Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja Cię o coś spytam, jak już dodasz te rakiety to będzie wbudowane auto cpu na wystrzeliwanie rakiet czy trzeba będzie naciskać non stop spację jak za czasów bez dodatku do strzelania rakietami ? :D wyrzutnie też planujecie dodać ?

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja Cię o coś spytam, jak już dodasz te rakiety to będzie wbudowane auto cpu na wystrzeliwanie rakiet czy trzeba będzie naciskać non stop spację jak za czasów bez dodatku do strzelania rakietami ? :D wyrzutnie też planujecie dodać ?

Jak z cpu, a co do wyrzutni to myślę, że tak.

Opublikowano

@up widocznie już potrzeba wiecej punktow na range.

W sumie masz racje może dobije do 240 i bd może blaszka :D

@Edit mam już :D

Opublikowano

Było to już pisane kilka razy, że nie wiadomo... Ludzie ciężko wam przeczytać parę stronek w tył?

@EDIT

Miszczu nic nie pisał o starcie.

Już nie rozdają kodów, jeśli ktoś dostanie jakiś kod to jest to pojedynczy przypadek. Pozostaje wam tylko czekać lub dogadać się z kimś kto ma już tam założone konto i da wam pograć ale szczerze wątpię aby ktoś się zgodził.

Odpowiednia ilość osób ma już kody do rejestracji a wasze posty proszące o kod są zbędne, bo i tak nikt na nie nie zwraca uwagi

@bombcio ja też czekam ale wiem że kodów już niedostaniemy, zagrasz sobie jak będzie public a więc sobie poczekasz

Jak tam prace ? znacie już czas publica ?

Jesień 2018 roku

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

Miszczu mam pytanie żeby mieć vipa trzeba dać kase przeznaczoną na serwer to ile to wynosi ?

Na dole masz zółty napis dotacje . czy cos takiego , bylem 5 minut i to znalazłem

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Liczba zarejestrowanych przekroczyła 300. a jakoś nikt kodów nie daje -.-

Opublikowano

Miszczu, tak sobie patrzę, i zauważyłem - że zrobiliście "system dotacji", i... chcesz tak właściwie zarabiać na nie swojej grze? Przecież ty tylko napisałeś serwer, ale wszystkie grafiki, oraz skrypty gry należą do BP więc z tego co wiem nie masz prawa, nawet dawać opcjonalnych dotacji (bo to tak jakby dawać możliwość kupna uridium), ale mogę się mylić.

Opublikowano

mógłbym dostać kod bo bardzo bym chcial pograc

Napisz im na PW , chociaz nie kazdy dostaje , ja napisalem do Anonymusa i Miszcza z 5 dni temu i nie dostałem, trudno trzeba czekac na public :D

@EDIT: Może bym dostał gdyby odczytali , zapewne maja taki spam, że szkoda gadac :D

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...