Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BloodWar

SigMan

Pytania o server  

665 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie napalajcie sie tak.

Było wiele serwerów które za top1,2,3 były nagrody, ludzie pakowali w is żeby być w tej topce, a gdy ktoś wbił max lvl to nagrody nie było i serwer zamykali. Tak samo będzie z tym..

Full is.

ty jestes jakis niedojebany czlowieku?(inaczej juz sie nie da) to ze inne byly i sie zmyly no i co z tego moze ten jest inny? ktos ci karze wydawac kase? nie wiec wypieprzaj stad

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ty jestes jakis niedojebany czlowieku?(inaczej juz sie nie da) to ze inne byly i sie zmyly no i co z tego moze ten jest inny? ktos ci karze wydawac kase? nie wiec wypieprzaj stad

Neos który nie potrafi żyć bez Metina ^_^

Wolny kraj i nie będziesz mi pierdolił co mam robić , a co nie mam. Już chce zobaczyć twój ryj po tym jak serwer padnie i zabierze kaske po is <3

Ps. Raporcik już poleciał, a tutaj coś dla Ciebie ( uwierz mi że Ci się przyda xD)

Nawet w całkiem dobrej cenie: http://ksiazki.strefamarek.allegro.pl/slownik-ortograficzny-76.html

Opublikowano

Neos który nie potrafi żyć bez Metina ^_^

Wolny kraj i nie będziesz mi pierdolił co mam robić , a co nie mam. Już chce zobaczyć twój ryj po tym jak serwer padnie i zabierze kaske po is <3

Ps. Raporcik już poleciał, a tutaj coś dla Ciebie ( uwierz mi że Ci się przyda xD)

Nawet w całkiem dobrej cenie: http://ksiazki.strefamarek.allegro.pl/slownik-ortograficzny-76.html

jaa straszne, wali mnie ten raport, skoro wolny kraj to rowniez bede sobie wyrazal swoja opinie w stosunku do takiego wafla jak ty. slownik? bardzo ciekawe gdzie blad zrobilem, to ze mi sie nie chce pisac polskich znakow bo do mend nie bede pisal j. oficjalnym to juz g cie to obchodzi.

Opublikowano

@up

A co jest nie tak z polishworld? Gdyby tu bylo chociaz 10% nowości tyle co na polish world to byśmy mogli zacząć dyskusje;)

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

@up

A co jest nie tak z polishworld? Gdyby tu bylo chociaz 10% nowości tyle co na polish world to byśmy mogli zacząć dyskusje;)

a co fajnego w tym calym polishu? hujowa przerobka moze zamiast npc mogli kaczynskiego postawic i tuska wszedzie....

a po drugie co tam nowego poza mapami? nic

Opublikowano

A co tu jest nowego? Wszystko kupione nawet mapki OMG..

Sobie zobacz na zapowiedź jakie sa nowosci a nie oceniasz bo tylko mapke zobaczyłeś ;)

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Dostane odpowiedź? Amazon ~ Świat zegarków i bielizny :D

BTW. X_D

Adiros jesteś takim ścierwem że już bym z Tobą nie grał wiesz dla czego? Bo Twoja kultura wobec graczy zniża się do Twojego poziomu z realnego świata. To że masz patologie w domu nie znaczy że masz wyżywać się na graczach zrozum to zerze.

Opublikowano

A co tu jest nowego? Wszystko kupione nawet mapki OMG..

Sobie zobacz na zapowiedź jakie sa nowosci a nie oceniasz bo tylko mapke zobaczyłeś ;)

poza mapkami tam nic nie ma

Dostane odpowiedź? Amazon ~ Świat zegarków i bielizny :D BTW. X_D Adiros jesteś takim ścierwem że już bym z Tobą nie grał wiesz dla czego? Bo Twoja kultura wobec graczy zniża się do Twojego poziomu z realnego świata. To że masz patologie w domu nie znaczy że masz wyżywać się na graczach zrozum to zerze.

zycie nauczylo aby ze scierwem jechac krotko, to ze ty masz patologie w domu nie moj problem.Widzisz nei znasz mnie i piszesz, ze jestem zerem i ze mam patologie faktycznie na poziomie. I kultura wobec graczy? wejdzie tu i hejtuje, i to jest normalny gracz? i kto hejtuje? tylko konkurencja zalosne a co do amazon jezeli nie wiesz to sie nie wypowiadaj tu masz cytat

Amazon przechowuje w usłudze Simple Storage Service 762 miliardy obiektów, trzykrotnie więcej niż w roku 2010, otwiera centra danych od Stanów Zjednoczonych przez Europę po Azję. I wciąż się rozrasta.

