Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BloodWar

SigMan

Pytania o server  

665 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poważne argumenty wytoczyłeś widzę.

A tak na marginesie podziwiam waszą maszynę. Ile płacicie za miesiąc? 7-10 tyś, patrząc po parametrach.

OVH oferuję nam maszynę dokładnie o 6x gorszych parametrach w cenie 2397,00PLN Netto ( dzierżawa miesięczna ).

Śmierdzi na kilometr powieścią Science Fiction w waszym wykonaniu. Ale cóż przy takiej maszynie i przepustowości łącza nie powinno być najmniejszego laga i problemów z serwerem, wszystko wyjdzie w praniu.

Dziękuję i pozdrawiam.

Nie mam już siły odpowiadać na nudne jak flaki z rosołem hejty... przeczytaj moje posty dotyczące maszyny na tej albo poprzedniej stronie... a potem sie wypowiedz za maszyne płacimy około 7zł za 1h

Skąd masz taką pewność,wszystko może się zdarzyć,np.nie będziecie mieli dużej ilości graczy i nie będzie jak opłacić serwera.

Więc nie gwarantuj że postoi długo.Jeden tak planował to się zesrał między spodnie a kalesony. :P

Najpierw wystartujcie i wtedy możecie obiecywać że serwer postoi długo ^_^

Nawet jak bedzie 50 osob onlline to server bedzie stal, maszyna jest już opłacona i nie ma opcji abyśmy zaprzestali projektu nawet dla tych 50 osob...

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro nie masz siły i zero wytrwałości do ludzi piszących w Twoim temacie, to co będzie z serwerem ^^.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Skoro nie masz siły i zero wytrwałości do ludzi piszących w Twoim temacie, to co będzie z serwerem ^^.

wszystko wszystkim mogę odpowiadać na kązde pytania sensowne a jak po raz 20 dosłownie 20, ktoś mi pisze, że nie realne parametry, I teraz pisze po raz 21, że są to parametry MAXYMALNE jest to chmura!

Opublikowano

A co z nagrodami? Było już 32131238341 serwerów, z tymi "NAGRODAMI". Zawsze okazywało się to picem na wodę.

Może jakieś dowody na te zabawki?

ps. oczywiście ch*j w nie wbijam, lecz jeżeli macie oszukiwać graczy, to lepiej to usuńcie z prezentacji.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

A co z nagrodami? Było już 32131238341 serwerów, z tymi "NAGRODAMI". Zawsze okazywało się to picem na wodę.

Może jakieś dowody na te zabawki?

ps. oczywiście ch*j w nie wbijam, lecz jeżeli macie oszukiwać graczy, to lepiej to usuńcie z prezentacji.

mam ci wstawic zdjecia jak je trzymam z karteczka z twoim nickiem?

Opublikowano

Nie mam już siły odpowiadać na nudne jak flaki z rosołem hejty... przeczytaj moje posty dotyczące maszyny na tej albo poprzedniej stronie... a potem sie wypowiedz za maszyne płacimy około 7zł za 1h

Nawet jak bedzie 50 osob onlline to server bedzie stal, maszyna jest już opłacona i nie ma opcji abyśmy zaprzestali projektu nawet dla tych 50 osob...

Wątpię, że utrzymywalibyście serwer dla 50 osób płacąc 5208 zł za miesięczną dzierżawę serwera, nawet idiota by z tego zrezygnował.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

wstawie to, to zapewne bedzie, że moje :)

Wątpię, że utrzymywalibyście serwer dla 50 osób płacąc 5208 zł za miesięczną dzierżawę serwera, nawet idiota by z tego zrezygnował.

Server jest już opłacony... więc co mam zwinąc interes i go nie używać?

Opublikowano

Mam nadzieje ze bedzie dużo 'ficzerów' takich bardziej orginalnych nie juz oklepanych , nowe pety ? ciekawe ale to nie wystarczy zobaczymy co bedzie jeszcze , moze jakieś nowe kd wartosci ataku (magicznej także)- jakiś szary kd , moze jakieś nowe mounty (nie jakieś nierealne smoki lub te brzydalskie bengale)
ostatnio wpadłem na pomysł ... drop z bossa ... "Podręcznik Kowalstwa" lub coś podobnego działający jak Magiczny Metal + Kowal w DT czyli nie robi downgrade i nie wymaga ulepek (najdroższa rzecz na serwie)

PS: @Op fajne ip serwa ;P 1**.1**.1*.1** i przestań sie patyczkować i raportuj to ścierwo... bo to przeciez nie ma sensu , kłucić sie możecie na gg , skype , lub ts serwerowym a nie w komentach

Opublikowano

Ehh.. Może tak poczekamy chociaż do startu bety? Pełno wróżbiarzy się jak zwykle odzywa.. Nawet nie pograli, a już są wstanie stwierdzić ile postoi server.. W medycynie zrobicie furrore..

Nagrody - zobaczymy.. Są, czy ich nie ma.. Różnice zrobi wam w grze? Nie wiem.. Z nagrodami będzie o 20% więcej przeciwnik zadawał obrażeń? A może metiny będą rzadziej spadały?..

Brak nowości? Nowości czyli co?

Pety? Są na każdym praktycznie serverze..
Nowe Mounty? Które? Te jaszczury czy te latające? To samo co wyżej..

