Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Narazie się nie da dopóki nie będzie update silnika.

1387799430-U318834.png

//Logo odnalezione

Opublikowano

Narazie się nie da dopóki nie będzie update silnika.

Aha dzięki za odp a jeszcze taki problemik ranga się podwyższa czyli ostatnio miałem basic mayor przy ok 230 pkt pvp a teraz mam ponad 245 a mam capitaina

Opublikowano

pisałem i nic nie dostałem ):

Ja pisałem do Miszcza i do Anonymousa, odczekałem ponad tydzień i nawet odpowiedzi nie ma.

Szkoda z lekka, ale zaczeka się na public.

PS: Z pytaniem żeby nie było że to spam, menu gry będzie stare (wygląd) czy nowe?

Opublikowano

Aha dzięki za odp a jeszcze taki problemik ranga się podwyższa czyli ostatnio miałem basic mayor przy ok 230 pkt pvp a teraz mam ponad 245 a mam capitaina

To jest normalne. Tak samo jest w zwykłym DO

Opublikowano

Reszta firmy poszła w górę.

Czy tylko ja mam problem ze zmianą rozdzielczości ?

Rozdzielczość możesz zmienić w miejscu gdzie normalnie jest zakładka uridium.

Opublikowano

Dałem 2 razy nie bo jednak zależy mi i chyba wszystkim aby to było stare DO a nie te nowe śmieci itd

Ale na epvp trzeba mieć chyba tam 100 postów i 15 podziękowań aby dostać kodzik

Opublikowano

Dałem 2 razy nie bo jednak zależy mi i chyba wszystkim aby to było stare DO a nie te nowe śmieci itd

Ale na epvp trzeba mieć chyba tam 100 postów i 15 podziękowań aby dostać kodzik

Zaraz dostaniesz % za 'reklamowanie' innego forum . Nic nie dodawajcie wszystko jest git :) znaczy było jak* grałem co jeszcze nie było kodu do rejestracji :D

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Miszczu , Anonymous czemu jest tak gościu mnie zaczyna bić z własnej firmy ja się bronię i ja dostałem -5 pvp points i -5000 uridium dlaczego jak on zaczął pierwszy bić

Opublikowano

A napisałeś sensowną aplikację po angielsku czy GIVE ME CODE PLSSSSSS.

Opublikowano

@up Nie pisałem "Give me code plsssss"

Napisałem , że Jestem z Mpcforum,grałem u was 2 razy na servie,jak znalazlem jakieś bugi to informowałem + dawałem skriny czasem.
że mam 15 lat :D i nie jestem Głupim kidem .

Potem kazał mi napisać do Cb, ze Ty na Mpc rozdajesz kody , a ja mu napisalem , ze Ty na Mpc nie rozdajesz juz kodów.
Wiec napisalem mu czy da mi ten kod, a on napisal , że nie :____:

WojakPL - Banned

Opublikowano

z tego co widze na tym filmiku

to miszczu woli dać turkom po testować to niż nam :))

Wcale mu się nie dziwię, gdyby tobie non stop spamowano postami/wiadomościami żeby dać kod to też bym wolał komuś zagranicznemu dać.

Swoją drogą, nie tylko Miszczu/Anonymous rozdają kody, na innych forach też je rozdają stąd zagraniczne osoby na servie

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Dobra, raczej postanowione. Połączymy siły z jD jeśli chodzi o pracę, przy okazji prawdopodobnie przeniesiemy się na inny hosting dla serwera ( mocniejszy i "darmowy" :) ). Powinno wyjść z tego coś meega fajnego :D

Opublikowano

Dobra, raczej postanowione. Połączymy siły z jD jeśli chodzi o pracę, przy okazji prawdopodobnie przeniesiemy się na inny hosting dla serwera ( mocniejszy i "darmowy" :) ). Powinno wyjść z tego coś meega fajnego :D

Czyli rozumiem macie 1 sevrer z jd , czy sobie tylko pomagacie ?

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Chyba że... ale ja i tak u Was będę grać bo mnie jakoś nudzi te monotonne bicie krych tu trzeba napier*alać a nie jakieś tam krychy.

Ty rozdajesz jeszcze kody czy na epvp rozdają? bo wczoraj 313 kont a tera 325 chyba a też chciałbym już skilla trenować bo ostatnio to chyba z rok temu grałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...