Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BloodWar

SigMan

Pytania o server  

665 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiadomo, ale skoro maszyna jest taka elastyczna to może jednak jest opłacalne. Tylko pytanie czy przy zerowej liczbie graczy jak to działa.

Przy naszym testowaniu w 10-15 osób maszyna zuzywa w granicach 600mb ramu i 200Mhz a lacza prawie wogole, wychodzi cos kolo 45zl kosztu parametrow + umowa na dzierzawe(abonament) 350zl miesiecznie

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ani jednego.

Pozatym wszystko co jest w waszym cliencie jest ogólno dostepne w internecie (patrz mapy M2M) chcociazby.

Jesteś żałosny, odpychasz z wszystkich serwerów ludzi żeby jak najwięcej przyciągnąć na swój. Życzę Ci żebyś zdechł i żebyś nawet 1 osoby on-line nie miał na serwerze.

Gdyby bony wchodziły maksymalnie... ;c

Opublikowano

Jesteś żałosny, odpychasz z wszystkich serwerów ludzi żeby jak najwięcej przyciągnąć na swój. Życzę Ci żebyś zdechł i żebyś nawet 1 osoby on-line nie miał na serwerze.

Gdyby bony wchodziły maksymalnie... ;c

To do mnie?

Opublikowano

Serwer wydaję się ciekawy szkoda, że tak późno start myślę, że zawitam z cała ekipą.Pozdrawiam.

Opublikowano

Ni na chuya zagram xD Namawiam gildie do grania. Jeśli serwer wypali... Co tu gadać czekam na start i ze nie bedzie lipa jak z Nexanity. A jest jakaś beta?

asd

Opublikowano

Nie zagram bo te skile mnie zniechęciły a reszta wydaje być się spoko ^^ Jak zmienicie że kamienie są u handlarzy to zagram bo drop kamieni i to na priv żeby mieć skile p to troszke głupio chyba że to hard!

NANANANANANANANANANA... :3

say_cheese_avatar_100x100_43825.jpg

Opublikowano

Był ostatnio serwer minecraft też na amazon cloud, i były takie pingi jak z chin... pewnie tutaj też tak będzie, nie ogarniam jak można wynajmować dedyka w ameryce...

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Czy to nie Nexanity?

Jeśli się mylę to przepraszam, ale zapowiedź bardzo podobno(np. rozpisanie dropu z bossów)

Na eth*nie się zawiodłem, więc wbije tutaj i zobacze.

Martwi mnie, że dodaliście tle wież. trudno ogarnąć, a poza tym na pewno jakies bugi tam znajdziemy.

Powodzenia

Opublikowano

Czy to nie Nexanity?

Jeśli się mylę to przepraszam, ale zapowiedź bardzo podobno(np. rozpisanie dropu z bossów)

Na eth*nie się zawiodłem, więc wbije tutaj i zobacze.

Martwi mnie, że dodaliście tle wież. trudno ogarnąć, a poza tym na pewno jakies bugi tam znajdziemy.

Powodzenia

To jest podróbka Nexanity ponieważ ta administracja nie ma za grosz kreatywności. :)

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

hmm,mimo że nie przepadam za team Nexanity za to jak traktują graczy to musze przyznać że widzę bardzo wielkie podobieństwo do Nexanity, nawet elementy prezentacji podkradli, mapy i pomysły ... -.-"

ale z 2 strony... Kains, może oni zrobią z tych plików lepszy pożytek niż wy, bo u was miało być super i ogólnie mega, a wyszło że tylko $$ wchodziły w grę.

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

jeszcze raz ktos napisze ze jestesmy z jakis tam sradorow senti-g**ien to zglaszam wasze posty. pierwszy raz slysze o tych servach oprocz gladora. Mam dosyc hejtow(widac jestesmy w polsce i to dziwne, że za cos sa nagrody), nie chcecie to nie prosze bardzo nagrod nie bedzie do odwolania...

Klamanie z SErwerem Dedykowanym. Ten serwer kosztuje ponad 4 000$,a samo jego zalozenie ok. 10 000$ (instalacja)

ladne ceny wymyslasz. Nie znasz sie to nie komentuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...