Nowe mapy? Chodzi Wam o ten ze statkiem co jest na ss'ach prawie wszystkich serverów?

Nowe bronie które wprowadzili na Metin2 PL? To samo co wyżej?...

Nie ma już rzeczy która jest nowa.. Na razie nie ma, może ktoś coś zrobi, więc przestańcie pieprzyć że brak nowości.. Pokażcie server w którym te nowości są i nie chodzi mi o jakiś quest czy marną mapkę z 5 drzewami..

Problem z IS? Kurwa.. Gdyby nie IS wszystkie servery by nie istniały.. Powód? Kto opłaci jakiś server z własnej kieszeni? Is co prawda powinien być normalny, a nie wszystko co najlepsze w is, PD na 100h dodające 400% czy bronie które są 50x lepsze od najlepszej broni zdobytej w grze.. Ale jak są jakieś pd'eki czy jakieś pomoce dla osób z grubszym portfelem to czego się czepiasz? Ich kasa, robią co chcą, a server się trzyma ^^

Na serverze zawitam.. Z nagrodami za TOP czy bez.. I tak nigdy nie byłem w TOP 10 ^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

rayqi poczytaj o Amazon Cloud sa jeszcze mocniejsze niestety nie stac nas aby za wersje expert placic 7$ za godzine i mysle ze nie potrzebna lepsza i to co mamy w zupełnosci wystarczy. Parametry podane sa maxymalne dla naszej wersji.

Macie pro maszyne, za ileś tam dolarów - nawet naliczanie na godzine o.OI what da faq?! i wgl... Ale na porządną strone już was nie stać? :[ Tylko gotowiec z EPVP, plus do tego te nagrody które nie wiadomo czy w ogóle istnieją.

Opublikowano

po prezentacji dostaliśmy sporo ofert od grafików także do jutra zobaczycie nową lepszą graficznie prezentacje. Strona jest pod bete... Prawdziwą ujrzycie 3dni przed startem...

Opublikowano

Macie pro maszyne, za ileś tam dolarów - nawet naliczanie na godzine o.OI what da faq?! i wgl... Ale na porządną strone już was nie stać? :[ Tylko gotowiec z EPVP, plus do tego te nagrody które nie wiadomo czy w ogóle istnieją.

Za duzo moze chcesz? : <

Pierdola ze nie wejda, i tak beda grali.

Pajace...

Opublikowano

po prezentacji dostaliśmy sporo ofert od grafików także do jutra zobaczycie nową lepszą graficznie prezentacje. Strona jest pod bete... Prawdziwą ujrzycie 3dni przed startem...

Gdzie ta nowa prezentacja?

Czekam i czekam, chciałbym ją bardzo zobaczyć.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Zapowiada się nieźle z obecnych serwerów wydaje mi się najlepiej, nie ma ''20975382933512'' broni zbroi i ulepszaczy które są potrzebne do zdobycia. System ulepszeń prosty, sporo map po 95 poziomie, sporo wypadów w formie DT, nie jest nic opisane co z wojnami gildii a to zawsze jest jednak punkt zapalny - czy ludzie będą używać na nich wierzchowców czy to też będzie zablokowane. Forma maksymalnego lvl 135 odpowiada dość fajnie ponieważ tez nie trzeba będzie wbijać nie wiadomo ile poziomów. Nagrody to kwestia dyskusyjna, jestem z tych osób które raczej w to nie wierzą ale jak administratorzy mówią iż posiadają takowe nagrody i są one dla graczy - czas pokaże i wszystko wyjdzie po starcie serwera ;). Kolejna rzeczą zastanawiającą dość sporo jest maszyna, parametry są faktycznie nieziemskie, ale nie wiem czy do samego testowania serwera opłacało się Wam wydawać 5k miesięcznie. Jestem nawet że w stanie uwierzyć że możecie posiadać taki sprzęt bo przecież nie ma żadnych ograniczeń językowych czy formalnych aby takiego sprzętu nie posiadać, zastanawia mnie kwestia tylko tego "sekundowego zwiększania łącza" wiem że jest to możliwe ale mało która maszyna posiada tą "zdolność" więc to poddałbym dyskusji ;p. Co do ataków dla jednych "hakerów" dla drugich i nawet bardziej poprawne "crackerów" - czas pokaże nie prawda ? Przecież każdy jest tego świadom że w każdym zabezpieczeniu znajduje się luka, ludzie są tak dociekliwi że ją w końcu znajdą, ale jest pytanie czy będziecie w stanie naprawić potem tą lukę. ;) Nawet polski serwer Metin2 miał problemy przez pierwsze dwa lata z dosowaniem ale jak było to napisane przez administratora wszystkie ataki były poddane konsekwencją prawnym. Co więcej można powiedzieć z nowości w zasadzie nie ma tu za wiele, system petów istnieje od dawna, katakumby i większość dungeounów też, itemy ukazane w prezentacji powtarzają się prawie na każdym serwerze ;) czas pokaże może nas czymś zaskoczycie.

Pozdrawiam Shyboy

Opublikowano

Kiedy start tego serwa?

do 2 tygodnii

@shyboy1

maszyna sie powieksza w ciagu sekundy poniewaz jest to cloud(chmura) a nie zwykly dedyk do kupienia w kazdym serwisie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...