Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żałosny jesteś, chwalisz serwer który jest tak syfiasty, że brak słów. Admini nie potrafią niczego ogarnąć. Z resztą graj sobie na ym syfie, bo to jest kolejny niewypał. Gwarantuje, że serwer długo nie postoi, będą pustki na tym serwie, a dla 100 graczy nie warto prowadzić. Powodzenia, tak jak kahan dobrze to ująłeś, 2/3 graczy nie może grać. Te 2/3 przejdą na inny serwer.

A i nie ma czgoś takiego jak "dungedony"

A co jak kurwa mogę za przeproszeniem. ? Nie naskakuj na mnie małolat bo nie bd Ci się opłacało... Ja oraz inni moga grać... Poczekajcie aż bd ON...

Gdzie wam się śpieszy. ? Do topki. ? Luz bo Ozgi bd zbanowany (top 1)

Ten Twój rzekomo technik miał to ogarnąć wczoraj, co widać że nie porafi, bo jest to samo co wczoraj. Pozdro

Będzie to ogarnie... a jak Ci się nie podoba i nie doceniasz pracy innych to drogo walona ...

Pozdrawiam -.-

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierd^le co jest z tym serwerem? strona zamula jak h.. nie da się pobrać clienta ponieważ gdy wchodzę w zakładkę "download" jest pusto pomoże ktoś ??

Nie radze Ci tu grać, bo administracja sobie leci w "ciula" z nami. Poczekaj na PolishWor*d. Tam przede wszystkim bedzie chodzic normalnie strona i bedzie mozna sie normalnie reje jak i pobrać clienta, bo wiele osób się w tym gubi.

Opublikowano

a za co ozgi ma zostać zbanowany? powinien być reset serwera tak czy tak ... Gdyż jest to nie fair, że 1/3 dziala a pozostałym nie. Każdy powinien mieć takie samo prawo do bycia w topce...

Opublikowano

Zrozumcie ze jakiś idiota flooduje port logowania i jest kolejka a że metin obsługuje 70~ osób /sek to przy 2 MLN zapytań /sek trochę trudno mu ogarnąć nie sądzicie ?

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

a za co ozgi ma zostać zbanowany? powinien być reset serwera tak czy tak ... Gdyż jest to nie fair, że 1/3 dziala a pozostałym nie. Każdy powinien mieć takie samo prawo do bycia w topce...

Za WH :D Co do restu postaci wątpię :) Bo z tych 700-800 graczy zostanie ze 200.

Opublikowano

A co jak kurwa mogę za przeproszeniem. ? Nie naskakuj na mnie małolat bo nie bd Ci się opłacało... Ja oraz inni moga grać... Poczekajcie aż bd ON...

Gdzie wam się śpieszy. ? Do topki. ? Luz bo Ozgi bd zbanowany (top 1)

Będzie to ogarnie... a jak Ci się nie podoba i nie doceniasz pracy innych to drogo walona ...

Pozdrawiam -.-

Grozisz mi? Takie coś jak Ty to mi może jedynie ...^^. No właśnie, jesteś tak bardzo zacofany czy jak? "Ty" możesz grać inni nie, wczoraj obiecali, że bedzie po 3/4h ok. A co my tu mamy? Ten sam syf co wczoraj. Gdzie nam się śpieszy? Skoro twierdzisz, że tak jak Ty lecisz to topki, to pozdro. Może inni grają dla przyjemności? Ale Ty tego nie zrozumiesz, za płytki jesteś.

Opublikowano

No i mnie to mało obchodzi, każdy powinien mieć równe szanse na wbijanie lvl.

ten serwer już stracił dużo ludzi.. wczoraj było ponad 400 przeglądających temat, teraz 130.. PolishWorld w zapowiedzi ma 300 przeglądających -.- a jak wiemy tutaj jak zrobisz prezke dedyka w publikacjach nie zapowiedziahc, jest znaczie wiecej osób oglądających.. widać róznicę?

