Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie abym narzekał bo ja nie z tych ,ale pytanie mam do Teamu Ethana była przerwa w której miały być naprawione bledy tak ? Jednym z nich było to ,że bony podczas mieszania znikały ... No i nadal nie widze poprawy :) Prosiłbym abyście sie zebrali w garść przełożyli start na jutro dzis go zamkneli dopracowali zrobili reset i od nowa... Nawet w grze ciagle pisze ktos ze jest WH czy Exp -Boty ..

Pozdrawiam OptiK

Opublikowano

Haha :D tak to jest teraz :D Ludzie biorą się za stawianie serwera, a nie ogarniają prostych rzeczy :) wezmą gotowca zedytują trochy i myślą że cool jest :D

Ja wierze w PolishWorld oby on dobrze wystartował :P

Piona !

Opublikowano

Na serwerze już na starcie są przekręty w Teamie , 30 lv z Petami i Fryzurkami z IS. wątpię żeby ktoś na start serwer wydał 30 zł ...

Do tego pełno bugów i wywalające channale , nie polecam.

xD 

Opublikowano

Matko boska, przestańcie narzekać.

EDIT:

A PolishWorld, jeżeli macie tam zacząć grać, to idzcie tam pisać swoje 3 grosze. A nie tutaj :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Haha wrócimy? Ja na przykład nie wrócę na Was gdyby mi dawali milion złotych. Wolałbym iść na jakiś serwer co jużma 2 lata :)

Rozjebałeś system tym milionem. Z połykiem pewnie byś jeszcze wziął za 1% tego.

Jednak admini mówili, że żadnych problemów nie będzie a tutaj co? Dziwne że jeden coś napisał xD

Serwerek wydaje się naprawde przyjemny ale najbardziej denerwującą i irytującą rzeczą jest znikanie bonów podczas bonowania...

Ja i tak czuje się oszukany bo pisaliście że serwer jest tak zajebiście stabilny i że nic go nie ruszy przychodze do domu o 20 i nie moge się zalogować.SRSLY?

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Wierzcie do końca, jaki sens byłby olać serwer wydając tyle pieniędzy na niego?

To już waszą głupotą było stawiając serwer nie mając o tym zielonego pojęcia. Tyle bugów na starcie, aż boję się pomyśleć co będzie dalej. ;)

Jak wy nawet nie potraficie ogarnąć logowania.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Niestety chyba pożegnam serwer, bo nastawiałem się na trochę łatwiejsze robienie bonów, bo nie chce mi się najzwyczajniej, ale niestety tutaj cena zmianek (20kk za 200) i strasznie lipnie wchodzące bony (15% abs wchodzi tak rzadko, że szkoda gadać) dają taki efekt, że na item hp + 3x15 poszło by min. 10kkk-20kkk, a to trochę za dużo.

Pomijając już te bony to dochodzi do tego wiele bugów i problemy z logowaniem.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Może i jest lepszy ale co po tym jak co chwila będzie off ??? Nie spinaj się tak bo ci żylka w du*** pęknie.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

To już waszą głupotą było stawiając serwer nie mając o tym zielonego pojęcia. Tyle bugów na starcie, aż boję się pomyśleć co będzie dalej. ;)

Zrób to sam, i pokaż nam jaki jesteś dobry w te klocki.

Może i jest lepszy ale co po tym jak co chwila będzie off ??? Nie spinaj się tak bo ci żylka w du*** pęknie.

Zluzuj gacie.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Postaw mistrzu swój serwer, wydaj na niego gruby hajs, zbieraj ludzi, zrób dobrą prezentacje, reklamuj go, stwórz stronę, forum, siedz po kilkanaście godzin dziennie przy serwerze, pomagaj na ts'ie, udzielaj sie na forum, informuj na mpcforum, odpowiadaj neostradzie że serwer wystartuje.

Kurwa ludzie admini to nie są roboty.

też maja swoje życie..

dajcie sobie siana przez jakis czaas idzcie spac jutro bedzie okej.

Opublikowano

Prawda jest taka, że większość serwerów ma problemy ze startem.

1.Jak serwer ma b.dobrą ekipe, jest ogólnie dopracowany itd... dużo ludzi na nim zamierza grać to od razu polecą ddosy.

2.Z drugiej strony jak serwer ma słabą ekipe, mało ludzi na nim zamierza grać itd.... to ddosów nie będzie.

