Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak sie nie umiesz bić to nei mój problem. I skończ ten spam bo chyba wszystko co do serwera jest juz ustalone i nic zmieniane nie będzie. Pozostaje tylko czekac ;)

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kamil Flaks bo mam 2 flaksy ? miałem 250 k osłony na 2 konfach on bił mnie po 120 k nawet więc wiesz chodziło mi oto czy będzie tak że bez wyposażenia dobrego flaks nie będzie pękał na 2 hity

I jeszcze tak pozatym jakbym nagrywał na 2 koncie to byś zobaczył jakbym się klepał -.- pzdr gram w tą gre 5 lat jak jeszcze stary klient był Więc siemano

Opublikowano

Schodzicie z tematu, checie dyskutować to na PW ;)

Dzisiaj prawdopodobnie w nocy trochę posiedzę i spróbuję porobić trochę kodu sklepu.

Opublikowano

Nie, ale wydaje mi się, że z kluczowych rzeczy został tylko sklep, a resztę można dorobić jak serwer będzie już działać.

Opublikowano

Noob/Miszcz, Jakieś postępy ?

i co z tym sklepem ?

idzie coś juz kupić ?;p

@Down "Tylko" Cóż za ironia :D, Czyli troche zostało jeszcze xD

Opublikowano

Statki działają, bo wczoraj robiłem. Teraz przepisać trzeba pod drony i inne tylko... :D

Opublikowano

dawid w lipcu... jeszcze 6 dni max.

Ja mam pewne pytanko czy na serwerze bedzie mozna licytowac rozne przedmioty tak jak jest w darkorbit?

Tak, będzie handel, na szczęście nie tak powalony jak w darkorbit (po aktualizacji która nie dawno miała miejsce) bo o licytacji bosterów na privie to nawet nie chce myśleć a co dopiero Irków ;]

@DOWN taa i jeszcze peta co daje zyski 50k uri./1h na flaxowym...

pyhvh7E.png

Opublikowano

No No chłopcy lipiec się kończy ^^ Mam nadzieję, że zdążycie otworzyć serwer przed sierpniem ;)

@DOWN

Nikt tu nie mówił o otwarciu tydzień przed... lol

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

No No chłopcy lipiec się kończy ^^ Mam nadzieję, że zdążycie otworzyć serwer przed sierpniem ;)

Miał być serwer otwarty przed koncem lipca ale widze że nie będzie o twarty tydzien przed

Opublikowano

Chodziło mu o to, że już niecaly tydzień i będzie już sierpień ;)

no tak ale jest napisane że wcześniej serw wystartuje niż końcem lipca zabacz sobie parestron wstecz

Opublikowano

Myśleliście nad jakimś serwerem TS3 dla graczy?
Jeśli będzie odpowiednio silna maszyna to prawdopodobnie ten ts 512(albo początkowo chociaż 128) slotów nie powinien jej zbytnie obciążyć.

Gdybyście potrzebowali kogoś, kto stworzyłby R'ki itp... albo zwykłego admina to jestem chętny:D(jeśli byście ten ts postawili;d)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jak potrzebujecie osoby od TSa to mogę też być (sam postawić od zera) tylko ktoś musi załatwić licencje Non-Profit, albo kupić normalną licke ...

Pozdro,

Nommo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...