Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BloodWar

SigMan

Pytania o server  

665 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plaski to ty chyba jesteś.

Uczestniczyłem w Becie xxx i wiem co mówię. Sama mapka Polski zajęła ok 1 tyg. roboty po 8h dziennie aby ją dopracować i żeby nie było na niej bugów, a z kąd wiem ?? Bo pytałem się Administratora który ją tworzył, a że bugów nie ma to przekonałem się sam.

A co mają nowego ???

1. 8 nowych autorskich mapek

2. Elitarny Kowal

3. Wyrównane PVP

I wiele innych rzeczy których nie będę wymieniał bo nie mam czasu.

PS. Adiros już widzę te twoje chujowe mapki które byś zrobił za 1h, zbugowane w chuj że idziesz i cie z mapki wypierdala.

Co do klienta to jest jakbyś nie zauważył od 2 dni a start się przedłużył z powodu awarii prądu i świąt.

Nie Hejtuje tego serwera ale jak widzę że ktoś porównuje PolishWorld do tego który zajął może 2 msc roboty to albo jest ślepy albo głupi

POPIERAM

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poza mapkami tam nic nie ma

zycie nauczylo aby ze scierwem jechac krotko, to ze ty masz patologie w domu nie moj problem.Widzisz nei znasz mnie i piszesz, ze jestem zerem i ze mam patologie faktycznie na poziomie. I kultura wobec graczy? wejdzie tu i hejtuje, i to jest normalny gracz? i kto hejtuje? tylko konkurencja zalosne a co do amazon jezeli nie wiesz to sie nie wypowiadaj tu masz cytat

Amazon przechowuje w usłudze Simple Storage Service 762 miliardy obiektów, trzykrotnie więcej niż w roku 2010, otwiera centra danych od Stanów Zjednoczonych przez Europę po Azję. I wciąż się rozrasta.

DeepField Networks ogłosiła wyniki badań z których wynika, że aż jedna trzecia internautów odwiedziła stronę w Internecie, która korzysta z infrastruktury Amazona. Generują w ten sposób jeden procent ruchu w amerykańskiej Sieci.

Amazon nie jest już tylko internetowym detalistą, super księgarnią, ale coraz powszechniejszym narzędziem do przechowywania wirtualnych "obiektów". W chmurze Amazon S3 (Simple Storage Service) jest ich aż 762 miliardy, trzykrotnie więcej niż było ich jeszcze w 2010 roku.

W związku z tak dynamicznym rozwojem Amazon otwiera centra danych w Virginii, Europie, Singapurze i Tokio. Równie prężnie rozwija się usługa Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) pozwalająca na uruchamianie aplikacji webowych.

a tutaj dzieciaczku masz link do ich glownej strony bo widze ze twoje mozliwosci sie ograniczaja tylko do polskich witryn...

http://aws.amazon.com/

To że jest taka firma i ma takie parametry sprzętowe to myślisz że on je ma hahaha.

Najlepsze oferty OVH czy Datahouse oferują max 10Gbps transferu z gwarancją 6Gbps, mają max 128GB ramu procki 16 rdzeniowe i kosztują grubo ponad kilka tys. złotych , a oni na tym bete stawiają, PFF śmieszny jesteś że im wierzysz. Może jeszcze powiesz że to jego maszyna co ?? Do metka mając taki sprzęt nie zużywałbyś go nawet w 5% a nie mówiąc o zwróceniu kosztów na utrzymanie dedyka.

Więc lepiej niech napisze parametry swojego dedyka a nie jaki sprzęt ma firma Amazon.

Opublikowano

To że jest taka firma i ma takie parametry sprzętowe to myślisz że on je ma hahaha.

Najlepsze oferty OVH czy Datahouse oferują max 10Gbps transferu z gwarancją 6Gbps, mają max 128GB ramu procki 16 rdzeniowe i kosztują grubo ponad kilka tys. złotych , a oni na tym bete stawiają, PFF śmieszny jesteś że im wierzysz. Może jeszcze powiesz że to jego maszyna co ?? Do metka mając taki sprzęt nie zużywałbyś go nawet w 5% a nie mówiąc o zwróceniu kosztów na utrzymanie dedyka.

Więc lepiej niech napisze parametry swojego dedyka a nie jaki sprzęt ma firma Amazon.

Ty cepie oni nie maja dedyka kupionego

tylko clouda wiec co ty pieprzysz dziecko a te parametry tutaj nie sa najwieksze w amazonie sa wrecz kategorii slabych :)

Plaski to ty chyba jesteś.

Uczestniczyłem w Becie PolishWorda i wiem co mówię. Sama mapka Polski zajęła ok 1 tyg. roboty po 8h dziennie aby ją dopracować i żeby nie było na niej bugów, a z kąd wiem ?? Bo pytałem się Administratora który ją tworzył, a że bugów nie ma to przekonałem się sam.

A co mają nowego ???

1. 8 nowych autorskich mapek

2. Elitarny Kowal

3. Wyrównane PVP

I wiele innych rzeczy których nie będę wymieniał bo nie mam czasu.

