Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki:) już wbije :D Kombass dasz kod?

dacie kodzik?

Każdy dostaje / lub nie swój własny kod, napisz do Anonymousa lub Miszcza a może dostaniesz swój kod.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co z tymi designami do golca miałby być jakieś nowe :)

Był mały bug, ale jak wrócę do domu, to go poprawię.

Opublikowano

Miszczu lub Noobku - mógłbym prosić o zwiększenie ilości mojego uridium? Mam je na 0 i nie wiem co się stanie gdy zginę :/

Opublikowano

Miszczu lub Noobku - mógłbym prosić o zwiększenie ilości mojego uridium? Mam je na 0 i nie wiem co się stanie gdy zginę :/

Będziesz miał wtedy -500 nic się nie stanie :P

Opublikowano

Już nie rozdają kodów, jeśli ktoś dostanie jakiś kod to jest to pojedynczy przypadek. Pozostaje wam tylko czekać lub dogadać się z kimś kto ma już tam założone konto i da wam pograć ale szczerze wątpię aby ktoś się zgodził.

Odpowiednia ilość osób ma już kody do rejestracji a wasze posty proszące o kod są zbędne, bo i tak nikt na nie nie zwraca uwagi

Naprawdę do was to nie dociera? Ludzie piszcie do Miszcza lub Noobka na pw i nie spamujcie to może dostaniecie kod. Ja też czekam już dość długo na ten kod i jakoś nie płacze...

Co do kodów to może jednak... :)

60551178138983290097.jpg

23562935567511174409.jpg

Opublikowano

ja dostałem a nie kolega :D

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Ostatnio było 282 zarejestrowanych teraz juz 287 czyli jeszcze rozdają te kody ale napisałem i tak nie odpisał. :(

może ktoś sobie kilka kont zrobił ?? jak rośnie liczba graczy to nie znaczy że rozdają kody tylko że ktoś sobie multi konto zrobił :)

Opublikowano

może ktoś sobie kilka kont zrobił ?? jak rośnie liczba graczy to nie znaczy że rozdają kody tylko że ktoś sobie multi konto zrobił :)

Do multi potrzeba kodu.

Opublikowano

Miszczu wróciłes do domu dodałeś te dresy do golca ? chciałbym je ujrzeć te cudeńka :D:)

@Edit
Ludzie nie piszcie do mnie o kod 1 kod na 1 konto a ja już mam tam konto i latam

Opublikowano

Miszczu wróciłes do domu dodałeś te dresy do golca ? chciałbym je ujrzeć te cudeńka :D:)

@Edit

Ludzie nie piszcie do mnie o kod 1 kod na 1 konto a ja już mam tam konto i latam

A ja mam konto i nie latam , ktoś co miał latac tez nie lata ...

Miszczu to kiedy oficjalny start wiecie już ? , sory ale nie chce mi sie przeszukiwac 1400 + postów

@Nie spamcie mi o hasło prosze . chyba ze oferujecie PLN Ha Ha

Nic nie mówił :( oj kurde . To inne pytanie RAKIETY ZROBIONE ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

A ja mam konto i nie latam , ktoś co miał latac tez nie lata ...

Miszczu to kiedy oficjalny start wiecie już ? , sory ale nie chce mi sie przeszukiwac 1400 + postów

Chcesz to możesz mnie dać przetestować :D

Miszczu nic nie pisał o starcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...