Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak no co to tylko ze sie nie da

Da się bo przed chwilą właśnie się rejestrowałem i potwierdziłem bez problemu. Tylko wy jesteście chyba mało spostrzegawczy i wystarczy zmienić cześć linku aktywacyjnego. Z resztą napisałem kilka postów wcześniej co trzeba zrobić. Pozdrawiam :)

Launcher http://www.multiupload.nl/61T9DIPX8Q

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

Poco ludzie tracą czas na serwerze przecież będzie ogromna cofka jak go naprawią i tylko ci co teraz grają stracą czas więc nie macie się czym przejmować

Opublikowano

nie wiem czemu ale obrazki mi się w tej prezentacji nie wczytują:/ clienta już mam zaraz sprawdzę co i jak

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Dajcie link do klienta

Poprawicie prezke, bo nie da sie ogarnac jej. Nie wiadomo jak serwer wygląda.

Piona !

Opublikowano

Prezentacja nie działa ale ludzie poczekajcie, serwer stoi parę godzin i już płaczecie...

W linku aktywacyjnym trzeba zmienić www.ethana(...) na stronę zastępczą i wam przjdzie link.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

download nie działa strona główna jakoś śmiga lecz nic więcej, a client wrzucony przez parę osób tutaj na multiupload jest z jakimś błędem (przynajmniej u mnie) serwer niby w porządku i wszystko, ale start jaki zaprezentowaliście nie powinien mieć miejsca od tego są bety.

Opublikowano

już usunąłem bo nie działał wolę poczekać na oficjalny ze stronki aż zadziała, a clienta znajdziesz kilka stron wcześniej kilka postów było parę osób pisało.

Opublikowano

Chciałem zagrać ...

Strona nie działa ;/

@

Swietnie diable to jest napewno spam !

-_- Ja pier**

Opublikowano

Prezentacja nie działa ale ludzie poczekajcie, serwer stoi parę godzin i już płaczecie...

W linku aktywacyjnym trzeba zmienić www.ethana(...) na stronę zastępczą i wam przjdzie link.

link przyjdzie a gra nadal nie działa...

w ogóle jak ci ludzie to robią, że teraz siedzą na serwie.... ten typek co jest top 1 ciągle expi bo widze ze lv mu rosnie

Opublikowano

link przyjdzie a gra nadal nie działa...

w ogóle jak ci ludzie to robią, że teraz siedzą na serwie.... ten typek co jest top 1 ciągle expi bo widze ze lv mu rosnie

To dziwne, bo ja sobie w m2 właśnie expię surką.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Prace nad serwerem nadal trwają :) , ale jest dobrze :)

Czyli nie wyłączyliście serwera, bo ludzie grają, to jak zresetujecie serwer-zeby bugi byly naprawione to bedzie cofka? ludzie straca to co teraz robia?

Opublikowano

Mi teraz ciagle pisze ze " Zostaniesz Polaczony z serwerm"

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...