Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z ankiety wynika, że jesteście negatywnie nastawieni do nowych statków, jednak co powiecie na dodanie unikalnej umiejętności do każdego z dostępnych już statków?

Nie rozumiem po co ta ankieta przecież to wasz serwer i wy z nim robicie co chcecie , i co dodajecie my tylko gramy.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba lepiej grać na tym co ty byś chciał, niż na głupich naszych pomysłach które nikomu się nie spodobają ;)

Opublikowano

Nie rozumiem po co ta ankieta przecież to wasz serwer i wy z nim robicie co chcecie , i co dodajecie my tylko gramy.

Tak, no to niech wprowadzą to że aby coś osiągnąć będziesz musiał być bogaty - w końcu to ich serwer, i gracze nie mają prawa głosu (mimo że to oni są najważniejsi)!

Opublikowano

Z ankiety wynika, że jesteście negatywnie nastawieni do nowych statków, jednak co powiecie na dodanie unikalnej umiejętności do każdego z dostępnych już statków?

Na taką propozycje jestem nastawiony pozytywnie dodaj ankietę :)

Opublikowano

Najlepiej to będzie jak dodacie 6 designów + ich umiejętności czyli : Venom, Sentinel, Dimisher, Solace, Spectrum, i Lightening ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Najlepiej to będzie jak dodacie 6 designów + ich umiejętności czyli : Venom, Sentinel, Dimisher, Solace, Spectrum, i Lightening ; )

No ale do kupienia czy w hangarze dla każdego ?

Opublikowano

Yyy.. WTF? Miałem 113k urki chciałem założyć klan, zostało mi 500 uri a klanu nie mam ..

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Może ktoś aktualizować pierwszy post? Pisać co się aktualnie znajduje na serwerze, co dodajecie? Bo nie mam możliwości wejścia na serwer (chyba że dacie kod :D) a jestem ciekaw jak Wam idzie :)

jp8p35.png
Opublikowano
Users online: 20

Registered: 367

Server status: online.pngOnline
godZiny szczytu. a serwer prawie pusty. kody rozdane na darmo i nieodpowiednim osobom.

mam pomysł.

Sprzedawajcie kody do beta. A za jednym zamachem pozbędziecie się płaczących o kod ludzi i uzbieracie na mocniejszy vps.:] Kto będzie naprawdę chciał testować zapłaci:D nie mowie tu o duzych kwotach ale symboliczne 10/20 zl.

Opublikowano

mam pomysł.

Sprzedawajcie kody do beta. A za jednym zamachem pozbędziecie się płaczących o kod ludzi i uzbieracie na mocniejszy vps.:]

Wtedy uznano by ich za materialistów i "hapaczy hajsu", im takie zamieszanie nie jest potrzebne.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

mam pomysł.

Sprzedawajcie kody do beta. A za jednym zamachem pozbędziecie się płaczących o kod ludzi i uzbieracie na mocniejszy vps.:]

No tylko jak tylu wejdzie na mapie to po 2 min lag i serwa rozpie*doli

@Edit

Nie lepiej poczekać na public każdy sobie pogra i po sprawie oni bd mieli lepszy vps i git a nie że sprzedawać to nawet jest karalne :P

Opublikowano

taa tylko miałem zamiar kupic dobre konto. Lecz gdy dowiedziałem się o tym projekcie zainteresował mnie:] gra bez zdzierania hajsu za uri/premium.<3

Tylko teraz czeka i czekam:D a bym z chęcią chciał zobaczyć jak to wszystko wygląda , lecz na kod nie mam co liczyć;/ Bo prawdopodobnie moje doświadczenie z tą grą mało znaczy w porównaniu do ilości postów:]

Opublikowano

taa tylko miałem zamiar kupic dobre konto. Lecz gdy dowiedziałem się o tym projekcie zainteresował mnie:] gra bez zdzierania hajsu za uri/premium. <3

Tylko teraz czeka i czekam:D a bym z chęcią chciał zobaczyć jak to wszystko wygląda , lecz na kod nie mam co liczyć;/ Bo prawdopodobnie moje doświadczenie z tą grą mało znaczy w porównaniu do ilości postów:]

Napisz do jednego z administratorów a może kod dostaniesz, podkreślam może bo możesz go nie dostać ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

taa tylko miałem zamiar kupic dobre konto. Lecz gdy dowiedziałem się o tym projekcie zainteresował mnie:] gra bez zdzierania hajsu za uri/premium. <3

Każdy ma szanse mniej spamu większe szanse na kod ;)

Opublikowano

Napisz do jednego z administratorów a może kod dostaniesz, podkreślam może bo możesz go nie dostać ;)

Spróbować można:] chociaż wątpię że wg odpiszą:]

Opublikowano

Czy statki specjalne typu aegis cytatidel i sperhead będą na serwerze??

Jak na razie większość osób jest na nie.

@Topic

Większość kodu pod umiejętności statków jest gotowa, a serwer osiągnął długość ponad 5200 linijek.

Opublikowano

Ja czekam od miesiąca i nie dostałem więc się nie śpiesz, najpewniej dostaniesz się dopiero jak wyjdzie public a dosyć (według mnie ;d) prawdopodobnie że już do publica coraz bliżej bo serwer wygląda na coraz bardziej rozbudowany ;)

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...