DeepField Networks ogłosiła wyniki badań z których wynika, że aż jedna trzecia internautów odwiedziła stronę w Internecie, która korzysta z infrastruktury Amazona. Generują w ten sposób jeden procent ruchu w amerykańskiej Sieci.

Amazon nie jest już tylko internetowym detalistą, super księgarnią, ale coraz powszechniejszym narzędziem do przechowywania wirtualnych "obiektów". W chmurze Amazon S3 (Simple Storage Service) jest ich aż 762 miliardy, trzykrotnie więcej niż było ich jeszcze w 2010 roku.

W związku z tak dynamicznym rozwojem Amazon otwiera centra danych w Virginii, Europie, Singapurze i Tokio. Równie prężnie rozwija się usługa Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) pozwalająca na uruchamianie aplikacji webowych.

a tutaj dzieciaczku masz link do ich glownej strony bo widze ze twoje mozliwosci sie ograniczaja tylko do polskich witryn...

http://aws.amazon.com/

Opublikowano

33316097519799758935.png
Aby zachęcić was Drodzy gracze do gry na naszym serverze przygotowaliśmy system nagród dla pierwszych 3 osób, które wbiją maksymalny lvl! Jeżeli, też chciałbyś wygrać jakąś nagrode a nie masz szans w expieniu do TOP3 to nie martw się będziesz mógł zdobyć je w grze PVP ale to z 2-3tyg po starcie servera.
33316097519799758935.png
73893212524926402888.png
1. Miejsce - Playstation 3

2. Miejsce - Tablet

3. Miejsce - MP4

Dokładna specyfikacje nagród podamy gdy TOP-ka będzie już blisko.
33316097519799758935.png

To mi się nie podoba , ta chęć zachęcenia graczy do wydania kasy na is aby być w tej TOP'ce a przy tym też serwer nie mało zarobi . Odrzuca mnie takie coś dlatego też nie zagram na tym serwerze. Wiem że teraz pewnie jacyś hejterzy się znajdą co do mojej wypowiedzi ale to moje zdanie ;) Powodzenia na starcie .

Opublikowano

33316097519799758935.png

Aby zachęcić was Drodzy gracze do gry na naszym serverze przygotowaliśmy system nagród dla pierwszych 3 osób, które wbiją maksymalny lvl! Jeżeli, też chciałbyś wygrać jakąś nagrode a nie masz szans w expieniu do TOP3 to nie martw się będziesz mógł zdobyć je w grze PVP ale to z 2-3tyg po starcie servera.

33316097519799758935.png

73893212524926402888.png

2. Miejsce - Tablet

3. Miejsce - MP4

33316097519799758935.png

To mi się nie podoba , ta chęć zachęcenia graczy do wydania kasy na is aby być w tej TOP'ce a przy tym też serwer nie mało zarobi . Odrzuca mnie takie coś dlatego też nie zagram na tym serwerze. Wiem że teraz pewnie jacyś hejterzy się znajdą co do mojej wypowiedzi ale to moje zdanie ;) Powodzenia na starcie .

wszystko wszytkim ty przynajmniej normalnie to piszesz i nie hejtujesz a nie gadasz ze to ekipa innego serva i inne nie stworzone bzdury :) nie chcesz to trudno ; d

Opublikowano

ZAGRAM NAPEWNO oby zeby nie bylo tak jak z Polishworld

HAHAHA ten serwer porównujesz do PolishWorld ;] śmiać mi się chce hahaa co tu niby takiego ciekawego ???

A co do maszyny:

Firma Amazon gwarantuje maxymalne parametry:

- procesor 16 rdzenii po 2,7Ghz

- 256GB RAM

- Światłowód do 100Gbps

Albo jesteś milionerem albo nie wiesz co piszesz!!!!

