Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xGofer spokojnie nikt i nic nie jest idealne..

Pewnie zaraz naprawią i będzie można wejść do gry :)

No okej, no ale po co wtdy administracja mówi, że bedzie ok, ze bedzie mozna normalnie grac, skoro jest to samo. Nic sie nie zmienilo od wczoraj.

Ja już nie polecam tego serwera. Dzisiaj lub jutro startuje inny. Bynajmniej nie bedzie takiego problmu z logowaniem.

Opublikowano

Pewnie zaraz naprawią i będzie można wejść do gry :)

W bajki wierzysz? ahahahahhahahahahahhaha rozjebałeś mnie tym.

Wczoraj o 18 admini nas zapewniali, że prace potrwają 3/4 h a nadal serwer niektórym nie działa.

Opublikowano

W bajki wierzysz? ahahahahhahahahahahhaha rozjebałeś mnie tym.

Wczoraj o 18 admini nas zapewniali, że prace potrwają 3/4 h a nadal serwer niektórym nie działa.

Serwer działa :)

1377774857-U369478.png

<3

Opublikowano

A pozdrowie. Nie będę tracił czasu na taki serwer, gdzie inni sobie grają, a ja muszę czekać. To nie jest wporządku wobec innych. Serwer powinien być off i naprawione to powinno zostać, ale nie, administracja nie wie co robi. Nie potrafi zrobić prostego logowania od dobrych 10h. To pozdro dla takich amatorów.

Opublikowano

Serwer działa :)

ciekawe, przed chwilką pobrałem klienta z zastepczej stronki, wchodze w gre i co kurwa? no jak myslisz? off na wszytskich chanelach mam napisane. serwer jak i administracja do dupy.

Opublikowano

A pozdrowie. Nie będę tracił czasu na taki serwer, gdzie inni sobie grają, a ja muszę czekać. To nie jest wporządku wobec innych. Serwer powinien być off i naprawione to powinno zostać, ale nie, administracja nie wie co robi. Nie potrafi zrobić prostego logowania od dobrych 10h. To pozdro dla takich amatorów.

Ja nie mam żadnych problemów z logowaniem :) , jak Ci sie nie podoba to wypad.

Opublikowano

Lepszego srv to ja nie widziałem. :) Jak ktoś mi napisze że kasa za słaba to ebne ;p na 88 lvlu mam 3kkk :) Z eq nie jest trudno bo dropi +4/9 :>

Fajnie się gra już na początku a co dopiero jak bd chodzić na dungedony. ;)

Opublikowano

Dostałem bana od GM za expienie w v2 (expiłem od 4 w nocy) wbił jakiś typek sura WP na mojego spocika napisał ze mam bana za chwile patrze na czat a tu zostałeś zbanowany powód 'WH' powodzenia i zapraszam na PolishWor**

Opublikowano

Lepszego srv to ja nie widziałem. :) Jak ktoś mi napisze że kasa za słaba to ebne ;p na 88 lvlu mam 3kkk :) Z eq nie jest trudno bo dropi +4/9 :>

Fajnie się gra już na początku a co dopiero jak bd chodzić na dungedony. ;)

Żałosny jesteś, chwalisz serwer który jest tak syfiasty, że brak słów. Admini nie potrafią niczego ogarnąć. Z resztą graj sobie na ym syfie, bo to jest kolejny niewypał. Gwarantuje, że serwer długo nie postoi, będą pustki na tym serwie, a dla 100 graczy nie warto prowadzić. Powodzenia, tak jak kahan dobrze to ująłeś, 2/3 graczy nie może grać. Te 2/3 przejdą na inny serwer.

A i nie ma czgoś takiego jak "dungedony"

Opublikowano

Fajnie sie gra???

Bo 2/3 nie moga sie zalogowac.Według cb to jest git?

Jeśli tak to pozdro

Poczekajcie.... Mnie też offa i czekam aż bd On logowanie. ;) Bd technik all ogarnie. :>

PS: Róbcie buffa bo w atl jest bardzo trudno bez niego ;p

Opublikowano

Te 2/3 przejdą na inny serwer.

Na :#

extremis ale nie rozumiesz, tobie wyskakuje błąd ale masz za to napisane busy norm itp u mnie jest napisane off. ...

Opublikowano

Poczekajcie.... Mnie też offa i czekam aż bd On logowanie. ;) Bd technik all ogarnie. :>

PS: Róbcie buffa bo w atl jest bardzo trudno bez niego ;p

Ten Twój rzekomo technik miał to ogarnąć wczoraj, co widać że nie porafi, bo jest to samo co wczoraj. Pozdro

Opublikowano

Ja pierd^le co jest z tym serwerem? strona zamula jak h.. nie da się pobrać clienta ponieważ gdy wchodzę w zakładkę "download" jest pusto pomoże ktoś ??

Ref

już wszystko działa zapraszam na serwer.

51386897.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...