Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

DZIALA WAM SERWER ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Marna prowokacja.

Zróbcie coś z tym logowaniem, bo to trochę dziwne, że jedni grają a drudzy nie mogą.... naprawcie, albo wyłączcie całkowicie :)

marna to była twoja stara jak jebało ją stado murzynów

Opublikowano

A więc... po dłuższym expieniu widzę, że exp nie jest dostosowany do levela... Przez 1h 40 minut, wbiłem 33 lv - szamanem... Expiłem w świątyni. Było napisane w prezce, że ktoś wbił w 1h - 100lv... Więc ja raczej podziękuje za taki serwer, jakbym chciał długo expić to bym sobie na pl grał...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serw włączą s powrotem jak Adminowi Prą podłączą albo jak do sklepu korki pójdzie kupić a sory dzis swieto i serwa nie bedzie

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

Okej wyraze moja opinie o tej całej "Ethanie". Beta serwera była? Była bo widziałem postacie w rankingu, dzis sie okazuje ze sa powazne bugi. To co wy robiliscie na tej becie?

Kolejna rzecz to yang. Jak na serwer medium leci bardzo mało yang, a ceny sa wygórowane jak za np. zmiana 1-5 kosztuje ona 20kk za 200szt. Do 30lv jak dobrze pojdzie zdobedziemy tyle a co zreszta, dodanie 1-5 itd. Minusem jest to ze jak na serwerze medium na start dostaniemy tylko bron +9 i bojowca (z takich konkretnych rzeczy do expa). Exp tez nie rewelacja, 30lv wbijałem około 25-30min. Bo z sama bronia +9 nie ogarnie sie spota np. na zaprzysiężonych...

Kamienie duchowe z metinów? Okej... lecz jedna osoba objedzie sobie cale m1 i juz po metinach, nie mamy jak skila sobie zrobic, a na trudniejszych metkach rady nie damy.

Moim zdaniem serwer to straszny nie wypał dla nowych graczy, Odstraszają ceny w is, trudnosci na małym lv i nie tylko. A przeciez kazdy kto wchodzi na serwer chce spokojnie expic, a nie walczyc na spocie, i z cenami u npc.

Macie ip i porty serwera, kto chce zaczynac od nowa moze mu to w czyms pomoze ale watpie.

--- 1. Ethana---
Login IP: 37.59.25.85 Port: 11002
CH1 IP: 37.59.25.85 Port: 13000
CH2 IP: 37.59.25.85 Port: 13001
CH3 IP: 37.59.25.85 Port: 13002
CH4 IP: 37.59.25.85 Port: 13003
CH5 IP: 37.59.25.85 Port: 13004

Pong jeszcze zapodaj i bd ok bez niego błąd wyskakuje ;p

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

A więc... po dłuższym expieniu widzę, że exp nie jest dostosowany do levela... Przez 1h 40 minut, wbiłem 33 lv - szamanem... Expiłem w świątyni. Było napisane w prezce, że ktoś wbił w 1h - 100lv... Więc ja raczej podziękuje za taki serwer, jakbym chciał długo expić to bym sobie na pl grał...

Pozdrawiam.

10h - 100lv...

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Pozdrawiam.

Kretynie tam było napisane 10h, więc naucz się czytać. Co za dzieci.

Opublikowano

dziala wam serwer ?

4uc581.jpg

Opublikowano

marna to była twoja stara jak jebało ją stado murzynów

Żenada, nie wiem skąd się taka patologia bierze, może przez to, że nie może pograć... ogarnijcie tych ludzi, bo ja się w dyskusję z nim nie będę wdawać :)

Opublikowano

Poda ktoś link do launchera, clienta bo z tej strony zastępczej nie można wgl pobrac.

Z góry dziękuje i nagradzam +

Opublikowano

Pong jeszcze zapodaj i bd ok bez niego błąd wyskakuje ;p

Pong oraz report jest taki sam więc wystarczy ci tylko ip oraz port.

Sam zrobiłem moda który jest do pobrania w dziale hacki-download

Widać serwer trochę niewypał,trzeba czekać na konkurencję która staruje jutro ;)

Opublikowano

Żenada, nie wiem skąd się taka patologia bierze, może przez to, że nie może pograć... ogarnijcie tych ludzi, bo ja się w dyskusję z nim nie będę wdawać :)

jestem fanatykiem sportu , stwierdzam fakty z twoją stara :D

Opublikowano

Może administracja napisze kiedy bedzie serwer stabilnie ON?

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Serwer ON? Co mnie to obchodzi?

STRONA NIE DZIAŁA!!!

ALE ROZUMIEM ŻE WIĘCEJ GRACZY JUŻ NIE CHCECIE WIĘC W PORZĄDKU!

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Poda ktoś link do launchera, clienta bo z tej strony zastępczej nie można wgl pobrac.

Z góry dziękuje i nagradzam +

Nikt ci nie da, jebać ich.. ja też proszę o ten link już chyba 5 postów..

Opublikowano

Niech wypowie się Admin co i jak jest grane, bo niektorzy graja, a inni zalogowac sie nie moga...
Naprawiacie bugi, a serwera nie wyłączyliście ?

Piona !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...