Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to kiepski pomsyl taki gracz zrobi 2 konta 1 ucziwe drugie botowane i tym uczciwym powie ze tamte boci i 50 k urki i tak w kolo

zgadzam się

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to kiepski pomsyl taki gracz zrobi 2 konta 1 ucziwe drugie botowane i tym uczciwym powie ze tamte boci i 50 k urki i tak w kolo

Ale raczej po ip dojdą?

Opublikowano

START SERWERA BĘDZIE W SIERPNIU PRZY TAKIM TEMPIE PRAC. STEGO CO PISAI TO SERWER MIAŁ BYĆ OTWARTY WCZEŚNIEJ NIŻ KOŃCEM LIPCA TAK ŻE Z SERWEM ZAJMIE IM TO 2-3 TYGODNIE JESZCZE

Opublikowano

START SERWERA BĘDZIE W SIERPNIU PRZY TAKIM TEMPIE PRAC. STEGO CO PISAI TO SERWER MIAŁ BYĆ OTWARTY WCZEŚNIEJ NIŻ KOŃCEM LIPCA TAK ŻE Z SERWEM ZAJMIE IM TO 2-3 TYGODNIE JESZCZE

Nie sondzem.

Opublikowano

miszczu to powiec nam dokładną datę a nie mówisz, że w lipcu, potem muwisz, że wcześniej, a teraz pewnie powiesz, że w sierpniu. Serwer zrobić na darkorbit priv to jest 2-4 dni to góra a nie miesiącami, i dość, że zrobicie serwer to pewnie od nowa trza bedzie robić wszystko tak jak sie zaczyna w darkorbit na pl1 priv to oznacza, że łatwo coś się będzie robić, chociarz żeby był profil pilota zrobiony na full 50/50 albo 25/50 pół na pół

Opublikowano

miszczu to powiec nam dokładną datę a nie mówisz, że w lipcu, a teraz pewnie powiesz, że w sierpniu

15.09.2051
Opublikowano

Polar ty znów o tym pp trujesz dupe? Daj im spokój. Niech dokańczają to co jeszcze jest do zrobienia. A jeśli cos ci nie pasuje to idz pograj sobie w inna gre. Troche sie przeciągnie start i od razu aferę robisz.

Opublikowano

Miszczu czyli kiedy dokładnie, nie baw się z Nami tylko powiedz wprost czy będzie czy nie, ma się rozumieć że będzie to opóźnione bo już się pogubiłem...

Troll od PP:

40b6058a05d61b162290592b47a0c96c_origina

pyhvh7E.png

Opublikowano

Miszczu czyli kiedy dokładnie, nie baw się z Nami tylko powiedz wprost czy będzie czy nie, ma się rozumieć że będzie to opóźnione bo już się pogubiłem...

Troll od PP:

40b6058a05d61b162290592b47a0c96c_origina

Anonymous cały czas pracuje nad sklepem, ja w międzyczasie naprawiłem buga z ekwipunkiem (zepsułem go dodając drony :P), musimy jeszcze znaleźć maszynę, więc małe opóźnienie jest możliwe, ale będziemy próbowali go uniknąć.

Opublikowano

Jeśli premium będzie za 10zł PSF miesięcznie/ 11,07 sms, i będzie coś takiego jak bonus od firmy, to zagram.

Opublikowano

Jeśli premium będzie za 10zł PSF miesięcznie/ 11,07 sms, i będzie coś takiego jak bonus od firmy, to zagram.

A jeśli nie ? :D

Opublikowano

D4wid, premium ciągle da, szczególnie podczas walk, bo rakiety 2x szybsze i robot.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

W sklepie kupowanie ammo tylko pozostało i mniej ważne rzeczy.

Opublikowano

Nie ma nagrody za statki , jedna z najwiekszych wad no i czat -.- i ktos mnie z polowy mapy nawala

Pomoglem? Daj Like To Pomaga!

xy41b6u4apxo.jpg

Opublikowano

Nie ma nagrody za statki , jedna z najwiekszych wad no i czat -.- i ktos mnie z polowy mapy nawala

Co Ty pierdolisz jak serwer jeszcze nawet nie działa? :huh:

jp8p35.png
Opublikowano

Ej no chłopie podaj konkretną datę "urodzenia" serwera, bo nie mogę się doczekać, a wiem, że te pierdółki nie zajmą Ci dłużej jak 2 dni, więc czekam na start w środe od 15!

Opublikowano

Ej no chłopie podaj konkretną datę "urodzenia" serwera, bo nie mogę się doczekać, a wiem, że te pierdółki nie zajmą Ci dłużej jak 2 dni, więc czekam na start w środe od 15!

A co jeżeli serwer będzie otwarty za tydzień, to już nie będziesz grał bo o kilka dni za długo?Lepiej poczekać niż mieć odrazu i żeby było 100000 bugów a jak dłużej to będzie owiele mniej ich.

Opublikowano

miszczu to powiec nam dokładną datę a nie mówisz, że w lipcu, potem muwisz, że wcześniej, a teraz pewnie powiesz, że w sierpniu. Serwer zrobić na darkorbit priv to jest 2-4 dni to góra a nie miesiącami, i dość, że zrobicie serwer to pewnie od nowa trza bedzie robić wszystko tak jak sie zaczyna w darkorbit na pl1 priv to oznacza, że łatwo coś się będzie robić, chociarz żeby był profil pilota zrobiony na full 50/50 albo 25/50 pół na pół

2-4 dni ? To ja daje Ci 5 dni, postaw taki serwer, zapewne nie masz zielonego pojecia, jedyne co potrafisz to włączyć kompa i robić multikonta na mpc. Postaw taki serw w 5 DNI i pokaż że coś potrafisz, życze Ci szczęścia .

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

to nie graj i wypierdalaj cwelu nikt cię nie błaga byś gral ty... serwer będzie zrobiony to kurwa nam powie jebany noobie !

wkurwiacie mnie już tym spamem "kiedy otwarcie" "dajcie 50 PP" czy wy kurwa jesteście jacyś ułomni przyjebani ?!

nie umiecie czytać to wypierdalać i nie spamić ! dlaczego nie zablokujecie im dostępu do tematu ?

jeśli zrobią nowe konto to od nowa i od nowa.

Tak to był właśnie bulwers czy was to nie wkurza ?

Opublikowano

to nie graj i wypierdalaj cwelu nikt cię nie błaga byś gral ty... serwer będzie zrobiony to kurwa nam powie jebany noobie !

wkurwiacie mnie już tym spamem "kiedy otwarcie" "dajcie 50 PP" czy wy kurwa jesteście jacyś ułomni przyjebani ?!

nie umiecie czytać to wypierdalać i nie spamić ! dlaczego nie zablokujecie im dostępu do tematu ?

jeśli zrobią nowe konto to od nowa i od nowa.

Tak to był właśnie bulwers czy was to nie wkurza ?

Masz rację to jest juz po prostu wkurwiające te nabijanie postów co 5 minut typu "Kiedy będzie serwer"

Odpowiedź: Nigdy dla pierdolniętych umysłowo.

Pisali coś tam że od teraz za każde spamienie będzie warn ale warnów brak.. Nie widać tutaj w ogóle postów autorów a jak wchodzę codziennie w ten temat to musze przepierdalać kilka stron w tył aby przeczytać wszystkie posty.

jp8p35.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...