Tak czy siak te dwie rzeczy sprowadzają się do jednego, że serwer nie postoi zbyt długo.

Można tego uniknąć mając maszynę za 1000zł - 2000zł tylko nikt tyle nie włoży w serwer szczególnie na początku gdy nie wie czy wypali.

Opublikowano

Zrób to sam, i pokaż nam jaki jesteś dobry w te klocki.

Zluzuj gacie.

Bo wyjeżdżasz z jakimiś tekstami typu "wypierdalać na polishworlda". Pozwól że bede grał tam gdzie chcę tak jak inni ,a jeśli nie to masz problem.

Opublikowano

gdzie polecacie grac ??

Ethana, xxx ale też xxx dobry serwerek.

Opublikowano

Tak na marginesie to będzie działał wgl ten serwer? Bo nie wiem czy szukać czegoś innego..

♥ Like thunder gonna shake the ground   

♪

Opublikowano

Postaw mistrzu swój serwer, wydaj na niego gruby hajs, zbieraj ludzi, zrób dobrą prezentacje, reklamuj go, stwórz stronę, forum, siedz po kilkanaście godzin dziennie przy serwerze, pomagaj na ts'ie, udzielaj sie na forum, informuj na mpcforum, odpowiadaj neostradzie że serwer wystartuje.

Kurwa ludzie admini to nie są roboty.

też maja swoje życie..

dajcie sobie siana przez jakis czaas idzcie spac jutro bedzie okej.

Kto wie .. może kiedyś postawimy swojego serwa tylko najpierw wszystko dobrze przetestujemy, aby nie było tak jak na tych dzisiejszych serwach :) + dedyka z hosteam bym brał ....

Serwer jak serwer ładnie się zapowiadał ale no wyszło jak widać ... administracja nie widać żeby coś robiła ale na razie i tak nie ma innego serwa żeby grać tak więc tutaj zostanę i pogram ;) iż nie mam zamiaru iść na jutrzejszego priva

Pozdrawiam

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

BO MECZ JEST :)

widze że ludzie odchodzą, ciekawe co będzie jutro z PolishWorld, tyle sie napracowali nad tymi nowymi mapkami itp.... więc jak to zjebią to przestane wierzyć że jakikolwiek serwer jeszcze wystartuje i potrzyma ponad miesiąc .........

Nie masz się co łudzić, z PolishWorld bedzie to samo co tutaj. Po pisowni szanownej administracji PW, totalny analfabetyzm, dzieci w podstawówce robią takie błedy ort jak oni. I niech nikt nie mówi, że może się zdarzyć gdy się jest zajętym, ale nie takie -.-'. Z PW bedzie to samo.

Co do tego serwa tutaj nie ma teraz kompletnej informacji, jak na kazdym serwie. Zlewka graczy na całego. Jak wypuszczać serwer z podstawowymi bugami, to lepiej wgl bo nie wypuszczać. Pełno graczy teraz odejdzie, bo na start pełno bugów, na becie nie wiadomo co zrobili i serwer na dodatek nie chodzi każdemu. Podro admini. Taka rada, jak puszczacie bete, to lepiej żeby trwałą dłużej, a nie serwer gotowiec, dany na szybko. Pozdro

Opublikowano

hahaha! Wiem jak wejść do gry! Musicie pobrać clienta i nei wklejać do neigo żadnych łatek, i pyka ; > Czicze na lajka

Gratulacje! Wszedles bo logowanie dziala..

Opublikowano

Prawda jest taka, że większość serwerów ma problemy ze startem.

1.Jak serwer ma b.dobrą ekipe, jest ogólnie dopracowany itd... dużo ludzi na nim zamierza grać to od razu polecą ddosy.

2.Z drugiej strony jak serwer ma słabą ekipe, mało ludzi na nim zamierza grać itd.... to ddosów nie będzie.

Tak czy siak te dwie rzeczy sprowadzają się do jednego, że serwer nie postoi zbyt długo.

Można tego uniknąć mając maszynę za 1000zł - 2000zł tylko nikt tyle nie włoży w serwer szczególnie na początku gdy nie wie czy wypali.

1000 - 2000? Nie wiesz chyba co mówisz. Teraz za 2000 zł nie utrzymasz serwera oczywiście bez DDosów :)

11573538277329494069.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...