Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile mozna czekac na kod? mija 24h od wyslania do anonymusa i miszcza

Oni nie lubią spamu wystarczająco osób ma kod :P

Anonymous/Miszczu czy będzie design do vegi ten złoty ale za 50k uri ?

Opublikowano

ile mozna czekac na kod? mija 24h od wyslania do anonymusa i miszcza

Wyluzuj nie każdy dostaje kod :D Ja nie dostałem i nie spamuje tak ja większość z was :D Jak bedzie public to sobie pogram na bank ! :D

@Miszczu @Anonymus Nie wprowadzajcie już nic więcej tylko ponaprawiajcie , jeszcze wtedy co byl kod do wejsca na stronek gralem i naprawde mi sie podobalo :)

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

dobrze dzieki ze chociaz napisaliscie ze dostane to mnie podbudowalo na duchu :)

Jeśli ktoś napisał ze dostaniesz to w pewnym sensie popełnił błąd, bo nie wiadomo czy dostaniesz :P Jeśli napisałeś to czekaj , może kod dostaniesz

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Dzisiaj wchodze na konto i mi cofneło pkt pvp o jakies 100, wszystko byloby ok gdyby mi nie coflo uridium o 50 k o.O

To są i tak beta testy po testach gdy już wystartuje gra wszystkie konta będą zresetowane :)

PS: Prosiłbym o aktualizacje 1 posta co aktualnie się dzieje na serwerze ponieważ nie mam możliwości wejścia na serwer :)

jp8p35.png
Opublikowano

Miszczu to co będzie ten design złoty dla vegi do kupna w trienda za 50k uri jeżeli tak to kiedy ?

@Edit

Fajnie dodaliście skrzynki bonusowe

jakie są lagi łał

Opublikowano

UP darkorbit.pl :D:D

Tak bardzo śmieszne.. Jakie to jest głupie że ludzie mówią że darkorbit to gówno itd. a dalej w to grają co najmniej jak by ktoś ich do tego zmuszał.

Opublikowano

Miszczu problem chce kupić dres do golca za 100k uri a tu pisze Shop will be avilable today evening czyli sklep będzie dostępny wieczorem a jest już wieczór a nie jest dostepny

Opublikowano

Miszczu problem chce kupić dres do golca za 100k uri a tu pisze Shop will be avilable today evening czyli sklep będzie dostępny wieczorem a jest już wieczór a nie jest dostepny

Cierpliwości, przecież nie tylko mają na głowie wprowadzania sklepu, muszą też naprawić system 1 vs 1 i wiele innych, na wszystko przyjdzie pora

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Cierpliwości, przecież nie tylko mają na głowie wprowadzania sklepu, muszą też naprawić system 1 vs 1 i wiele innych, na wszystko przyjdzie pora

Wiem ale ja tak długo na niego zbierałem

Opublikowano

Wiem ale ja tak długo na niego zbierałem

No to poczekaj, urka z konta Ci nie ubędzie jeśli odpowiednio będziesz nią zarządzał

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

No to poczekaj, urka z konta Ci nie ubędzie jeśli odpowiednio będziesz nią zarządzał

Zbierałem boxy na dresa i 40k uzbierałem :D ale koledze znikło uri samo

Opublikowano

Wchodzisz na http://78.46.14.7/do_es/

Rejestrujesz się, lecz pamiętaj że musisz mieć KOD, bez niego się nie zarejestrujesz. Kod ten możesz zdobyć pisząc do Miszcza/Anonymous'a na PW. Napisz raz i czekaj, nie spamuj im na PW oraz w tym temacie, jest to zbędne

Gdy już dostaniesz kod ( lecz pamiętaj że może być tak że nie dostaniesz ) rejestruejsz się, po rejestracji logujesz wybierasz firmę i grasz

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Chyba coś się dzieje z serverem przed chwilą pisało 512 osób online może jakieś bugi spowodowane dużą ilością graczy a i dodam że nie da się zmienić nicku gdy klikam na zmianę to mnie przenosi na Home

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...