Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie ta stronke bo pobrac sie nawet nieda -.-

niema co w syfie grac trzeba na polishworld cisnac

http://www.ethana.type.pl/

P.S Zgłoszenie, reklama. ^^

77771909559090086048.gif

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok, dodałem go do wyjątków antywirusa, teraz jak się na ch1 próbuję zalogować zatrzymuje się na 'zostaniesz połączony z serwerem' kilka min i nic sie nie dzieje.

Opublikowano

Nie spinajcie się, boże. ._. ! To, że inni expią nie odbiera Wam prawa do tego, abyście Wy również mogli. ;) Ja tam się loguję bez problemu, nie mam żadnej łatki ani nic i mam wszystko dobrze. ; )

Jak ktoś ma się nie spinać, skoro administracja nie potrafi niczego dobrze zrobić? Co robili przez cała? Prdzej walili gruche przed monitorem niż zrobili coś na serwie, bo jest to samo co wczoraj. Serwer powinien być off, a nie że inni expia, a 2/3 nie może. Gdzie tu jest sprawiedliwość? Nie mówię o topce, bo może ktoś chce pograć dla własnej przyjemności, ale na tym serwie nie ma takich możliwości. Jak się coś robi, to porządnie, a nie byle jak, żeby było. Pozdro.

Opublikowano

Nie spinajcie się, boże. ._. ! To, że inni expią nie odbiera Wam prawa do tego, abyście Wy również mogli. ;) Ja tam się loguję bez problemu, nie mam żadnej łatki ani nic i mam wszystko dobrze. ; )

Może dlatego, że Ty grasz mówisz, żeby się nie spinali.... ja akurat nie zalogowałem się jeszcze ani razu, a trochę próbowałem. Jest to trochę bezsensu, nie wiem po co administracja postanowiła włączyć serwer skoro połowa nie może grać, to jak to jest ? Powinni albo grać wszyscy co chcą albo nikt... Nie dziwie się ludziom, że chcieli reset lvl, bo to jest trochę wkur****ące..

Opublikowano

Logowanie nie dziala , wiec po co kalmiesz? Jestem pewny ze nie mozesz sie zalogowac :)

4uc581.jpg

Opublikowano

NIE IDZIE SIE ZALOGOWAC - LOGOWANIE CIAGLE PADA.

JA SIE PYTAM PO CO 5 CHANNELOW ZROBILISCIE??

RAPTEM GRA 300 OSOB.

POZDRAWIAM.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wbiłem, u mnie śmiga. Poczekałem z 30 sec na "Zostaniesz połączony z serwerem" i jestem. ;]

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Wbiłem, u mnie śmiga. Poczekałem z 30 sec na "Zostaniesz połączony z serwerem" i jestem. ;]

Ja Cie nie rozumiem czlowieku , po co ty ludzi wkrecasz? Nikt sie nie moze polaczyc , tylko ty 1 tak ? Zabawny jestes naprawde , az brak mi slow .

4uc581.jpg

Opublikowano

Wyjdzie PolishWor*d to bedzie tutaj grać max 200os. To jest pewne :)

Ile Ci płacą, że w każdym poście wymieniasz nazwę tego serwera? To może też zacznę :ninja:

Dalej nie działa, czekam 10minut i jedyne czego się na razie doczekałem to kurwicy.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Boze... czy wy naprawde w goracej wodzie kompani byliscie ? Czy juz nie potraficie wytrzymac bez grania ? TRUDNO KURW POPROBOWAC KILKA RAZY NA TYM '' Zostaniesz połaczony ...'' ? posrpawdzac inne ch ? Ile było serwerow z takim problemem ze logowanie sie walilo bo najprawdopodobniej ktos floodował ? -.-

Ja Cie nie rozumiem czlowieku , po co ty ludzi wkrecasz? Nikt sie nie moze polaczyc , tylko ty 1 tak ? Zabawny jestes naprawde , az brak mi slow .

Dziwne :) ja jakos normalnie gram i widze ze inni tez graja ;))

Opublikowano

ten serwer to kolejny niewypal ! Takie jest moje zdanie i wielu innych....Nie polecam i radze poczekac na cos przadnego i staibilnego , z ogarnieta administracja : )

Opublikowano

Boze... czy wy naprawde w goracej wodzie kompani byliscie ? Czy juz nie potraficie wytrzymac bez grania ? TRUDNO KURW POPROBOWAC KILKA RAZY NA TYM '' Zostaniesz połaczony ...'' ? posrpawdzac inne ch ? Ile było serwerow z takim problemem ze logowanie sie walilo bo najprawdopodobniej ktos floodował ? -.-

Floodowal? Zesral sie chyba na rzadko.

Logowanie powinno byc na starcie prawidlowo zrobione co to w ogole ma byc.

Mam czekac przez 15 minut zeby do gry sie zalogowac?

Zreszta gdyby chociaz po tych 15 minutach sie zalogowal ale NI HUJA.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ten serwer to kolejny niewypal ! Takie jest moje zdanie i wielu innych....Nie polecam i radze poczekac na cos przadnego i staibilnego , z ogarnieta administracja : )

Na xxx. :)

Opublikowano

Nie działa strona.

404 — Nie odnaleziono pliku lub katalogu.
Szukany zasób został usunięty, ma zmienioną nazwę lub jest czasowo niedostępny. :D

Opublikowano

JA WAM DAJE CZAS DO 11 NA ZROBIENIE LOGOWANIE!

JAK NIE TO MACIE W***DOL OD DRESOW.

I NAWET DZIADEK WITOLD WAM NIE POMOZE.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Floodowal? Zesral sie chyba na rzadko.

Logowanie powinno byc na starcie prawidlowo zrobione co to w ogole ma byc.

Mam czekac przez 15 minut zeby do gry sie zalogowac?

Zreszta gdyby chociaz po tych 15 minutach sie zalogowal ale NI HUJA.

Pozdrawiam.

Jak sie ma tylko na 1 ch odpalone '' ZOstaniesz polaczony '' to sie nie dziw ze cie nie loguje... Jak ci sie nie podoba to wypier^^laj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...