Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

25 Euro

Czyli 100 zł.Miszczu jest problem nie mogę kupić wybranego designy dla goliatha w trienda wczoraj mi pisało że sklep będzie aktywny wieczorem i mi to pisało ok 21 a dziś że będzie aktywny w dzień a sprawdzałem ok 16

Opublikowano

No troche ostatnio laguje :/

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Kiedy będzie można sie na mape dostać?

Na ile slotów zrobiliście mapke ? :D

Można wbić na mapke chyba już 20 minut albo 30 :D

Opublikowano

@UP ja 10 minut temu mogłem wbić a teraz lipa nawet w stronę główną wejść nie mogę

Też tak mam a jeszcze jeden problem chce kupić sobie dres piłkarski mam 100k uri nawet ponad i nie moge

Opublikowano

Też tak mam a jeszcze jeden problem chce kupić sobie dres piłkarski mam 100k uri nawet ponad i nie moge

Bo wprowadzono ograniczenie osób online gdyż server nie wytrzymywał obciążenia tylu osób

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Miszczu/Noobku

Offneliscie server , czy coś sie popsuło ?

Wprowadzono ograniczenie gdyż server nie wytrzymywał sporej ilości graczy online

Już 360 osób zarejestrowanych to znaczy, że przez 1 kod można zrobić tyle kont ile się chce?

1kod = 1 konto

Ja nie rozumiem chyba są te kody żeby nie było zbyt wielu gaczy i nie było limitów online że tak powiem zrąbali sprawę

Nie wydaje mi się, wyobraź sobie że wszystkie osoby które mają konta wbijają na server, wyobraź sobie te lagi jakie by były. Mając taką maszynę to ograniczenie było konieczne

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

No to czyli jednak kody rozdają?

Edit: Jest szansa że dostane? Napisałem chyba do Miszcza 2 tyg temu, ale cóż nie odpowiedział, a napisałem mu żeby odpisał TAK/NIE

Opublikowano

To ile tych osób teraz tam jest , gra ? :D

Dodam jeszcze że Requi na zagranicznym forum rozdaje kody

Z tego co słyszałem to 40-45

Rozdają, kto powiedział że kody nie są już rozdawane ?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@UP chyba mnie nie zrozumiałeś więc napiszę to jeszcze raz chyba po to są invition code żeby nie było przeciążenia servera a skoro jest kont 360 to prawie jak public jest więc chodzi o to przy tych invition cod powinna być ta liczba kont max 200 . Wtedy grało się najlepiej

Opublikowano

Rzadko ale tak :P tylko proszę Cię nie spamuj im na skrzynce wystarczy 1 konktretna wiadomość i poczekaj aż odpisze a nie 20 wiadomości na godzine -_-

Opublikowano

@Kombass, Tylko , ze teraz wgl. nie idzie na strone wejść, gralem i nagle mnie wyjebało i od tego czasu off..

Jaka tego przyczyna ?:D

WojakPL - Banned

Opublikowano

@Kombass, Tylko , ze teraz wgl. nie idzie na strone wejść, gralem i nagle mnie wyjebało i od tego czasu off..

Jaka tego przyczyna ? :D

Przyczyna jest taka że ograniczenie wprowadzono, jeśli server jest full to nawet strona ci się nie załaduje

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

A jak będziesz chciał wejść dopiero o 23 to ludzi będzie 0 :D heh od 14:00 są tłumy a po 23:00 już nikogo :D

Czemu tak uważasz? Raz grałem o 03:00 i miałem z kim się ponawalać.

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

No to se poczekam :D, Szkoda, bo wczesniej tylko mapa sie nie włączala ;p

o 23 są jeszcze ludzie, o 2 w nocy też, bo grałem ostatnio ;p

WojakPL - Banned

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...