PS. Adiros już widzę te twoje chujowe mapki które byś zrobił za 1h, zbugowane w chuj że idziesz i cie z mapki wypierdala.

Co do klienta to jest jakbyś nie zauważył od 2 dni a start się przedłużył z powodu awarii prądu i świąt.

Nie Hejtuje tego serwera ale jak widzę że ktoś porównuje PolishWorld do tego który zajął może 2 msc roboty to albo jest ślepy albo głupi

chujowe mapki? zapraszam na tsa pokaze ci mapy przezemnie robione robili mapke polski 60h to sa tak slabi ze sie w pale nie miesci to jest max 6h roboty sam pomysl zmiany metka na Polske jest juz zenujacy. A reszta map to gowna plaskie robione nie wiecej niz 1h. banalne do zrobienia.

Nie robisz sam map a sie wypowiadasz, nie wystartowali bo byly awarie? haha ciekawe to co za debil daje start w swieta jak wie ze sa problemy z atakami i bedzie potrzebny kontakt do serverowni, z drugiej strony ich maszyna nie utrzyma nawet polowy graczy, a z 3 strony co za hujowa serverownia ze nie maja agregatow nawet lol i nikt nei siedzi w swieto

I powiedz mi co to jest kurwa elitarny kowal npc skopiowany i zrobiony na moba? nowosc w huj <3

Opublikowano

Brawo, bardzo ładnie skopiowana prezentacja Nexanity MT2, układ obrazków, metoda wykonania, po prostu kopia. Brawo, 0 kreatywności <3

1336584123357966.png

Opublikowano

Widzę , że już konkurencja nie śpi i flooduje tsa oraz strone, heh to jest żenujące. już 6 ip poszło do rejestru AC i ma wyciety dostep do 90% stron na 48h, ponowny atak z tych adresów będzie skutkował konsekwencjami prawnymi, kieruje tą wiadomość do osób, które atakują i mają pewnie po 14-15 lat. Uważajcie co robicie, żebyście sobie życia za młodego nie zniszczyli. Nie jesteśmy serverem, który będzie odpowiadał atakiem tak jak robi to cała reszta i olewał atakujących. My wyciągamy z tego konsekwencje prawne. Dodam, że wystarczy około 25-30 sekund ataku abyśmy przejeli nad nim kontrole i sciągneli dane potrzebne do zgłoszenia do rejestru(mówiąc ogólnikowo do laików). A druga rzecz to wasze ataki są kompletnie nie szkodliwe dla nas, a dla was już tak. :)

Przepraszam za chaotyczność wypowiedzi ale to ze względu na pore.

Pozdrawiam

hahahhahahahhaha beka życia .Skoro nie szkodliwe i maszyna z kosmosu to poco się nimi przejmujesz ? Na policję bedzie zglaszał hahha dobre :D

Co do serwa, spoko projekt wg mnie za dużo kombinacji z wiezami .

Opublikowano

skoro prezka potwierdzona przez już kilkanaście osób że taka jak nexanity, śmiem twierdzić, że to ten sam team :D

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

skoro prezka potwierdzona przez już kilkanaście osób że taka jak nexanity, śmiem twierdzić, że to ten sam team :D

Nie obrażaj nas, pewnie nieświadomie to zrobiłeś ale nas obraziłeś bo nie jesteśmy bandą lamusów bez własnego pomysłu i wykonania.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Nie obrażaj nas, pewnie nieświadomie to zrobiłeś ale nas obraziłeś bo nie jesteśmy bandą lamusów bez własnego pomysłu i wykonania.

masz racje jestescie banda idiotow co tylko krasc umieja ^^ no i wasz server jest jednym z najwiekszych gowien tego roku ; d wiec gdzies tam wskoczyliscie w rankingu haha ; d

Opublikowano

Zrobiłem to nieświadomie, ale w tym momencie nie wiem czy wiesz, ale obrażasz team BloodWar w ich prezentacji :P Tak dla wyjaśnienia :D

Co do serwera czy jest wyrówane bonusowanie w broniach i itemach na lv 80 + ? nie chce aby któraś postać wywyższała. Było to sprawdzane ? Jak tak to w jaki sposób ? :)

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Wiesz co ? Idz lepiej na swój server . Dlaczego ? Gra tam max juz 300 os a wy 0 eventow . Ox i nic . Może prace nad powieszeniem lv . ? Moze lepszy drop czegos ? Popatrzcie sie na sugestie graczy . A nie wasz server to wy robicie tak jak chcecie . Idz i sie nie reklamuj ^^ Nie chcesz nie graj . To jest Polska kazdy ma prawo to wszystkiego . I co tu widzisz skopiowanego ? Moze im sie to podoba ?