Taki sprzęt wynajmować pod bete WGL. pod metka to kpina.

I daj mi Linka do tej maszyny bo nie uwierzę. Bo nawet na Globalu takiej maszyny nie mają (a tam na każde ch jest osobna maszyna!!)

Opublikowano

HAHAHA ten serwer porównujesz do PolishWorld ;]

śmiać mi się chce hahaa co tu niby takiego ciekawego ???

Zauważyłem, że wielu jara się Polishem i krytykuje inne serwer które nie mają tak zaczepistej preżki jak nie istniejący jeszcze serwer PolishWorld :D. Nie wiem po co tak wielbicie tamten serwer ale troche was oświecie. Takie serwery jak Tuor, Almantia, Nexanity, PolishWorld i wiele innych które miało "zajebiste w kosmos" prezentacje, planowany ponad 1k ludzi na start okazały się wielką klapą. O ile almantia ruszyła o czasie to i tak na serwerze po 100 lv gra okazała się nudna i niesatysfakcjonująca. Pozostałe serwery po pierwsze - zaliczyły w tope na starcie czyli nie wytrzymali prostych ddosów, zaś administracja PolishWorld kompletnie olała graczy. Widziałem jak 700 + graczy czeka w dniu startu na Polisha a ja już wiedziałem że nie ruszy bo nie miał tak prostych rzeczy jak strony www i clienta udostępnionego przed startem ( o becie nie wspomne). Przypomne, że Tuor ruszał 3 razy i prawie za każdym ludzie czekali z niecierpliwością na start i hejtowali inne serwery że są gorsze od Tuora. Dodam, że team PolishWorld to prawiczki jeśli chodzi o dedyki co było widoczne odkąd zapowiadał się jego start.

Oświecie was, że ten serwer jeszcze nie dał dupy jeśli chodzi o start więc ja i inny którzy nieczekają na Polish z chęcia zagra tu. Mnie nie interesuje 5000 nowości związanych z prezentacją bo takie rzeczy to moge wam godzine napisać i też się najaracie prezentacją ale dobry start i stabilny serwer.

Co do Bloodwar mam pytanie - jak wygląda sytuacja jeśli chodzi o zabezpieczenia takie jak KamerMod / WH / DH ?

Opublikowano

HAHAHA ten serwer porównujesz do PolishWorld ;] śmiać mi się chce hahaa co tu niby takiego ciekawego ???

A co do maszyny:

- 256GB RAM

- Światłowód do 100Gbps

I daj mi Linka do tej maszyny bo nie uwierzę. Bo nawet na Globalu takiej maszyny nie mają (a tam na każde ch jest osobna maszyna!!)

gdybyś potrafił czytać to byś się doczytał co autor pisał wczesniej,no ale jak widac z tym problem,idz na PolishWorld gdzie to jest kompletny niewypał :) bo serwer jak kazdy inny nic ciekawego tam nie ma;c a po drugie na prezentacji wiele rzeczy sie pokazuje a tak naprawdę na serwerze tego nie ma :) także radziłbym tak sie tym serwerem nie chwalic a dlaczego? sami zobaczycie po czasie,PROFESJONALNI GRACZE PolishWorld... :)

Opublikowano

A co do maszyny:

- 256GB RAM

- Światłowód do 100Gbps

Wiesz twój Poliszłord miał wystartować w piątek i do tej pory go nie widać ^^ bugów pewnie nasrane będzie, że z tych '1k graczy' zostanie 200/300 -> jak zawsze ^^ i osoby które tak hejtował ten serw przyjdą i będą lizać dupe administracji i pisać będą, że to najlepszy serw ...

