Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BUGI Z SERWA SĄ USUNIĘTE TYLKO JEST TAKIE TEMPO PRAC. NA 100% DO KOŃCA TEGO MIESIĄCA SIĘ NIE WYROBIĄ, A PISALI, ŻE SERWER MA BYĆ OTWARTY WCZEŚNIEJ. SERWER BĘDZIE OTWARTY TAK GDZIEŚ ZA TYDZIEŃ JAK NIE DŁUŻEJ PRZY TAKIM TEMPIE PRAC

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz rację to jest juz po prostu wkurwiające te nabijanie postów co 5 minut typu "Kiedy będzie serwer"

Odpowiedź: Nigdy dla pierdolniętych umysłowo.

Pisali coś tam że od teraz za każde spamienie będzie warn ale warnów brak.. Nie widać tutaj w ogóle postów autorów a jak wchodzę codziennie w ten temat to musze przepierdalać kilka stron w tył aby przeczytać wszystkie posty.

Kombass dostal bana :D

BUGI Z SERWA SĄ USUNIĘTE TYLKO JEST TAKIE TEMPO PRAC. NA 100% DO KOŃCA TEGO MIESIĄCA SIĘ NIE WYROBIĄ, A PISALI, ŻE SERWER MA BYĆ OTWARTY WCZEŚNIEJ. SERWER BĘDZIE OTWARTY TAK GDZIEŚ ZA TYDZIEŃ JAK NIE DŁUŻEJ PRZY TAKIM TEMPIE PRAC

Jak ci sie nie chce czekac nikt cie nie ciagnie na serva, wrecz wypierdalaj w sina dal ......

1377808813-U903831.png

Opublikowano

na 100% dzisiaj serwa nieotworzą, a miał być otwarty do końca lipca nawet pisali, że wcześniej

Nom, bo nawet żadnych info nie ma. :/

Opublikowano

na 100% dzisiaj serwa nieotworzą, a miał być otwarty do końca lipca nawet pisali, że wcześniej

zamilcz w koncu.... ile mozna napierdalac tymi postami na temat pp i

otwarcia.... nie pasuje to idz na te swoje PL1 i tam sobie graj a nie

dupe trujesz ,,,,

Opublikowano

zamilcz w koncu.... ile mozna napierdalac tymi postami na temat pp i

otwarcia.... nie pasuje to idz na te swoje PL1 i tam sobie graj a nie

dupe trujesz ,,,,

ale jak mówią, że otwarcie będzie w lipcu to w lipcu a nie w śierpniu tak sie wyrabiają w terminie,a i jeszcze pisami, że serwer będzie otwarty wcześniej

Opublikowano

ale jak mówią, że otwarcie będzie w lipcu to w lipcu a nie w śierpniu tak sie wyrabiają w terminie,a i jeszcze pisami, że serwer będzie otwarty wcześniej

tylko sie nie poplacz ... jak taki cwany to wypierdalaj i zrob swoj i zobaczymy jak tb pojda prace.... niedoczekanie

Opublikowano

no i chuj ci w dupe ^^

Otwarcie bedzie w kwietniu, tylko sie nie potnij do tego czasu

P.S Jak to wystartuje to prosze daj sobie nick Polar12 :)

1377808813-U903831.png

Opublikowano

To Ja chciałbym się dowiedzieć czy będzie coś na start, flaxy, BB i 10 MP1 ? Czy może leonek ? A może wszystko od pchełki ?

Już ci pisałem:

foto_86390e2d1d1539a3c29df23db433d791.jp

pyhvh7E.png

Opublikowano

Muszę w końcu ogarnąć to kupowanie ammo, ale to jest w najgorszym wypadku godzina. No i pozostaje znaleźć maszynę.

Opublikowano

To co nawet maszyny nie macie?

Pretensje kieruj do Anonymousa, to on śpi do 15 i się obija.
Opublikowano

@UP Miszczu musi czekać na Anonymous-a żeby dał mu maszynę, Miszczu bedzie miał maszynę, zrobi kupowanie ammo i serv bedzie ON . Myślę, że nawet dzisiaj :>

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Hmm.. nie jestem za bardzo obeznany w temacie tego serwera a nie chcę zakładać specjalnie nowego tematu więc zapytam tutaj:

1.Jak będzie można dołączyć do gry ?? Przez jakąś stronę własną czy darkorbit.pl?

2.Grać będzie mógł każdy czy jakaś rekrutacja etc. ?

3.To będzie coś w stylu zwykłego D-O?? czy coś bardziej easy ;d?

jak przyjdzie mi coś do głowy to napiszę ;d

Opublikowano

Hmm.. nie jestem za bardzo obeznany w temacie tego serwera a nie chcę zakładać specjalnie nowego tematu więc zapytam tutaj:

1.Jak będzie można dołączyć do gry ?? Przez jakąś stronę własną czy darkorbit.pl?

2.Grać będzie mógł każdy czy jakaś rekrutacja etc. ?

3.To będzie coś w stylu zwykłego D-O?? czy coś bardziej easy ;d?

jak przyjdzie mi coś do głowy to napiszę ;d

1. Tak jak w normalnym, stronka, wpisujesz Swoje dane itp.

2. Dla każdego

3. Easy - 5x więcej wszystkiego z alienów

pyhvh7E.png

Opublikowano

1. Tak jak w normalnym, stronka, wpisujesz Swoje dane itp.

No to wiem tylko chodzi mi o to czy już jest znana nazwa stronki ?

np. PvPUniverse.pl etc. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...