Wolę teraz poczekać na stabilniejszy serwer.

Opublikowano

Probojcie sie zalogowac , mi udalo sie za 3 razem :) ( po wpisaniu passow kliknijcie enter poczekajcie z 20 sek jak nic o na innym ch sproboj )

Opublikowano

Jest wielka lipa ... , ja osobiście wczoraj zdążyłem wbić 35 lvl a inni sobie expili , o 24 poszedłem spać , wstaje rano i co? 130 levele w Topce i sobie cały czas grali ... Super sprawiedliwe . zawitamy na Polish*****

Opublikowano

Probojcie sie zalogowac , mi udalo sie za 3 razem :) ( po wpisaniu passow kliknijcie enter poczekajcie z 20 sek jak nic o na innym ch sproboj )

Ale ty nie rozumiesz, że u mnie jest na każdym chanelu napisane off?

Opublikowano

To grej na globalu jak chcesz być w topce, bo uważasz, że na to zaslużyłeś, gdyż tam to trzeba się napracować by w niej być. Tu wystarczy stówka w kieszeń GMa i z bodego z ribem 4 jesteś wojownikiem w świecącej zbroji ze stukilowym mieczem +miliard. Po chuj Ci ta topka, dupy na osiedlu później na to wyrywasz? :mellow: Grej dla zabawy i zabicia czasu a nie jakby Ci się miał świat zawalić, bo Cie w rankingu nie ma :)

Mi nie działa, chciałem pograć, bo znajomy też chciał gdzieś w metka pograć, a tu chuj, pograne, 125lvl wbity...w notatniku, kurwa mać :rolleyes:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Niestety, serwer jak każdy inny serwer ma swoje problemy na starcie - konkurencja.

Prosimy o cierpliwość.

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Jest wielka lipa ... , ja osobiście wczoraj zdążyłem wbić 35 lvl a inni sobie expili , o 24 poszedłem spać , wstaje rano i co? 130 levele w Topce i sobie cały czas grali ... Super sprawiedliwe . zawitamy na Polish*****

Zmień sygnaturkę z ethany na PolishWorld ... po twojej wypowiedzi wnioskuję, że mnie pograsz juz na ethanie ;)

Opublikowano

Mnie tam na topce nie zależy, tylko expi się trochę ciężko.

Doświadczenie 750% yyy lekka przesada.

Jak wygląda sprawa z tymi bonami? Naprawili to wczoraj, bo jeszcze dziś nie bonowałem EQ.

Opublikowano

Ale ty nie rozumiesz, że u mnie jest na każdym chanelu napisane off?

To moze odpal przez Administratora , pobierz od nowa klienta/ wypakuj od nowa omg -.- Musisz miec jakis blad w plikach albo cos , ja zadnej latki nie pobieralem ani nic tylko client i normalnie dziela ...

Opublikowano

Jest wielka lipa ... , ja osobiscie wczoraj zdążyłem wbić 35 lvl a inni
sobie expili , o 24 poszedłem spać , wstaje rano i co? 130 levele w
Topce i sobie cały czas grali ... Super sprawiedliwe . zawitamy na Polish*****

Opublikowano

To moze odpal przez Administratora , pobierz od nowa klienta/ wypakuj od nowa omg -.- Musisz miec jakis blad w plikach albo cos , ja zadnej latki nie pobieralem ani nic tylko client i normalnie dziela ...

KURWA! pobierałem klienta 3 razy, wypakowywałem usuwałem, przed administratora odpalałem!!! serwer jednym słowem zjebali. strona główna nie działa a jak chcę włączyć zastępczą to mnie na jakieś hostingi przekierowuje. klient też off

Opublikowano

Nie spinajcie się, boże. ._. ! To, że inni expią nie odbiera Wam prawa do tego, abyście Wy również mogli. ;) Ja tam się loguję bez problemu, nie mam żadnej łatki ani nic i mam wszystko dobrze. ; )

77771909559090086048.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...