Kup okulary może wtedy link zobaczysz .. kilka postów wyżej trudno spojrzeć? wzrok się psuje ? to odejdź od monitora i wyjdź na dwór może wtedy coś będziesz widział

Topic@ Co z roskami/obrona,atak,życie boga smoków/dłoń krytyka, przebcia ? skąd takie coś będziemy mogli zdobyć?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

gdybyś potrafił czytać to byś się doczytał co autor pisał wczesniej,no ale jak widac z tym problem,idz na PolishWorld gdzie to jest kompletny niewypał :) bo serwer jak kazdy inny nic ciekawego tam nie ma;c a po drugie na prezentacji wiele rzeczy sie pokazuje a tak naprawdę na serwerze tego nie ma :) także radziłbym tak sie tym serwerem nie chwalic a dlaczego? sami zobaczycie po czasie,PROFESJONALNI GRACZE PolishWorld... :)

Wiesz

twój Poliszłord miał wystartować w piątek i do tej pory go nie widać ^^

bugów pewnie nasrane będzie, że z tych '1k graczy' zostanie 200/300

-> jak zawsze ^^ i osoby które tak hejtował ten serw przyjdą i będą

lizać dupe administracji i pisać będą, że to najlepszy serw ...

Kup

okulary może wtedy link zobaczysz .. kilka postów wyżej trudno

spojrzeć? wzrok się psuje ? to odejdź od monitora i wyjdź na dwór może

wtedy coś będziesz widział

Topic@ Co z roskami/obrona,atak,życie boga smoków/dłoń krytyka, przebcia ? skąd takie coś będziemy mogli zdobyć?

To sam można powiedzieć o BloodWar.Wszystko podobne do serwera Nexanity.

Ściągnięte ss mobów oraz ich dropu.Nawet ta wasza inteligentna administracja nie pofatygowała się zrobić samemu ss-y dropu tylko podkradli pomysł z innego serwera.

Więc ja nie widzę tutaj aż takich nowości,wszystko można zobaczyć na innym serwerze.A Polish*** to już swoją drogą,mają własne mapki itp,chociaż są bardziej kreatywni.Mają chociaż chłopaki pomysł na swój własny projekt i za to powinno się ich podziwiać,że potrafią z czegoś zrobić naprawdę wart uwagi serwer.

Tak na koniec powiem jedno, różnica zainteresowaniem BloodWar a Polish*** jest naprawdę wielka,wystarczy wejść na obydwie zapowiedzi i spojrzeć ile jest odsłon i odpowiedzi.

Ps.Nie ma co hejtować innych serwerów,wszystko okarze się na starcie.Teraz to każdy mądry w wypisywaniu bzdur i oszczerstw,a co do czego przychodzi ucieka się z podkulonym ogonem ;)

Opublikowano

Kiedyś admin pisał że może zrobić zdjęcie tych nagród z karteczką, czy miało to już miejsce? Jeśli nie, niech doda, jestem ciekaw.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Już to widzę te nagrody.

HAHAHA ty myślisz ze PolishWorld jest NIEWYPAŁEM zobacz mapki jakie majątaka mapa to jest parę dni roboty ale najłatwiej jest krytykować.

Przepraszam, ale co mają nowe mapki do NIEWYPAŁU? Chyba mylisz pojęcia.

33316097519799758935.png

33316097519799758935.png

73893212524926402888.png

2. Miejsce - Tablet

3. Miejsce - MP4

33316097519799758935.png

Jeżeli byś się pofatygował i poczytał parę stron wcześniej, jest napisane, że z nagród rezygnują z powodu płaczu niedowierzających polaczków dzieciaczków, więc możesz śmiało czekać na serwer i wbijać. ;)

Polishworld... Na starcie będzie 1k osób online (jeżeli w ogóle uda im się odpalić maszynę o.O), z tego 900 to "człowieki" poniżej 15 roku życia, skoro jarają się paintowymi mini-mapkami, oczojebnymi napisami i Tuskiem czy Kaczyńskim śmiejąc się z nich i ogólnie Polską. :) Administracja ma problemy z ortografią i składnią. Imperium Piratów? o.O Jaki to ma związek z Polską? Zakon Smoka, Barbarzyńcy? Mogli już lepiej dać PiS, PO i SLD, utrzymaliby klimat. :rolleyes:

