Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BloodWar

SigMan

Pytania o server  

665 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyczuwam brak argumentów.

Zobaczymy po starcie co jeszcze od nas ukradliście.

Czekam też na wasze autorskie rzeczy, ciekawe czy takie kiedyś powstaną.

Nie brak argumentów, chcesz coś pw/ts3 prezentacji mi nie bedziesz zasmiecal :)

Pozdrawiam

@edit a i zapomnialbym sie spytac Kains jak tam wasz klient na androida? haha ; d

@edit

Kolejny update nowe prezentacji dodany, zmierzamy ku końcowi :)

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra synu nie spam tutaj tyle bo i tak to nic ci nie da a robisz z siebie tylko błazna

czyli Żegnamy Pana z tego tematu bay , bay

Opublikowano

haha odezwał się członek teamu, który nie wiedział nawet jak zwiększyć exp komenda i mu gracze musieli mówić,

Z waszego klienta? ciekawe... Mianowicie co? Czekamy na odp :) bo nic nie wyciagnelismy z Nexashitu

Maszyny nie posiadamy? Udowodnij

Prezentacja na podstawie waszej? są setki prezentacji podobnych jedna do drugiej -,-

To ty lealku powinieneś to udowodnić

Opublikowano

To ty lealku powinieneś to udowodnić

Przepraszam niby jak mam ci to na dień dzisiejszy udowodnić? mam ci dać maszyne do użytku?
Opublikowano

Wczoraj widziałem stronę jednego z ludzi, którzy tworzą modele 3d, wchodzę w darmowe modele i co widzę? "Autorskie" modele Nexanity!

Jeżeli uważasz, że prezentację robiłem na podstawie Waszej, to bardzo się mylisz.

Jedyne podobieństwo to tutaj te bossy i jeden gówniany napis (nazwa bossa), z resztą.. Teraz 3/4 dropu z bossów w zapowiedziach jest w ten sposób przedstawiona, więc milcz i idź zajmować się Twoim "serwerem roku".

Maksymalnie godzina i prezentacja będzie ukończona. :)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

dmesg | grep -i memory

dmesg | grep -i cpu

H3H3 nie bądź kurwa taki dowciapny strona to na hostingu az.pl stoi?

Chyba się dzieciaszku za dużo nowinek technologicznych naczytałeś.Twój serwer nie ma prawa bytu czekamy na tą twoją "chmurę" zdmuchną ją pierdem.

Pozdro sześćset lamusie bez szkoły.

Zajebiste doiślandzkie radio patałachu pogrywa na twojej nędzniej stronie.

Opublikowano

Właśnie kiedy oglądałem prezke to jakbym oglądał nexanity tylko troszeczke zmienione.

Fantom jest pełno takich prezentacji :)

dmesg | grep -i memory

dmesg | grep -i cpu

H3H3 nie bądź kurwa taki dowciapny strona to na hostingu az.pl stoi?

Chyba się dzieciaszku za dużo nowinek technologicznych naczytałeś.Twój serwer nie ma prawa bytu czekamy na tą twoją "chmurę" zdmuchną ją pierdem.

Pozdro sześćset lamusie bez szkoły.

Zajebiste doiślandzkie radio patałachu pogrywa na twojej nędzniej stronie.

Już pisałem, że strona jest chwilowa pod bete. Nie udostępnie głownej strony tak szybko...

Trochę więcej kultury.

Opublikowano

Fantom jest pełno takich prezentacji :)Już pisałem, że strona jest chwilowa pod bete. Nie udostępnie głownej strony tak szybko...

Trochę więcej kultury.

Pokaż mi więcej prezentacji prowadzonych jak Nexanity.

@Eziol, nigdy nie mówiliśmy, że mamy modele autorskie. Próbuj szczęścia dalej.

Wgraliście nasze mapy, ciekawe co się okaże po starcie, pewnie większość plików clienta Nexanity.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Pokaż mi więcej prezentacji prowadzonych jak Nexanity.

@Eziol, nigdy nie mówiliśmy, że mamy modele autorskie. Próbuj szczęścia dalej.

Wgraliście nasze mapy, ciekawe co się okaże po starcie, pewnie większość plików clienta Nexanity.

Ani jednego.

Pozatym wszystko co jest w waszym cliencie jest ogólno dostepne w internecie (patrz mapy M2M) chcociazby.

Opublikowano

Nie mamy map M2M

Mówisz, że wszystko jest ogólnodostępne chociaż dobrze wiesz, że kłamiesz.

Widać, że próbujesz strzelać ale trafiasz sobie w kolana.

Nadal czekam na prezentacje która jest prowadzona w stylu Nexanity (wyślij na PW a ja dam postem w temacie znać jak już wyślesz)

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Nie mamy map M2M

Mówisz, że wszystko jest ogólnodostępne chociaż dobrze wiesz, że kłamiesz.

Widać, że próbujesz strzelać ale trafiasz sobie w kolana.

