Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BloodWar

SigMan

Pytania o server  

665 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ataki atakami sa nie legalne i grozi za to odpowiedzialonosc karna, my bedziemy zglaszac kazdy atak i osoby ktore zlecaja i robia ataki beda za to odpowiadaly...

Zgłaszaj BotNeta, gratulacje :)

Tysiące IP na minute, powodzenia.

quetti.png
Opublikowano

@x up a jaki problem? po 30 sekundach ataku idzie przejac kontrole i dojsc do tego kto jest prowodyrem

Server zaisty :D a macie jakiegoś ts ;D

mamy

Opublikowano

@x up a jaki problem? po 30 sekundach ataku idzie przejac kontrole i dojsc do tego kto jest prowodyrem

mamy

Widać że się nie znasz.

Patrząc pod kontem BotNeta który jest jedną wielką bazą skryptów zgłosicie jakąś niewinną osobe z Chin czy Azji :)

quetti.png
Opublikowano

Do powodzenia z waszą serwerownią z wyłapaniem IP sprawiciela. Aby to robić musielibyście prowadzić sledztwo z założycielem botneta ale na sam początek wyłapać strone z jakiej to się dzieje.

Zresztą nie będę się kłócił z dziećmi :P

quetti.png
Opublikowano

SingMan .

Żebyś tymi zabezpieczeniami czasami się nie przerastał.

Było wiele serwerów gdzie mieli "PROFESJONALNE ZABEZPIECZENIE", że ataki "DDOS" im nie groziły .

Teraz już one nie istnieją.

Weź nie wpierdalaj kitów, że się ktoś nie zna ... Dla mnie za bardzo się przechwalasz. Uważaj bo kłamstwo ma krótkie nogi.

A na tym się potkniesz...

Dla mnie okłamujesz sam siebie. Wmawiasz sobie, że nie złamią zabezpieczenia. Anonymous-> złamał wszelkie zabezpieczenia by pokazać , że potrafi się włamać nawet

Jak masz profesjonalne zabezpieczenia. Ukradł pliki. Wykasował...

Uważaj przechwałku, bo i Ciebie to może spotkać .

Ps Dla dzieci -> Nie grożę, wiem co piszę, a hejtujcie mnie, róbcie co chcecie ^^.

Ja i tak mam na was wyjebane ; 3!.

99523830871009328537.png

Opublikowano

Z atakami bywa różnie , jednak zgłoszenie takiego ataku wam nic nie da , bo nie jesteście uznawani jako firma.

Jeszcze mogli byście sobie narobić większych kłopotów , ponieważ żadne pliki bez licencji nie są legalne.

Zadbajcie o dobre zabezpieczenia , a obejdzie się bez tego.

Powodzenia ; )

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

SingMan .

Żebyś tymi zabezpieczeniami czasami się nie przerastał.

Było wiele serwerów gdzie mieli "PROFESJONALNE ZABEZPIECZENIE", że ataki "DDOS" im nie groziły .

Teraz już one nie istnieją.

Weź nie wpierdalaj kitów, że się ktoś nie zna ... Dla mnie za bardzo się przechwalasz. Uważaj bo kłamstwo ma krótkie nogi.

A na tym się potkniesz...

Dla mnie okłamujesz sam siebie. Wmawiasz sobie, że nie złamią zabezpieczenia. Anonymous-> złamał wszelkie zabezpieczenia by pokazać , że potrafi się włamać nawet

Jak masz profesjonalne zabezpieczenia. Ukradł pliki. Wykasował...

Uważaj przechwałku, bo i Ciebie to może spotkać .

Ps Dla dzieci -> Nie grożę, wiem co piszę, a hejtujcie mnie, róbcie co chcecie ^^.

Ja i tak mam na was wyjebane ; 3!.

anonym uzyli wgl innej technologi a nie ddosy to co ty mi tu tutaj gadasz ;p masz racje nie istnieje skuteczne zabezpieczenie, ale rowniez gimbusy tutaj nie sa w stanie uzyc technologi takich aby sie wlamac do pentagonu. Wiadomo dosowac nas beda i to napewno mamy 100% zabezpieczenie przed atakami gimbusiarskimi itd wiadomo jak by atak poszedl z jakiegos ruskie bootneta 10tb/s to server by wyjebalo ale na okolo 10sec i caly bootnet juz by mial zablokowane laczenie sie wtedy wiele pozostaje do zyczenia z karta sieciowa servera ktora w tym wypadku jest dosyc mocna i powinna wytrzymac naplyw informacji przez te 10-15sec az zostana zablokowane floodujace ip jezeli sie "spali" to serverownia jest w stanie wymienic jak najszybciej tylko potrafi (za co my placimy) takze server nie upadnie to gwarantuje wiec liczac na to ze 20 bootnetow bedzie nas atakowac z tego 19 to sa zwykle gimbusiarskie gowniane skrypty ktore nei przejda a tylko 1 atak moze byc szkodliwy pytanie czy da rade wylaczyc server chociaz na 15 sec z nasszych obliczen wynika ze potrzeba by bylo botera o mocy 7,5tb /s zeby wywalic server na te 30min tylko ze juz kolejny atak z tego samego botneta nic by nie zdzialal.

a do osob atakujacych

jak mozna byc tak zenujacym czlowiekiem i stosowac ataki bo inny server wychodzi? wy to nazywacie konkurencja? jestescie gownem nie ludzmi stworzcie cos co przyciagnie ludzi na server a nie zabierzecie niszczac inny.

