Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30 min dropienia = 30 kamyków, 10 marmurków, 25 sztabek po 2kk i 15kk w yangach. Jest idealnie.

popieram w 100% jest okey.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wybacz ze tak bezposrednio ty grasz ?

jakim cudem

Normalnym ?

No z pustymi spotami, a jak bydło wejdzie to żadnego metka nie znajdziesz i ch dropniesz ;)

Jeżeli ktoś potrafi i wie gdzie są dobre spoty i resp metków to praktycznie co 5min ma kamyki(3) i dobry spot na którym podrobi yangi i sztabki. Zauważ że wszyscy lecą w topkę, a ja postanowiłem podropić i dlatego wydaje się że tak dużo mam w tyle czasu.

Opublikowano

No z pustymi spotami, a jak bydło wejdzie to żadnego metka nie znajdziesz i ch dropniesz ;)

wbij a sie przekonasz ze metkow jest dosyc sporo :D, z noobami czy bez dla mnie bez roznicy bede ich wszystkich bil

Opublikowano

metków jest w uj, na 18 lvlu nie miałem co robić z kamykami bo całe eq zapchane prawie nimi :) + kd+3 i szkatułki azera.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Kurwa,chcialem juz kurwa dojebac 75 lvl dzis,a tu jeb logowanie mi padlo ja prdl ,wyprzedzi mnie topka ;_; BTW,SKUPUJE KAMYKI DUCHOWE 10kk 1x PW Enghet

kxAyLut.png

Opublikowano

no co z tymi channelami? od pory kiedy mnie wyrzuciło nie mogę sie zalogować :x

Na serwerach prywatnych metin 2:

ShinKnight

Shinkowa

Xardas7

Opublikowano

dziala wam logowanie ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Ciekawe jak mam się zarejestrować pozdro -,-

Jak ktoś będzie pro elo elo klika

http://www.ethana.eu/index.php?s=login&do=aktivieren&hash=7e5e71885d7ab835cf3a070217fee59b

Wez przed ".eu" wpisz "type.pl"

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Server jest znakomity najgorzej z tym logowaniem bo zalogowac od 30min się nie moge:{ W ok. 30min tak jak gamuś pisał kamienie itp;} Jak ktoś zna respowiska to po jednej rundce np po m1 ma 20-30 kamieni;] + Dobry drop 5bonu,szkat z których dlonie szycia itp;] A kasa również;>

Opublikowano

Kurwa,chcialem juz kurwa dojebac 75 lvl dzis,a tu jeb logowanie mi padlo ja prdl ,wyprzedzi mnie topka ;_; BTW,SKUPUJE KAMYKI DUCHOWE 10kk 1x PW Enghet

I to się nazywa prawdziwe uzależnienie.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

TO

mecz jest dla nie nierozwiedzionych umysłowo ;)

to chyba ty jests nie dorozwojem no-laifie

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

mecz jest dla nie nierozwiedzionych umysłowo ;)

Marna prowokacja.

Zróbcie coś z tym logowaniem, bo to trochę dziwne, że jedni grają a drudzy nie mogą.... naprawcie, albo wyłączcie całkowicie :)

Opublikowano

w ranku patrze i bija normalnie lvl im idzie ja jakos wbic nie moge zaraz wejde tam do nich i sam logowanie wlacze

Opublikowano

Zmniejszcie ceny u tej Księżniczki Aline. Są masakryczne, na wołaczu taki spam, że hoho "Brak kasy, pożyczcie" "Ale ceny, omg. XD" Dwa ostatnie wypowiedzi. Przynajmniej graczy jest bardzo dużo. ;D

77771909559090086048.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...