Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

omfg www.ethana.type.pl czytaj trochę wcześniej to będziesz wiedział, że jest zastępcza strona

Nie pomyslales o tym ze dopiero zerknalem w temat i nie mam ochoty czytac 50 stron spamu, prawda? :)

Ale dziękuje za pomoc.

2c709653d75179a85b5746e.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra się extra. ;) Exp od 65-70 jest troche niski ale da rade. :>

Zapraszam na srv. :) Prawie bez bugów i wgl bez ataków ! Czysty i prosty. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam czytałem zapowiedz i mnie serwer zaciekawił zawsze wchodzę po 1-2 dniach, bo na starcie wiadomo ataki gracze walczą o TOP 1 czego nie rozumie jak i tego ze ktoś oszukuje i gra nie uczciwie. Wejdę do gry dzisiaj wieczorem zobaczymy czy będzie tak ładnie jak na prezentacji, więc powodzenia dla Teamu brońcie się i walczcie o swoje. Na początku prezki można dodać ze strona zastępcza, bo forumowicze szukają ( ale kto szuka znajdzie ).

www.ethana.type.pl

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Witam czytałem zapowiedz i mnie serwer zaciekawił zawsze wchodzę po 1-2 dniach, bo na starcie wiadomo ataki gracze walczą o TOP 1 czego nie rozumie jak i tego ze ktoś oszukuje i gra nie uczciwie. Wejdę do gry dzisiaj wieczorem zobaczymy czy będzie tak ładnie jak na prezentacji, więc powodzenia dla Teamu brońcie się i walczcie o swoje. Na początku prezki można dodać ze strona zastępcza, bo forumowicze szukają ( ale kto szuka znajdzie ).

www.ethana.type.pl

Powiem że mimo cheaterów Team walczy z Nimi około 8 rano, GM pisał że już poleciało kilkadziesiąt banów. Popołudniu będzie więcej banów bo pewnie więcej osób z Teamu będzie grać.

Polecam serwer.

Opublikowano

Od huja botów ale serwer super jedyne co denerwuje to usuwanie się bonów ale niby mają coś z tym zrobić :D

Polecam.

EthanaEU2.png

Opublikowano

szczerze zniechecilo mnie granie na tym servie przez tego wielkiego off"a i nie bede gral wole juz pograc na Alin*r.pl

powodzenia zycze wszystkim z wh ;) wysokich lv i dobrego eq ;)

// zal dopiero bedzie startowal ;//

Od huja botów ale serwer super jedyne co denerwuje to usuwanie się bonów ale niby mają coś z tym zrobić :D

Polecam.

jak cos to chuja ;)
Opublikowano

Polecam.

Gdy Technik się obudzi to ma to ogarnąć, musimy czekać.

Opublikowano

Czemu pisze ze jestem Zablokowany jak sie loguje? Nie gralem w ogole i nie mam postaci wiec za co mialem dostac bana?

Potwierdz aktywacje

Opublikowano

Ładnie , ładnie już ściągam clienta . Mam jedno pytanie przy średnich umiejętnościach gracza jaki lvl wbiję przez 2 godziny ?

Opublikowano

A ja nadal mam na wszystkich chanelach off kurwa administracja spi a nie naprawia serwer... wczoraj jak nas Joseito informował po lidzie miało być wszystko dobrze.

Stronka nadal nie działa. Na zastępczej nie da się pobrać klienta/lunchera. A jak widzę w topce tych no-life'ów to mi się patrzeć odechciewa jak można tak zamaniaczyć... Dzisiaj rano na telefonie wchodzę a patrze top ranking 128lv kiedy serwer wczoraj wieczorem wystartował...

Ludzie się już pytają czy można bezpiecznie wysyłać sms/przelewy na sm po niecałym 1 dniu działania serwera...

Wydawać by się mogło, że jeśli ktoś się zabiera za zrobienie własnego privka, to powinien się na tym znać i zajmować się nim. A z tego co widzę to administracja na to leje.

Przydałby się wam porządny hejt, bo zjebaliście serwer zanim wystartował.. Co wy na tej becie robiliscie? zwiedzaliście mapki czy co?

@up ciekawe skąd masz zamiar pobrać clienta, bo ani na stronce serwa ani na zastępczej żadne linki do pobrania nie działają!

Z niecierpliwością czekam na PolishWorld ... oby jego adminstartorzy nie zjebali serwera jak co niektórzy.

Opublikowano

Że tak się zapytam. Bronie 75 Tylko i wyłącznie ze szkatułki Ripera? :)

Że tak się zapytam, trudno przeczytać prezentację?

Bronie 75 z metinów 85+.

Logowanie padło :c

Opublikowano

Spokojnie już wszystko działa,ludzie BEZ PANIKI! o.O

To gra,nie maniaczcie tyle.Tylko na majowy melanż! A nie przed metinkiem :3

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

I jak zwykle logowanie padło. Po chu wy tak chwalicie ten serwer skoro to jest gówno, nie potrafią zrobić prostego logowania, a to jest najważniejsze niż jakieś bugi. Wielkie brawa dla administracji.

Opublikowano

I jak zwykle logowanie padło. Po chu wy tak chwalicie ten serwer skoro to jest gówno, nie potrafią zrobić prostego logowania, a to jest najważniejsze niż jakieś bugi. Wielkie brawa dla administracji.

xGofer spokojnie nikt i nic nie jest idealne..

Pewnie zaraz naprawią i będzie można wejść do gry :)

1377774857-U369478.png

<3

Opublikowano

Co chwile są kłopoty z logowaniem (ponownie). Ja np. logując się na woja nie miałem kłopotów, a na buffce już wyskoczył błąd.

Opublikowano

No ja też się nie mogę zalogować, 10min posiedze, wszystko ok, zmieni tylko ch i jedna wielka klapa. Logowanie off. Łaczy tak długo a i tak sie nie moze polaczyc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...