Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie to, że ma 15 lat to nie znaczy, że jest gimbusem jak reszta... Z tego co widzę to niektórzy pseudo 17-nastolatkowie mają mózg wielkości orzeszka.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

już nie wchodzę na ten serwer, wiem po sobie że wiek to nie wskaznik inteligencji, ale admin 15lat więc pewnie będzie sprzedawał eq w gimbie :P

Noi co, że ma 15 lat ? Ale ma więcej oleju niż nie 1 z was .

Opublikowano

Admin bo ty jeszcze duzo w zyciu nie widziales, nastepnym razem skasuj wiek. Cipeczki beda jezdzic od wszystkiego co odstaje od normy.

Opublikowano

już nie wchodzę na ten serwer, wiem po sobie że wiek to nie wskaznik inteligencji, ale admin 15lat więc pewnie będzie sprzedawał eq w gimbie :P

Jesteś tak inteligentny.

Po 1. Serwer nie działa.

Po 2. Wystartował dziś.

Po 3. Nic nie widziałeś, i nie wiadomo nic.

Po 4. Czemu z góry zakładasz? Boże, ogarnij się. Mimo tego że ma 15 lat, może być bardziej dojrzalszy i inteligentniejszy od Ciebie. Pozdrawiam :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

nie lepiej byloby zrobic reset lvli i od nowa wszystko bez zadnych komplikacji zaczac?

Mają robić res lvl dla 1 osoby ? Chyba śnisz. Niektórzy już eq zrobili -,- Nie jesteś jedyny na świecie :)

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

On nie ma nawet takich praw barnie więc klej ryja

Opublikowano

Jak ktoś się tak stasznie nudzi to przecież może wejść do nas na ts'a i pogadać oraz posmiać się :P

beka jest niezła

IP ts'a macie na pierwsze stronie.

Kanał nasz tam prosby do admina czy jakoś tak :P

zapraszam :P

unstress

Opublikowano

Cześć. Nie było mnie , i może mi ktoś powiedzieć co się stało ze startem>? :D. NIe chce mi sie spam przeczesywac :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Ja mykam, widzimy się za 2/3h.

Polecam się na przyszłość o każdej porze dnia i nocy.

ja cie tam podziwiam, że wbiłeś 53 lvl, ninją i do tego tyle hajsu :D

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

Cześć. Nie było mnie , i może mi ktoś powiedzieć co się stało ze startem>? :D. NIe chce mi sie spam przeczesywac :)

ON za 2/3H

Opublikowano

Na prawde się przejmujecie tym startem... Chcecie być w TOP 1 -.-? Tak jak jutro rano wstaniecie to ludzie beda mieli po 120lvl juz wiec nic wam to nie da te pisanie typu "on juz zrobil eq"

ME GUSTA WARN <3

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Serwer jest wyłączony z powodu bugów. Naprawiają je i po prostu czekamy aż znowu go otworzą, za 2-3 godzinki będzie Online.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Mają robić res lvl dla 1 osoby ? Chyba śnisz. Niektórzy już eq zrobili -,- Nie jesteś jedyny na świecie :)

To chyba ty śnisz królewiczu.

Chuj nas to obchodzi, że na serwie jest może 5 graczy, i co zapieralają, expią i nabijają lvle a reszta siedzi i czeka tak ? Zajebiście.

Zróbcie reset wszystkiego jak już serwer będzie stabilny, wykasujcie postacie i np. konta zostawcie.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Nie jarze ludzi ktorzy narzekają na rejestracje i download, przeciez na stronie to jest juz chyba od wczoraj , wiec miales +/- 2 dni zeby zrobić konto i pobrać clienta/laucha..

W sumie ja tam grałem 20 minut , wiec i tak duzo osob nic nie zrobilo, nie potrzebny reset. zróbcie zeby jutro od rano szło juz grać bez zadnych pierdół . zarwijcie nocke , i gracze wróca :D

Opublikowano

Zrobili by porzadne beta testy i serwer by teraz pewnie hulal... bug z kamolami i tymi znikajacymi bonusami banalna az glupia sprawa ja nie wiem moze jestem inny ale jak mozna takiego czegos nie zauwazyc? moze wiek teamu jest wazniejszy jak wam sie wydaje?

sygna1.png

Opublikowano

jak chce wejsc na serwer wyskakuje twoje konto jest zablokowane .... o co chodzi ?

Musisz potwierdzić na e-mailu rejestrację.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

A znasz go wgl żebyś wiedział co robi? Wiesz po sobie? Widać, że inteligencji to Ty nie masz. A, że jesteś kretynem i go osądzasz po tym, że ma 15lat to pozdro. Skacz więcej z serwera na serwer. Żałosny jesteś.

Opublikowano

Ludzie mowia ze serwer dziala a niektorym nie wiecie oco chodzi ? :)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...