Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BloodWar

SigMan

Pytania o server  

665 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie dupę ściskacie, ludzie.

Trochę ode mnie.

Nexanity - najlepsza prezentacja 2013 jak do tej pory. To chyba zrozumiałe, że ludzie będą się na niej wzorowali, bo to jest część sukcesu. Zrobić grafikę na podstawie jakiejś innej nie jest prosto, a tutaj jest bardzo zachęcająca. Nie rozumiem, dlaczego tak się do tego przyjeb*liście. To tak, jakby ktoś nie mógł zrobić FanPage'a ze swoim ukochanym klubem, gdyż jest już taka nazwa. Puknijcie się wszyscy w głowę i dajcie już spokój BloodWar i Nexanity.

PS. Pliki też podkradli? Nie każdy ma koncepcje, a widzi coś, czego sam nie potrafi zrobić w innych SF. i próbuje się z tego wybić, to chyba normalne.
Każdy orze, jak może. A Wy szukacie dziury w całym.

Z tego co czytam, to co drugi wypowiadający się to informatyk, programista lub haker.. dafuq?

124124214_nwxnqwq.png

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko, tylko wyjaśnij mi jedno. Łącze 100 Gbps i padacie od jakiś DDos? I gdzie wy takie łącze macie? Hee? Ktoś tu ściemnia chyba... Ogólnie serwer to kopia Nexanity - nie zagram.

Bo oni nie wiedza co zrobili Amazon Cloud dziala inaczej , oni nie maja takiego lacza nie przeczytali co dokladnie tam jest napisane i takie lacze beda mieli za 2 lata. To jest maksymalna wartosc ile ich amazon cloud moze wytrzymac a oni na ta chwile maja 1/20 tego.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jak dla mnie serwer ma za dużo nowości, im więcej nowości tym więcej bugów. Maszyna to nie wszystko skoro serw może być zbugowany.
Poczekam tydzień conajmniej po starcie, bo może szybko paść z ilości bugów.
Napewno zawitam po tygodniu jak bedzie wszystko w miare ok :)

Opublikowano

1 raz widzę 256gb ram z takimi parametrami maszynę .

Kilkanaście informacji ode mnie .

Bo napisaliśćie że do 256gb itp a od ilu minimalnie ? bo wiecie mogą was w konia też zrobić że dać 10gb ramu a jest do 256gb ramu a od nie podaliście myślę że to ważne bo wątpie

że 256gb nie pisali że gwarantowane więc poprawne znacie ? bo jeżeli nie to lipton grałem na innych serwerach i wiem jak jest jak wiecie od ilu parametry to podajcie je bo sam nie wiem

czy zagrać czy nie .

Pozdrawiam -.-

Opublikowano

1 raz widzę 256gb ram z takimi parametrami maszynę .

Kilkanaście informacji ode mnie .

Bo napisaliśćie że do 256gb itp a od ilu minimalnie ? bo wiecie mogą was w konia też zrobić że dać 10gb ramu a jest do 256gb ramu a od nie podaliście myślę że to ważne bo wątpie

że 256gb nie pisali że gwarantowane więc poprawne znacie ? bo jeżeli nie to lipton grałem na innych serwerach i wiem jak jest jak wiecie od ilu parametry to podajcie je bo sam nie wiem

czy zagrać czy nie .

Pozdrawiam -.-

Człowieku skleć te zdania po polsku bo nie idzie zrozumieć -,-.

@Topic Wiadomo kiedy będzie open beta?

Opublikowano

Przydałoby się info od administracji ... ponieważ fajnie wygląda serwer :/ z początku admini odpisywali ale od pewnego czasu mała olewka

Po ci to jak tak z katem na 2 dzień odejdziecie bo EQ z Navi nie bd i fearless bd płakało i narzekało na all :C

07519388326783314691.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...