Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postawić od zera, czyli? Bo jeśli nie masz własnego hostingu to o to samo nam chodzi:D

Miszczu takie "absurdalne" pytanko teraz;d
Będzie zapraszanie znajomych?:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postawić od zera = na serwerze z linuxem/windowsem dać odpowiednie pliki, włączyć, skonfigurować, dodać licencje jak takowa będzie i na końcu zrobić kanały, ustawić permissions etc.

Pozdro,

Nommo.

Opublikowano

co jeszcze zostało do zrobienia i kiedy otwarcie. przepraszam za powtarzanie pytań

Został im podobno sklep i otwarcie ma być raczej przed końcem lipca. Póki nie otworzą serwera poczekajmy jeszcze i już bez pytań typu "Poproszę datę otwarcia" bo to już zaczyna nudzić -.-

Opublikowano

I będzie ten filmik z serwa?

Dlaczego nie mogę pisać w innych tematach?

Musisz mieć powyżej 30 postów.

Nie pośpieszajcie ich, lepiej zeby było spóźnione o miesiąc, niż tryliard bugów ...

Opublikowano

tak że podsumowując nie spamcie "kiedy otwarcie" "co jeszcze zostało" "co będzie" "co dacie na start" bo wszystko piszę kilka stron dalej
podobno im został do zrobienia tylko sklep otwarcie ma byś przed końcem tego mieś podobno więc pozostało nam cierpliwie czekać aż Miszczu lub
anymous (czy jak mu tam trudny do zapamiętania nick :D) wejdą powiedzą kiedy otwarcie lub podadzą linka do serwera i powiedzą
że serwer ON :)

CZEKAMY NA OTWARCIE ! :)

Opublikowano

Jak będzie z wejściem na serwer tak wgl ? dawno nie grałem w darka i miałbym ochotę trochę popykać . Więc ciekawi mnie czy tylko dla wybrańców czy może open ?

Nie chce Cię wprowadzać w błąd ale raczej otwarty. Serwer wyszukujesz wpisując adres (tak jak zwykły DO) no i reszta także. Poprawcie moje błędy.

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Jak będzie z wejściem na serwer tak wgl ? dawno nie grałem w darka i miałbym ochotę trochę popykać . Więc ciekawi mnie czy tylko dla wybrańców czy może open ?

Gra będzie otwarta dla każdego. Gracze dawali pomysł aby wprowadzić opłaty za reje, ale raczej będzie darmowe.

Opublikowano

Anonymous cały czas pracuje nad sklepem, ja w międzyczasie naprawiłem buga z ekwipunkiem (zepsułem go dodając drony :P), musimy jeszcze znaleźć maszynę, więc małe opóźnienie jest możliwe, ale będziemy próbowali go uniknąć.

Opublikowano

serwer będzie napewno otwarty w połowie sierpnia z powodu bardzo szybkich prac, a MISZCZU mówił, że serwer wystartuje wcześniej, miał wystartować pare dni przed końcem lipca

Opublikowano

Będą klany? Czy na start będzie jakiś event? Np taki że przez pierwsze 3 dni będzie dostępny link do reje z którego dostajemy leonka i 5lf3 ? Albo więcej urki czy coś.

Opublikowano

Będą klany? Czy na start będzie jakiś event? Np taki że przez pierwsze 3 dni będzie dostępny link do reje z którego dostajemy leonka i 5lf3 ? Albo więcej urki czy coś.

Wszystkiego się dowiemy jak serwer wystartuje a tymczasem nie zamęczajcie ich ciągłymi pytaniami tylko niech stworzą ten serwer jak najszybciej bo tego co niektórzy chcą. A teraz czekajmy cierpliwie bo to nam pozostało.

Opublikowano

A jak na serwie będzie z zwalczaniem botów oraz cheaterów o ile coś powstanie? Czy zamierzacie mieć forum? Czy gra będzie rozwijana?

Perm i tyle, nie ma co rozmyślać. Forum nie, nie sądzę. Gra rozwijana, pewnie tak w znaczeniu eventów, i nowych funkcji.

Opublikowano

Ale dacie perma a on i tak zrobi nowe konto i dalej będzie bocił. Czy na serwie będzie łatwiej się wykrywało boty? Albo zrobić coś takiego że ten kto znajdzie gracza który lata na bocie i to się potwierdzi dostanie np 50k uri a jako dowód najlepiej filmik a potem wy go sprawdzacie.

Opublikowano

Jak dalej będzie bocić, to znów dostanie perma. Proste :O

Opublikowano

Ale dacie perma a on i tak zrobi nowe konto i dalej będzie bocił. Czy na serwie będzie łatwiej się wykrywało boty? Albo zrobić coś takiego że ten kto znajdzie gracza który lata na bocie i to się potwierdzi dostanie np 50k uri a jako dowód najlepiej filmik a potem wy go sprawdzacie.

to kiepski pomsyl taki gracz zrobi 2 konta 1 ucziwe drugie botowane i tym uczciwym powie ze tamte boci i 50 k urki i tak w kolo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...