Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BloodWar

SigMan

Pytania o server  

665 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a czy jest nabor jakis na testerow na bete??

na naszym forum w odpowiednim dziale możesz zapisac sie na bete :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Heheh powiem to tak nie będe tego komentował co ta smieszna administracja wypisuje:) widzimy się na starcie:) Aaaa i cos wam ta strona i TS3 pada ^^ Wy i wasza pro maszyna:)

Opublikowano

@cersei strona nie pada tylko jest wylaczona. A ts jest dosowany non stop od wczoraj i faktycznie pada ale nie rozumiem skad wnioskujesz ze ts jest na tej samej maszynie co server. Jest na innej, gorszej ktora kosztuje 15zl za miesiac. Aktualnie ts jest przenoszony na nowa duzo lepsza maszyne ale najpierw ja porzadnie zabezpieczamy. Wczesniej siedzialo na nim max 100osob wiec nie bylo potrzeby na lepsza. Pozdrawia

Opublikowano

@ SigMan popełniacie pierwszy bardzo nieładny błąd " przechwalacie się maszyną " żebys sie nie zdziwił jak poleci na mase boterów:) te całe NASA z ameryki to wybuchnie. Narobiliście wielkiej ochoty do tego by wam pokazac ze jednak padniecie:)

Opublikowano

Hmm dopóki nie zostaną wbite max lvle to nikt nie może stwierdzić czy nagrody są prawdziwe czy też nie. Gwarantuje, że są w 100% prawdziwe.

Administracja nie została dobrana przez forum każdy z nas zna się od około 6-7lat jedynie Modki forum znamy od jakiegoś roku.

Pozdrawiam :)

Nie wiem czy o tym wiesz, ale w prezentacji masz:

[GM] - ? nabór trwa na forum

[GM] - ? nabór trwa na forum

[GM] - ? nabór trwa na forum.

Takie rzeczy się nigdy nie kończyły dobrze i m.in to mnie najbardziej odstrasza od tego serwera.

Powodzenia.

Opublikowano

Ale cersei jak beda dosowac ponad 30sec to tyle starczy na przefiltrowanie ip w celu znalezienia prawdziego atakujacego co wtedy rowna sie z sankcjami prawnymi. My nie mamy zamiaru odpowiadac atakiem jak inne servery. Bedziemy to poprostu zglaszac. Chcecie to wam tu wrzuce. Pierwsza liste ip dosujacych. To sobie z gory wytniecie ich aby wam w przyszlosci nie sprawiali problemow.

Opublikowano

raczej nie zagram ze względu na nagrody, które są fejkiem roku no ale cóż powodzenia życzę :)

Opublikowano

raczej nie zagram ze względu na nagrody, które są fejkiem roku no ale cóż powodzenia życzę :)

Troche tego nie rozumiem, z tego co widze, mamy usunąć nagrody, bożyjemy w takim narodzie gdzie nikt nikomu nie wierzy.

Opublikowano

@SigMan Straszny jest fakt ze można być tak prostym i ograniczonym do minimum człowiekiem :) Widzimy sie na starcie:) Za bardzo sie przechwalałeś :) " powodzenia "

Opublikowano

@SigMan Straszny jest fakt ze można być tak prostym i ograniczonym do minimum człowiekiem :) Widzimy sie na starcie:) Za bardzo sie przechwalałeś :) " powodzenia "

To powodzenia Panie "chaker".

Serwer zapowiada się dobrze, lecz zmieniłbym ostatnie zbroje, ponieważ są po prostu słabo wykonane i oklepane. Jedynie Sury i Szamana jakoś wyglądają.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

nie rozumiem na jakiej podstawie to stwierdzasz ale ja koncze temat i dziekuje za zyczenia :)

Serwer zapowiada się dobrze, lecz zmieniłbym ostatnie zbroje, ponieważ są po prostu słabo wykonane i oklepane. Jedynie Sury i Szamana jakoś wyglądają.

Wlasnie o to mi chodzi eziol o wypowiadanie sie za ewentualnymi zmianami :) jestesmy otwarci na propozycje graczy. na ts juz dostalismy pare ciekawych propozycji, ktore napewno wykorzystamy.

Dodam ze stronka została spowrotem uruchomiona.

Pozdrawiam

Opublikowano

nie rozumiem na jakiej podstawie to stwierdzasz ale ja koncze temat i dziekuje za zyczenia :)

Wlasnie o to mi chodzi eziol o wypowiadanie sie za ewentualnymi zmianami :) jestesmy otwarci na propozycje graczy. na ts juz dostalismy pare ciekawych propozycji, ktore napewno wykorzystamy.

Kiedy otrzymam odpowiedz o rekrutacji?

Dodam ze stronka została spowrotem uruchomiona.

Pozdrawiam

Opublikowano

chaker ?

Opublikowano

serwer zapowiada się ciekawie, tylko jest jeden problem- nagrody... czy mamy pewność, że w TOP3 nie znajdą się wasi koledzy czy wasze postacie?

W konkursie PVP raczej nie. Tam kazdy ma szanse;)

A jezeli chodzi o wbicia max lvl'a to nie dla mnie;d, ale w nagrody wierze. Po prostu to jest tak, zeby zachecic osoby na serwer daja Ci 3 nagrody, ludzie na to idą i sie to im zwraca po kilku dniach/tygodniach. Jest to dobry pomysl na rozkrecenie serwera.

Zyczye powodzenia, zagram napewno, ale przyspieszcie start bo juz nie ma na czym grac ;>

Opublikowano

serwer zapowiada się ciekawie, tylko jest jeden problem- nagrody... czy mamy pewność, że w TOP3 nie znajdą się wasi koledzy czy wasze postacie?

to już kwestia zaufania do nas...

chaker ?

to była pewnie ironia do osoby, która wcześniej nam groziła "chakerami"

Opublikowano

@Meneger - Jest w cudzysłowie więc się nie czepiaj ^^

Co do nagród - Wiele serverów dawało różne nagrody i wszystkie okazały się fałszywe dlatego ludzie nie wieżą teraz w takie rzeczy.. Jeśli chodzi o fundusze na te nagrody to nie jest nic trudnego.. Osoba jeśli chce być szybko w topce musi wydać kaske na IS.. Może nie wydawać, ale jak nie wyda to nie będzie szybko expić.. Połowa serva tak pomyśli i 2 lub 3x mogą się zwrócić koszta za te nagrody ^^

Server wygląda ciekawie, chociaż wolę coś z większą ilością broni zbroi.. Może wpadnę^^

Zbieram like ;x

Opublikowano

Dokladnie jak up.
Zachecenie nagrodami sprowadzi na start napewno +/- 1000 osob, w tym ze 20% conajmniej bedzie walczyc o topke co wiaze sie z PDkami ;)
Dobry sposob reklame;)

Opublikowano

SigMan mozesz mi podac strone(hosting) z której kupiliscie ten pro elo elo serwer bo jestem bardzo ciekawy ?

Opublikowano

Skąd bronie 75 tylko riper czy może jeszcze skądś?

Przypatrz się screenom dropu z bossów.

M.in z Władcy duchów drzew czy jak mu tam lecą bronie 75.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...