Pozdrawiam

Opublikowano

anonym uzyli wgl innej technologi a nie ddosy to co ty mi tu tutaj gadasz ;p masz racje nie istnieje skuteczne zabezpieczenie, ale rowniez gimbusy tutaj nie sa w stanie uzyc technologi takich aby sie wlamac do pentagonu. Wiadomo dosowac nas beda i to napewno mamy 100% zabezpieczenie przed atakami gimbusiarskimi itd wiadomo jak by atak poszedl z jakiegos ruskie bootneta 10tb/s to server by wyjebalo ale na okolo 10sec i caly bootnet juz by mial zablokowane laczenie sie wtedy wiele pozostaje do zyczenia z karta sieciowa servera ktora w tym wypadku jest dosyc mocna i powinna wytrzymac naplyw informacji przez te 10-15sec az zostana zablokowane floodujace ip jezeli sie "spali" to serverownia jest w stanie wymienic jak najszybciej tylko potrafi (za co my placimy) takze server nie upadnie to gwarantuje wiec liczac na to ze 20 bootnetow bedzie nas atakowac z tego 19 to sa zwykle gimbusiarskie gowniane skrypty ktore nei przejda a tylko 1 atak moze byc szkodliwy pytanie czy da rade wylaczyc server chociaz na 15 sec z nasszych obliczen wynika ze potrzeba by bylo botera o mocy 7,5tb /s zeby wywalic server na te 30min tylko ze juz kolejny atak z tego samego botneta nic by nie zdzialal.

a do osob atakujacych

jak mozna byc tak zenujacym czlowiekiem i stosowac ataki bo inny server wychodzi? wy to nazywacie konkurencja? jestescie gownem nie ludzmi stworzcie cos co przyciagnie ludzi na server a nie zabierzecie niszczac inny.

Pozdrawiam

Jeżeli ktoś by miał maszyne która za przeproszeniem wyje*ała wam 10tb floodu/s spaliła by wa tą maszyne z zawyżonymi parametrami :)

quetti.png
Opublikowano

Jeżeli ktoś by miał maszyne która za przeproszeniem wyje*ała wam 10tb floodu/s spaliła by wa tą maszyne z zawyżonymi parametrami :)

czy ty wiesz co to jest cala siec bootnetu? znajdz mi maszyne, ktora ma 10tb/s

zanim cos napiszesz to sie zastanow 15 razy o czym piszesz

ciekawe jest to ze tylko konkurencja hejtuje nic wiecej...

Opublikowano

czy ty wiesz co to jest cala siec bootnetu? znajdz mi maszyne, ktora ma 10tb/s

zanim cos napiszesz to sie zastanow 15 razy o czym piszesz

ciekawe jest to ze tylko konkurencja hejtuje nic wiecej...

Sam to napisałeś 2x UP.

Plączesz się w słowach :P

Btw.

Konkurencja już wystartowała i wie co to ataki ]:->

quetti.png
Opublikowano

Sam to napisałeś 2x UP.

Plączesz się w słowach :P

Btw.

Konkurencja już wystartowała i wie co to ataki ]:->

napsialem o calym bootnecie nei o jednej maszynie, konkurencja ,kto?

Opublikowano

napsialem o calym bootnecie nei o jednej maszynie, konkurencja ,kto?

Servery Medium normalnych osób a nie takie jak wasze

Ps.

Pozdro Santriel z tymi nagrodami :P Myślałem że zginąłeś :/

quetti.png
Opublikowano

@up zglaszam, NIe wiem kto to i nie mam zamiaru wiedziec i nie bedziesz tu nikomu nic wmawial, co zapalenie podogonia sie robi bo ludzi potracicie przez inny server? przykro mi :<
Nie umiecie walczyc normalnie tylko atakowac i niszzyc inne servery? przykro mi
Dla mnie zaden server nie jest "konkurencja", jest to server poprostu normalnej osoby stoi bo stoi my z nikim nie konkurujemy.
Pozdrawiam

Opublikowano

Jak widać w temacie wypowiadają się sami administratorzy innych serwerów. Wydaje mi się, że po prostu boją się o potracenie graczy i tyle.

To znaczy, że serwer jest dobry i inne serwery się go obawiają. :)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Jak widać w temacie wypowiadają się sami administratorzy innych serwerów. Wydaje mi się, że po prostu boją się o potracenie graczy i tyle.

To znaczy, że serwer jest dobry i inne serwery się go obawiają. :)

Z Twojej wypowiedzi wnioskuje że się boimy a więc powiem Ci że nie.

Przy starcie świetnego Medium 'Ethana' na serwerze grało 578osób :)

Czego się bać :)

quetti.png
Opublikowano

Z całym szacunkiem do Ciebie i Twojego serwera/teamu, kiedy zagrałem na Nervilu, prawda, wciągnął mnie, lecz tylko do 70 poziomu i nie wiem co trzyma te 600 ludzi na serwerze. Także z tego co słyszałem, to ludzie dawali Wam pełno propozycji ulepszenia serwera, lecz nic z tym nie robiliście i mieliście wylane na to. Więc na prawdę, zdziwienie pełne.

Ale koniec spamu, zobaczymy po starcie BloodWar'a.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Czegoś takiego szukałem i czekam na start :) 3 zbrojki, 3 bronie nie za dużo nowości max lvl 135 (nie 200 ani 250) jak na innych gównianych serwerkach. Polecam na pewno zagram.

Opublikowano

ethana swietnym medium? przeciez tam nic nie bylo... i gmowie dajacy eq z navi ; d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...