Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BloodWar

SigMan

Pytania o server  

665 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ogolnie spoko szkoda tylko ze przerabia sie bronie 75 a te sztylce dla ninjy nie zbyt ladne:)

You cannot keep out your own fear

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie na innych serwerach masz 135 lv max? hmm wszędzie gdzie szukałem to odciągało mnie "Max lvl 250"

Opublikowano

Kolejny raz pytam kiedy bedzie ta smieszna strona.

a ja odpowiadam ogl po raz 101 i tobie po raz drugi ze 3dni przed startem

Opublikowano

zagram na 100% :) kiedy planowany jest start ?

serwer podobny do nexanity tyle że z mniejszą ilością map (mam nadzieje że dzięki temu ilość bugów się też zmniejszy)

czy administracja to ludzie którzy się znają na swojej branży czy tak samo jak na nexanity lecą tylko na kase? :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

zagram na 100% :) kiedy planowany jest start ?

serwer podobny do nexanity tyle że z mniejszą ilością map (mam nadzieje że dzięki temu ilość bugów się też zmniejszy)

czy administracja to ludzie którzy się znają na swojej branży czy tak samo jak na nexanity lecą tylko na kase? :D

gdybysmy lecieli na kase wzielibysmy pierwsza lepsza maszyne byle zeby 1dzien postala...

start za +/- 7 dni czy mniej map to nw, nw ile na nexashicie jest map :) bo w prezce u nas nei ma wszystkich :)

Opublikowano

czy ta maszyna wogóle istnieje - to jakis kosmos jest , jeszcze nie widzailem zadnego serwera z takim sprzetem ,

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

@up

Człowieku juz chyba 100 razy podawal strony do tego i tlumaczyl ze to MAX. norm. beda slabsze ale jak bedzie trzeba beda sie zwiekszaly automatycznie

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

a ja odpowiadam ogl po raz 101 i tobie po raz drugi ze 3dni przed startem

hmm a mozna wiedziec jak z ta beta bo sie zapisalem i niemam zadnego info bo forum off strona off ;/

xbjr.png

Opublikowano

gdzies widzialem chyba taka sama prezke a te nagrody tez gdzies byly z czego wiadomo co z serwerem nie chce hejtowac ale prezka ladna

Opublikowano

Widzę mały błąd ponieważ system dropu został skradziony z prezentacji servera Naxanity z kad takie przypuszczenia tam nigdzie nie było Nożyków na 65 lvl tu vteż nie pokazują gdzie one dropią po prawdzie ten błąd

Opublikowano

Up ty się lepiej naucz pisać, a potem zabierz się za hejtowanie. Przyokazji możesz troszkę nad tym popracować bo coś Ci nie wychodzi:}

Co do servera to polecam i zapraszam:} Czekamy na betę, oj oj będzie się działo!

Opublikowano

@up

On tylko zglosił bug i chciał potwierdzić swoje przypuszczenia..

Ty go zaraz ciśniesz,ogarnij sie..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Jedyny sposób na bs'y to ograniczenie dropu zmianek ( jak np. na ravii) , gdzie nigdy nie będzie się opłacało tasować bs'em. zróbcie to a gracze po stracie zostaną zamiast ucieć :)

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

@x up tak tu maja inny drop niz na tamtym gownie a ty gadasz zze ukradli lol po drugie tam nazwy chyba jeszcze byly

Opublikowano

@x up tak tu maja inny drop niz na tamtym gownie a ty gadasz zze ukradli lol po drugie tam nazwy chyba jeszcze byly

Ty a o co Ci chodzi, o żadnej kradzieży nie piszę hę ?

a co do tematu, kiedy będzie podana data dokładnego startu, bez opóźnień i faili ? Chciałbym chwieldzieć, pewnie jak cała reszta. Co z reklamą ? Pojawią się jacyś youtuberzy, inne fora o privach metina ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Nie napalajcie sie tak.

Było wiele serwerów które za top1,2,3 były nagrody, ludzie pakowali w is żeby być w tej topce, a gdy ktoś wbił max lvl to nagrody nie było i serwer zamykali. Tak samo będzie z tym..

Full is.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...