Nadal czekam na prezentacje która jest prowadzona w stylu Nexanity (wyślij na PW a ja dam postem w temacie znać jak już wyślesz)

Poeta się znalazl :) Myslisz, ze naprawde nie mam co robic tylko szukac po prezentacjach dla ciebie?

Ojj teraz to zabladziles wczesniej Eziol napisal ze widzial wasze moby na innych zagranicznych stronach, a ty odpowiedziales ze nigdzie nie mowiles, ze sa wasze autorskie. A teraz nagle stwierdzasz ze klamie mowiac ze sa ogolnodostepne?

Opublikowano

Ciii członek ich teamu ma botera 7,5TB/s :(

haha skad takie info? ;p

A już wiem Mentor ma super bootera kupionego z Rosji na 7,5k ip haha

I nie ładnie tak Nexashity Team grozic innym :<

Opublikowano

Poeta się znalazl :) Myslisz, ze naprawde nie mam co robic tylko szukac po prezentacjach dla ciebie?

Ojj teraz to zabladziles wczesniej Eziol napisal ze widzial wasze moby na innych zagranicznych stronach, a ty odpowiedziales ze nigdzie nie mowiles, ze sa wasze autorskie. A teraz nagle stwierdzasz ze klamie mowiac ze sa ogolnodostepne?

Nie wszystko z naszego clienta jest ogólnodostępne. (NIE WSZYSTKO A NIE NIC, NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM!)

Naprawdę to Ty wiesz i ja wiem, że zerżnęliście pomysły z Nexanity ale teraz głupio by było wam się przyznać.

Gdy braliście nasze mapy ciężko było napisać do nas i poprosić o udostępnienie? Korona by z głowy spadła, nie?

O jakim Ty mi poecie mówisz? Jak nie wiesz co napisać to nie pisz wcale.

Na prezentację będę czekał dalej bo przecież jest ich dużo więc nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

haha skad takie info? ;p

A już wiem Mentor ma super bootera kupionego z Rosji na 7,5k ip haha

I nie ładnie tak Nexashity Team grozic innym :<

Z naszego teamspeaka jak nas oskarżali, że rzekomo ich atakujemy.

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Nie wszystko z naszego clienta jest ogólnodostępne. (NIE WSZYSTKO A NIE NIC, NAUCZ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM!)

Naprawdę to Ty wiesz i ja wiem, że zerżnęliście pomysły z Nexanity ale teraz głupio by było wam się przyznać.

Gdy braliście nasze mapy ciężko było napisać do nas i poprosić o udostępnienie? Korona by z głowy spadła, nie?

Na prezentację będę czekał dalej bo przecież jest ich dużo więc nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem.

Ale mam ważniejsze sprawy na głowie. Tak korona by mi z głowy spadła. Widzisz sam mi przyznałeś racje, że ja mam korone a ty nie. :)

Skoro chcesz, żebym poprosił. To prosze upnij wasze całe pliki serverowe. Zrobimy z nich lepszy i mądrzejszy użytek. :)

Opublikowano

Dobra Konski ogonie że tak to skromnie ujmę.!

Po 1 nie wiem po co wcale piszesz ten cały bełkot co ci to da? może bedziesz miał lepszy porost włosów łonowych

Po 2 twoja Opinia nas nie interesuje wcale Jak mamy grać to bedziemy grać i nikt nam w tym nie przeszkodzi a na pewno nie taki margines jak ty

Po 3 w 100% nie macie nic własno recznie zrobionego tylko wyciągnięte z zagranicznych servów których ludzie zbytnio nie znają.

A po 4 weź zwijaj klocka z tego tematu bo to jest już monotone co piszesz. Dziekuje dobranoc.

Opublikowano

Skoro macie w nagrodach PS3 i inne to czemu by nie zainwestować w ciut lepszą stronę i grafikę?

caspian strona jest pod bete w prezentacji jest napisane ze 3dni przed startem waszym oczom ukaze sie oryginalna strona BloodWar :)

Opublikowano

Wydaje mi sie ze nagrody to nie FAKE zobaczcie na ta maszyne... Ona musi kosztowac majatek a te nagrody warte sa 1.5-2k PLN :) Miesieczny wydatek na ta maszyne jest wiekszy ;) Wlasciwie jak wyczytalem to ta maszyna to cloud wiec gdy na serwerze jest 500 graczy to maszyna przystosowywuje sie do tej ilosci graczy i sama zmienia parametry :P i hajs jaki sie placi za 1 h ;p

Opublikowano

Wydaje mi sie ze nagrody to nie FAKE zobaczcie na ta maszyne... Ona musi kosztowac majatek a te nagrody warte sa 1.5-2k PLN :) Miesieczny wydatek na ta maszyne jest wiekszy ;) Wlasciwie jak wyczytalem to ta maszyna to cloud wiec gdy na serwerze jest 500 graczy to maszyna przystosowywuje sie do tej ilosci graczy i sama zmienia parametry :P i hajs jaki sie placi za 1 h ;p

Nie wiadomo, ale skoro maszyna jest taka elastyczna to może jednak jest opłacalne. Tylko pytanie czy przy zerowej liczbie graczy jak to działa.

1367133050-U891712.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...