Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co. mam propozycje,

Przestańcie skomleć o kody. Miszczu i tak nie da

Będzie public to każdy wbije. i skończcie z tym skomleniem jak na stronie 75 nudzi mi się itp. Mam nadzieje że serwer jak najszybciej będzie public.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, raczej postanowione. Połączymy siły z jD jeśli chodzi o pracę, przy okazji prawdopodobnie przeniesiemy się na inny hosting dla serwera ( mocniejszy i "darmowy" :) ). Powinno wyjść z tego coś meega fajnego :D

ooo to na bank nie będzie lagów ale chciałbym aby wam to wypaliło było by super :)

Opublikowano

Mistrzu. Rozdał byś troche tych kodów nam na MPCforum.. Bo na zagranicznych to Requi szaleje ,,Registered: 324'' ...

Prosimy .. :D

500.png

Opublikowano

A wiec jest jeden mały bug .

Że czasami jak na kogos klikniemy to samo atakuje (mam wyłączone atak na podwójne kliknięcie.)

i Czasami z 0 HP latalem przez chwile jak mnie bili.

i nie mają za duzego dmg te statki troche ?:D

WojakPL - Banned

Opublikowano

Wstępny changelog do następnej wersji

0.01 -- zaczynamy od tej wersji numerować

Dodane:

Mapy bazowe każdej firmy (x-5)

Możliwość wylogowania się z gry

Portale

Od teraz nie ma możliwości wylogowania podczas walki

Poprawione:

Strefy

Stacja nie może zostać zraniona przez smarta

Bug z niewybranym laserem

Statek nie będzie teraz sam atakował po wybraniu innego gracza

Opublikowano

A po co ja jestem potrzebny, bedzie jak będzie gotowy :x

Opublikowano

@up Nie pisałem "Give me code plsssss"

Napisałem , że Jestem z Mpcforum,grałem u was 2 razy na servie,jak znalazlem jakieś bugi to informowałem + dawałem skriny czasem.

że mam 15 lat :D i nie jestem Głupim kidem .

Potem kazał mi napisać do Cb, ze Ty na Mpc rozdajesz kody , a ja mu napisalem , ze Ty na Mpc nie rozdajesz juz kodów.

Wiec napisalem mu czy da mi ten kod, a on napisal , że nie :____:

Ja mam taką samą sytuację napisałem na innym forum o kod do Requi, a on odpisał, że miszczu rozdaje na innym forum kody ^^ No i oczywiście go nie otrzymałem... :(

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

@Topic a ja otrzymałem. poprostu wystarczy poprosić rzeczowo. a nie jak hołota jakaś daj mi kod 4 razy napisać. to nic nie da

Opublikowano

@Topic a ja otrzymałem. poprostu wystarczy poprosić rzeczowo. a nie jak hołota jakaś daj mi kod 4 razy napisać. to nic nie da

hahaha jakie hobby xD

Jakie jest IP na serwer ?

Opublikowano

Pisałem do Requi'ego na tym zagranicznym forum. Do NoobKillera i Miszcza tutaj, a nikt nie odpisuje ;/. Jak mam zdobyć ten kod? Czy muszę czekać na publica? ;/

Pozdro.

Opublikowano

Pisałem do Requi'ego na tym zagranicznym forum. Do NoobKillera i Miszcza tutaj, a nikt nie odpisuje ;/. Jak mam zdobyć ten kod? Czy muszę czekać na publica? ;/

Pozdro.

Eh, zdobędziesz go gdy Miszczu/Anonymous/Requi Ci go podadzą, innej opcji na zdobycie go nie ma

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Eh, zdobędziesz go gdy Miszczu/Anonymous/Requi Ci go podadzą, innej opcji na zdobycie go nie ma

Dzięki za odpowiedź, no oni raczej mają dużo spamu i nawet nie mogą odczytać mojej wiadomości ;/.
Opublikowano

skad mam wziasc invitation code?

Przecież pisał to post wyżej..

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Nie jestem w temacie, za bardzo nie ogarniam itp :D możecie mi podać jakąś str przez którą wbije na ten serwer ?

Wchodzisz tutaj: http://78.46.14.7

Rejestrujesz się lecz do rejestracji potrzebujesz specjalnego kodu który dostać możesz ( lecz nie musisz ) od Miszcza/Anonymous'a. Napisz do jednego z nich a może dostaniesz.

Przypominam że wystarczy napisać i czekać, nie trzeba spamować tutaj prosząc o kod.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...