Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przed chwila 300 osob ogladalo temat teraz zaledwie 50.. coz robie cos zanim jutro inny serwer zgarnie ludzi

Opublikowano

Żeby nie było tak jak z rescarią że co chwlie off. Wkońcu miała być pożądna przerwa , tyle ludzi czekało ale po przerwie serwer nie wystartował i koniec.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

JEŻELI CHCECIE SIĘ ZAREJESTROWAĆ:

1. Wchodzicie na pocztę. kopiujecie to co jest po "/" u mnie np. index.php?s=login&do=aktivieren&hash=c39dd6500a1ddbe32131223a92cbb228e8a1

2. Wpisujecie nazwe strony zastępczej Ethana.type.pl/i po tym wklejacie to wyżej aby to wyglądało tak:

www.ethana.type.pl/index.php?s=login&do=aktivieren&hash=c39dd6500a1ddb231e2823a92cbb228e8a1

wtedy bd działać. działa na 100%!

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

przed chwila 300 osob ogladalo temat teraz zaledwie 50.. coz robie cos zanim jutro inny serwer zgarnie ludzi

Wiesz ze mpc pada i przez to jest tak malo osob? Przed chwila nie moglem wogole wejsc na mpc.

Ten serwer już jest ogólnie przez graczy skreślony. Nie zdziwię się jak jutro będzie około 20 osób on-line.

Z kazdym serwerem tak jest , ma problemy , i albo sie rozkreca albo jest fail , zobaczymy jak bedzie , jesli bedzie warty grania to ludzie sie zejda.

Opublikowano

JEŻELI CHCECIE SIĘ ZAREJESTROWAĆ:

1. Wchodzicie na pocztę. kopiujecie to co jest po "/" u mnie np. index.php?s=login&do=aktivieren&hash=c39dd6500a1ddbe32131223a92cbb228e8a1

2. Wpisujecie nazwe strony zastępczej Ethana.type.pl/i po tym wklejacie to wyżej aby to wyglądało tak:

www.ethana.type.pl/index.php?s=login&do=aktivieren&hash=c39dd6500a1ddb231e2823a92cbb228e8a1

wtedy bd działać. działa na 100%!

Dzięki, przydało się, ale wątpie żeby ten serwer już w swojej karierze był włączony choćby na sekundę xD

Opublikowano

Mi się serwer spodobał ale jeżeli ma być co chwile off to bedzie tracił graczy tym bardziej że jutro startuje xxx.

Opublikowano

Wiele osob robilo w ten sposob ze chcialo stestowac Enthane a potem zagrac na PolishWorld (bo startuje jutro :P) Lecz po tym co administracja robi wiekszosc ludzi zleje ten serwer cieplym moczem i pojdzie na PolishWorld ;D

Opublikowano

Wiele osob robilo w ten sposob ze chcialo stestowac Enthane a potem zagrac na PolishWorld (bo startuje jutro :P) Lecz po tym co administracja robi wiekszosc ludzi zleje ten serwer cieplym moczem i pojdzie na xxx ;D

Ja już go zleje nawet jak będzie ciągle ON :D

Opublikowano

Może, nigdy nic nie wiadomo. Ale Ethany i tak to nie usprawiedliwi.

Opublikowano

Administrator - Technik Av3nger ogarnie sytuację już niedługo!

Poczekajcie.

A z PolishWo*ld jeszcze wrócicie.

Pozdrawiam prawdziwych Ethańczyków.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Te serwery co teraz wychodzą to są jakieś nijakie co rusz padają żadnej stabilności. Oby ethana nie podzieliła tego losu ani polishworld.

Opublikowano

A my pozdrawiamy Twoją matkę z Poudrowsąszy - Użytkownicy TeamSpeaka. xD

PS Masz wejść na TS'a.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Poczekajcie.

Haha wrócimy? Ja na przykład nie wrócę na Was gdyby mi dawali milion złotych. Wolałbym iść na jakiś serwer co jużma 2 lata :)

Opublikowano

Poczekajcie.

Warto czekać, i tak z polish world wiekszość przejdzie zobaczycie jakie na p. world polecą ddos'y to jest bankowo 100%'owe.

Nie obronia się jeżeli ktoś ładnie zaatakuje...

Bez przesady panowie i panie ogarnie się sytuacja i będzie okje.

Opublikowano

BO MECZ JEST :)

widze że ludzie odchodzą, ciekawe co będzie jutro z PolishWorld, tyle sie napracowali nad tymi nowymi mapkami itp.... więc jak to zjebią to przestane wierzyć że jakikolwiek serwer jeszcze wystartuje i potrzyma ponad miesiąc .........

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Haha wrócimy? Ja na przykład nie wrócę na Was gdyby mi dawali milion złotych. Wolałbym iść na jakiś serwer co jużma 2 lata :)

No to jak masz takie podejście to ja Cię serdecznie pozdrawiam środkowym palcem i możesz wypierdalać szczerze mówiąc, bo nie wiem po co się tutaj udzielasz skoro i tak nie będziesz tu grał..

unstopbulled!

''szczała'',...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...