Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyłączcie ten serwer i naprawcie a nie k**** co chwile off . jedni sobie grają a drudzy się wkurwiają . Ja należę do tych drugich i jak mi nie zadziała do 21:30 to pierd*** ten serwer i czekam na inny

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KIEDY BEDZIE STRONA DZIALAC?

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Okej, mam tego dosyć. Poczekam do jutra/piątku na PolishWorld ... Przy takim podejściu do tego serwera ten serwer nigdy nie będzie taki jak te najlepsze miedumy.... a tak fajnie się zapowiadało...

@up strona nie działa... 404 not found wyskakuje

Opublikowano

Pozdrawiam.

Tutaj masz zastepcza : www.ethana.type.pl

4uc581.jpg

Opublikowano

Okej, mam tego dosyć. Poczekam do jutra/piątku na PolishWorld ... Przy takim podejściu do tego serwera ten serwer nigdy nie będzie taki jak te najlepsze miedumy.... a tak fajnie się zapowiadało...

@up strona nie działa... 404 not found wyskakuje

nie klikaj tylko kopiuj bez spacji na końcu

Opublikowano

Gdzie się podziali admini co pisali w zapowiedzi co 10min, że nic nigdy nie padnie??

Teraz nikogo nie ma do tłumaczenia bo off a przed startem odpowiedź miałeś po 2 minutach ;D

Typowe lecenie w chuja to jest moje zdanie.

Dziękuje dobranoc

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Wyłączcie wszystko, ogarnijcie stronę forum serwer i startujcie a nie serwer niektórym działa niektórym nie, co chwile loga.. Co to za gra? :)

Przede wszystkim informujcie graczy co się dzieje, bo nie widzę żadnego info kiedy będzie wszystko w pełni sprawne.

Opublikowano

ma link do launchera ale on nie dziala bo jest na stronie serwera i ztamtad sie sciaga ale strona nie dziala wiec nie sciagniecie...

sygnatura.png

Opublikowano

Bez sensu sie denerwowac ogladnijcie sobie lige mistrzow i jak sie skonczy moze juz bedzie on jak nie to nie warto juz dzis czekac ...

Opublikowano

kurwa nie rozumiem tego jednym dziala logowanie drugim nie... widzimy sie na polishu chyba panowie ;]

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Logowanie: Online Kanał 1: Offline Kanał 2: Online Kanał 3: Offline Kanał 4: Online Kanał 5: Offline

No niby Logo ok ale cos i tak nie trybi...

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Logowanie: Online Kanał 1: Offline Kanał 2: Online Kanał 3: Offline Kanał 4: Online Kanał 5: Offline

idz za ten czas zwalic i wroc :D

Opublikowano

DLA CWANIACZKA POWYZEJ PROSBA!

POBIERZ KLIENTA ZA POMOCA TEGO LINKU!

Pozdrawiam.

pRZEPISZ SB TEN LINK MI NORMALNIE POBIERA A JAK NIE TO CZYTAJ OD 1 POSTA KTOŚ PODAŁ TEN LINK

Opublikowano

Problem z ich strony, nie działa niestety nic.

Opublikowano

idz za ten czas zwalic i wroc :D

Zrobilem to Przed startem bo sie za mocno napalilem gdy zobaczylem drop z Metkow *-*

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

pRZEPISZ SB TEN LINK MI NORMALNIE POBIERA A JAK NIE TO CZYTAJ OD 1 POSTA KTOŚ PODAŁ TEN LINK

Ja nic nie bede kopiowal niech ten syf naprawia.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...