Ogólnie nic do ich serwera nie mam i chętnie bym zobaczył co z tego wyjdzie, ale moja ocena jest jaka jest i jej nie zmienię.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

ktos pytal o roski itd to napisali juz wczesniej ze z mobow bedzie szansa na drop 10 sztuk w 1 pakiecie, a co do pco w nim fajnegoodwalonej niby prezki daj mi ss prezki nexanity gdzie maja takie same ss?
Polishworld fajny? co w nim fajnego? jaki problem mapy zrobic ? po drugie to jest metin a nie polska :) rzekomo gracze tesknia za starym dobrym metinem a teraz jaraja sie forma polski i to nie udolnie zrobiona... kazda ich mapy poza polska to 1h roboty(wiem, bo robie na zamowienia mapy) z polska zabawy na 5-6h pewnie. maja nowe dt gdzie mozesz zabic kowala? jaaa ale autorskie. bronie z mpc tez autorskie... nie mowie ze to co tutaj jest nigdzie nie bylo ale jezeli mowimy ze tam sa nowosci to tutaj tez... bo i oni maja wszystko co juz bylo a mapy jak juz wspomnialem moze 1h roboty...
Pozdrawiam,

A osoby ktore im tsa dosuja codziennie to jestem bardzo ciekawy po co? co wam to daje ze tsa na 15min wywalicie? :D czujecie sie wtedy zajebisci? ; d

@proboszcz zrobienie mapki to banal a te ich w szczegolnosci plaskie tereny nic wiecej

Opublikowano

Eziol ile ty mapek zrobiłeś ile serwów postawiłeś.

Zapewne 0 tak wiec się nie wypowiadaj.

Pomyśl 5 razy zanim coś napiszesz, bo widocznie Twój mały mózg nie ogarnia. Jaki związek ma to, co napisałeś z tym, co ja napisałem? Bo chyba coś Ci się pomyliło dzieciaku, ja tylko wyraziłem opinię o serwerze i będę się wypowiadał gdziekolwiek będę chciał.

Jak mi się zachce i najdzie taka potrzeba, to zrobię mapę, żaden problem.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

ktos pytal o roski itd to napisali juz wczesniej ze z mobow bedzie szansa na drop 10 sztuk w 1 pakiecie, a co do pco w nim fajnegoodwalonej niby prezki daj mi ss prezki nexanity gdzie maja takie same ss?

Polishworld fajny? co w nim fajnego? jaki problem mapy zrobic ? po drugie to jest metin a nie polska :) rzekomo gracze tesknia za starym dobrym metinem a teraz jaraja sie forma polski i to nie udolnie zrobiona... kazda ich mapy poza polska to 1h roboty(wiem, bo robie na zamowienia mapy) z polska zabawy na 5-6h pewnie. maja nowe dt gdzie mozesz zabic kowala? jaaa ale autorskie. bronie z mpc tez autorskie... nie mowie ze to co tutaj jest nigdzie nie bylo ale jezeli mowimy ze tam sa nowosci to tutaj tez... bo i oni maja wszystko co juz bylo a mapy jak juz wspomnialem moze 1h roboty...

Pozdrawiam,

A osoby ktore im tsa dosuja codziennie to jestem bardzo ciekawy po co? co wam to daje ze tsa na 15min wywalicie? :D czujecie sie wtedy zajebisci? ; d

@proboszcz zrobienie mapki to banal a te ich w szczegolnosci plaskie tereny nic wiecej

Plaski to ty chyba jesteś.

Uczestniczyłem w Becie PolishWorda i wiem co mówię. Sama mapka Polski zajęła ok 1 tyg. roboty po 8h dziennie aby ją dopracować i żeby nie było na niej bugów, a z kąd wiem ?? Bo pytałem się Administratora który ją tworzył, a że bugów nie ma to przekonałem się sam.

A co mają nowego ???

1. 8 nowych autorskich mapek

2. Elitarny Kowal

3. Wyrównane PVP

I wiele innych rzeczy których nie będę wymieniał bo nie mam czasu.

PS. Adiros już widzę te twoje chujowe mapki które byś zrobił za 1h, zbugowane w chuj że idziesz i cie z mapki wypierdala.

Co do klienta to jest jakbyś nie zauważył od 2 dni a start się przedłużył z powodu awarii prądu i świąt.

Nie Hejtuje tego serwera ale jak widzę że ktoś porównuje PolishWorld do tego który zajął może 2 msc roboty to albo jest ślepy albo głupi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...