Nie obrażaj nas, pewnie nieświadomie to zrobiłeś ale nas obraziłeś bo nie jesteśmy bandą lamusów bez własnego pomysłu i wykonani

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Prawdą jest, ze team nexanity to oszuści i złodzieje. Przekonałem się na ich emm..' serwerze roku, serwerze jakiego jeszcze nie było'.. taa. Kains to kupa <3, która próbowała wszystko ukrywać, a jak ludzie doszli do prawdy, to zaczęli banować. Tak to jest, jak produkt nie przynosi zysków, wtedy próbuje się zarobić na czarno i szukać różnych sposobów na to, żeby wydane pieniądze się zwróciły. : )

Mogę zapewnić was w 90 %, że team BloodWar to nie jest Team NEXANITY.

ps. Kains - ktoś zrobił lepszy projekt, a Ty już poślady spinasz ;d

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Ty cepie oni nie maja dedyka kupionego

tylko clouda wiec co ty pieprzysz dziecko a te parametry tutaj nie sa najwieksze w amazonie sa wrecz kategorii slabych :)

chujowe mapki? zapraszam na tsa pokaze ci mapy przezemnie robione robili mapke polski 60h to sa tak slabi ze sie w pale nie miesci to jest max 6h roboty sam pomysl zmiany metka na Polske jest juz zenujacy. A reszta map to gowna plaskie robione nie wiecej niz 1h. banalne do zrobienia.

Nie robisz sam map a sie wypowiadasz, nie wystartowali bo byly awarie? haha ciekawe to co za debil daje start w swieta jak wie ze sa problemy z atakami i bedzie potrzebny kontakt do serverowni, z drugiej strony ich maszyna nie utrzyma nawet polowy graczy, a z 3 strony co za hujowa serverownia ze nie maja agregatow nawet lol i nikt nei siedzi w swieto

I powiedz mi co to jest kurwa elitarny kowal npc skopiowany i zrobiony na moba? nowosc w huj <3

Idioto pisze sie chuj nie huj.

I mi osobiscie podoba sie pomysl z elitarnym kowalem, nigdzie tego nie bylo ;]

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

POLECAM SERWER!! sERWER ROBIONY PRZEZ GRASTKĘ OSÓB, KTÓRE MAJĄ PASJE DO TEJ GRY I ZOBACZYMY CO TO WYJDZIE !.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Prawdą jest, ze team nexanity to oszuści i złodzieje. Przekonałem się na ich emm..' serwerze roku, serwerze jakiego jeszcze nie było'.. taa. Kains to kupa <3, która próbowała wszystko ukrywać, a jak ludzie doszli do prawdy, to zaczęli banować. Tak to jest, jak produkt nie przynosi zysków, wtedy próbuje się zarobić na czarno i szukać różnych sposobów na to, żeby wydane pieniądze się zwróciły. : )

Mogę zapewnić was w 90 %, że team BloodWar to nie jest Team NEXANITY.

ps. Kains - ktoś zrobił lepszy projekt, a Ty już poślady spinasz ;d

Nie udało Ci się wybłagać unbana za złamanie regulaminu więc próbujesz zepsuć opinie? Zbyt mierny jesteś. :)

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

nie wiem czy juz ktos to pisal (16 stron spamu) ale:

czy moglibyscie zmienic bron dla BM'a ? bo ten baron wyglada cieniutko...co do reszty broni to fajne. i pomyslcie nad tym zeby calkowicie usunac hwangi z serwa i zostac przy wygladzie stalek :)

serwer fajny, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie, bo wiadomo kazdy serwer fajnie sie zapowiada, a gorzej juz jest gdy dochodzi do startu i co sie dzieje w trakcie startu i perwszych 3 dniach.

powodzenia.

Opublikowano

gadalem z teamem na tsie to powiedzieli ze maja przygotowane 3 maszyny 2 slabsze i 1 glowna i beda przelaczac zeby rozbic dosy "startowe" na 3 maszyny a nie jedna

Opublikowano

gadalem z teamem na tsie to powiedzieli ze maja przygotowane 3 maszyny 2 slabsze i 1 glowna i beda przelaczac zeby rozbic dosy "startowe" na 3 maszyny a nie jedna

Tu widać że głowa pracuje. Nie to co u Polish :)

Za dużo tego wszystkiego już. Tyle serwerów. Co chwile jakis nowy który pada po paru dniach, albo nawet tego samego :). Miejmy nadzieje ze ten da rade. Kiedy start przewidywany. Bo na 1 stronie było ze ok. 2 tyg.?

Tylko prezka przez autora została chyba olana :x szóstego byl online

Piona !

Opublikowano

Server godny uwagi , szczególnie ze posiadacie Amazon Cloud :D, niesamowita maszyna . Licze na to ze wystartuje , pytanie . byla juz beta ? czyli 11 maja Start ?

Opublikowano

Tu widać że głowa pracuje. Nie to co u Polish :)

Za dużo tego wszystkiego już. Tyle serwerów. Co chwile jakis nowy który pada po paru dniach, albo nawet tego samego :). Miejmy nadzieje ze ten da rade. Kiedy start przewidywany. Bo na 1 stronie było ze ok. 2 tyg.?

Tylko prezka przez autora została chyba olana :x szóstego byl online

Nic nie zostało olane, dostawałem na tym koncie co chwile warny i blokady pisania za uzeranie sie z hejterami, wiec teraz im poprostu nie odpowiadam, Beta zostala otwarta dla 10osób jeżeli oswiadczymy wspolnie ze mozna puscic stawiamy open bete dla 50 osob na 3dni nastepnie ruszamy z serverem...

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...