Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i o to mi chodziło, to nawet lepiej, bo full PP będzie bardziej kojarzyć się z nowym DO, zbyt dużo by było tego. A tak to bańka i grube.Git.

Dzieki za odpowiedź.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurde , rozdajcie jeszcze kody , bo tak czekam od dawna , przegapilem czas na kody i teraz tylko czekam i czekam a tu nic ;c

Już nie rozdają kodów, jeśli ktoś dostanie jakiś kod to jest to pojedynczy przypadek. Pozostaje wam tylko czekać lub dogadać się z kimś kto ma już tam założone konto i da wam pograć ale szczerze wątpię aby ktoś się zgodził.

Odpowiednia ilość osób ma już kody do rejestracji a wasze posty proszące o kod są zbędne, bo i tak nikt na nie nie zwraca uwagi

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Już nie rozdają kodów, jeśli ktoś dostanie jakiś kod to jest to pojedynczy przypadek. Pozostaje wam tylko czekać lub dogadać się z kimś kto ma już tam założone konto i da wam pograć ale szczerze wątpię aby ktoś się zgodził.

Odpowiednia ilość osób ma już kody do rejestracji a wasze posty proszące o kod są zbędne, bo i tak nikt na nie nie zwraca uwagi

Super przegapilem dzien rozdawania kodow bo bylem chory , to se wogole nie pogram , bo niczym bedzie public , to mina wieki -.-

Opublikowano

Super przegapilem dzien rozdawania kodow bo bylem chory , to se wogole nie pogram , bo niczym bedzie public , to mina wieki -.-

Źle to odbierasz, nie minąłeś dnia kiedy były rozdawane kody bo ja sam się zagapiłem i dostałem kod dopiero 2 dni po napisaniu wiadomości do NoobKillera. Wiec nie chodzi tu o to że przegapiłeś dany dzień.

Takie pytanie, czy smarty puszczane na bazie są normalnością czy to jakiś błąd w grze ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

My akurat mamy konta 2 :) i sobie latamy :D

Opublikowano

Źle to odbierasz, nie minąłeś dnia kiedy były rozdawane kody bo ja sam się zagapiłem i dostałem kod dopiero 2 dni po napisaniu wiadomości do NoobKillera. Wiec nie chodzi tu o to że przegapiłeś dany dzień.

Takie pytanie, czy smarty puszczane na bazie są normalnością czy to jakiś błąd w grze ?

Nie powinny być dostępne w strefach.
Opublikowano

Nie powinny być dostępne w strefach.

To w takim razie zgłaszam błąd, kilka razy wczoraj miałem okazję puścić smarta centralnie na bazie

@UP

Wychodzi na to że strona jest chwilowo offline

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@up też o tym pomyślałem, jak wczoraj wbiłem to nie działało register. mam kod, z 7 maja jeszcze więc nwm czy aktualny a chciałbym z białki pobić -.-

Opublikowano

Kombass ale jak naleci inna firma na baze i Ty zaczniesz bić któregoś to możesz puścić smarta bo jesteś w bitwie :)

No dobra ale centralnie na bazie w dodatku na bazie swojej firmy ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

No dobra ale centralnie na bazie w dodatku na bazie swojej firmy ?

Słuchaj napiszę to jeszcze raz jak nalecą np na twoją bazę i Ty akurat zaatakujesz któregoś to spokojnie puszczasz smarta na swojej firmie bo to by było trochę głupie jak by nie można było ale jak nie atakujesz nikogo a jesteś na swojej firmie w tedy nie może jedynie jak kogoś zaatakujesz :)

Opublikowano

kombass mogę prosić o link do gry?Mam na tym serwerze konto ale robiłem formata i niemam stronki:/

http://78.46.14.7

Słuchaj napiszę to jeszcze raz jak nalecą np na twoją bazę i Ty akurat zaatakujesz któregoś to spokojnie puszczasz smarta bo jesteś w bitwie

Rozumiem co do mnie mówisz, ale sam Miszczu mówił że smarty powinny być dostępne tylko w strefach a nie na bazie nawet jeśli jest się w trakcie walki

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

http://78.46.14.7

Rozumiem co do mnie mówisz, ale sam Miszczu mówił że smarty powinny być dostępne tylko w strefach a nie na bazie nawet jeśli jest się w trakcie walki

A .. teraz ogarniam :) a strona jest online teraz czy offline ?

Opublikowano

Strona jest aktualnie online ale nie wiem czy na mapę wbiję :D

@Wbiłem, jestem sam na mapie :D kto może niech wbija polatamy

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Smartów można używać na bazach ale nie można w strefie + one nie biją graczy w strefie.

Opublikowano

SITE CLOSED!

This site got closed due to distributing game that belong to BigPoint company.

Your IP adress (195.117.54.36) is saved and will be immediately send to antipiracy organizations. takie cos mi wyskakuje co mam zrobic ?

Opublikowano

Dzięki Anonymous za dobre wytłumaczenie :) już to ogarnołem a właśnie mam pytanie bo mówiłeś że jakieś desginy inne do golca będą kiedy one będą ?

Opublikowano

SITE CLOSED!

This site got closed due to distributing game that belong to BigPoint company.

Your IP adress (195.117.54.36) is saved and will be immediately send to antipiracy organizations. takie cos mi wyskakuje co mam zrobic ?

Kliknij w to kółeczko od wykrzyknika

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...