Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BloodWar

SigMan

Pytania o server  

665 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze, to co tu jest dobrego, aby brać ten serwer za najlepszy? Masa nowych mountów... Tylko 2 oklepane już dungeony, żadnych systemów, żby to jakoś urozmaicić.

Te miasta M1 przypominają mi jednego priva... czy to nie stamtąd macie ten wygląd? N******y

NIe nie są z tego servera, są kupione. A co do servera, o który pytasz to wszystko co mają zostało przez nich również kupione, bo nic sami nie potrafili zrobić (pokazali to przy starcie). Wygląd m1 może jest podobny do ich może nie. Nie mam pojęcia bo nie grałem na tym badziewiu. Co do m1/m2 są nasze, sam płaciłem za Outdoor'y miast :)

A co jak ktoś chcę robić eQ na BS i mieć 5 bonów idealnych ? Przykład : 3k pż 20 miecze 20 dwuręka 20 sztylety 20 strzały? Bony tylko utrudniają grę dlatego powinny wchodzić maksymalnie.

na bs u nas nie polecisz, jeżeli zmieniasz bony szybciej niż raz na sekunde to loga :) testowane, jeżeli któs naprawde szybko klika to i tak nie lognie nie jest w stanie.

Pozdrawiam

Dungeony trzeba przechodzić w grupie czy można samemu?

Dungeony od 2 osób w pt. Zapewne gracze będą robić je z "buffami" , więc wychodzi na to, że można samemu.

nie moge sie doczytac albo jestem slepy kiedy start??

za około 2tyg po pomyślnym zakończeniu bety.

Pozdrawiam

Opublikowano

xxx

NIe nie są z tego servera, są kupione. A co do servera, o który pytasz to wszystko co mają zostało przez nich również kupione, bo nic sami nie potrafili zrobić (pokazali to przy starcie). Wygląd m1 może jest podobny do ich może nie. Nie mam pojęcia bo nie grałem na tym badziewiu. Co do m1/m2 są nasze, sam płaciłem za Outdoor'y miast :)

na bs u nas nie polecisz, jeżeli zmieniasz bony szybciej niż raz na sekunde to loga :) testowane, jeżeli któs naprawde szybko klika to i tak nie lognie nie jest w stanie.
Pozdrawiam

Zmienie IP zmianek na odpowiednią i nie lognie. P.S To skoro tak to dajcie żeby wchodziły maksymalnie ;>

Opublikowano

xxx

Zmienie IP zmianek na odpowiednią i nie lognie. P.S To skoro tak to dajcie żeby wchodziły maksymalnie ;>

Nie za bardzo rozumiem, jak chcesz zmienic IP zmianek? ;p

Opublikowano

Switchbot v3 by padmak. Nie będę tu spamił bo poleci warn ;3 Masz w dziale hacki ;p

Dzisiaj przeanalizujemy ten bs i postaramy się zrobić wszystko, żeby nie działał.Tak na marginesie: Nie chcemy robić npc do zmieniania bonów bo uważamy, że mało zachęcające dla graczy jest zmienianie u npc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzisiaj przeanalizujemy ten bs i postaramy się zrobić wszystko, żeby nie działał.Tak na marginesie: Nie chcemy robić npc do zmieniania bonów bo uważamy, że mało zachęcające dla graczy jest zmienianie u npc.

Pozdrawiam

Dokładnie, wiesz jak to męczy ^^?

Opublikowano

Dokładnie, wiesz jak to męczy ^^?

Domyślam się, dlatego szukamy rozwiązania w tym , aby ten bs nie działał albo działał tak, że będzie to nie opłacalne. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Mnie to cieszy, że nie nawaliliscie setek zbroi i broni tak jak jest to na innych serverach 2-3 sety w zupelnosci starcza, nie moge sie doczekac tego startu <3
Mam nadzieje ze bedzie to najlepszy privek ever :D

Opublikowano

Hym server sie fajnie zapowiada poprosze o ts'a a jak z startem nie widziałem nigdzie ;c

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Siedza ludki na ts ?

O tej porze nie koniecznie do 10 osób, wieczorami jak się pare osób zbierze do 70os jest, zważając na to, że był to prywatny ts jest to już dużo. Mamy nadzieje, że dzięki serverowi będzie coraz więcej osób.

Pozdrawiam

Opublikowano

Hym Mówicie ze Testy beta około tydzien widomo kiedy dokładnie sie zaczną ? czy jeszcze nie zostało to ustalone ? :)

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Hym Mówicie ze Testy beta około tydzien widomo kiedy dokładnie sie zaczną ? czy jeszcze nie zostało to ustalone ? :)

Najprawdopodobniej za tydzien w poniedzialek. 06.05.2013r.

Strona servera i forum zostało wyłączone do godziny 14, z powodu nowej aktualizacji zabezpieczeń.

Opublikowano

bardzo ciekawie zapowiada się serwer tylko szkoda, że start jest tak późno no ale zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Czy macie jakąś reklamę ?

Mavex jeszcze nie

Napewno wbije , kiedy start ??

za około 2tyg

Najlepsza jest ta maszyna (kosmos ) . Serwer polecam bo widze dobre podejscie i parametry maszyny są TOP1 wsrod obecnych serwerow

technologia firm Amerykańskich robi swoje :)

Opublikowano

Znowu santriel i superniebo, tylko zamiast xboxa - ps3 :D

Powiem wam tyle, admin zrobi sobie priv postacie i da im max lvl po czym bedzie udawał że nagrody rozdane :D tak jak było na superniebo, wiem bo moj znajomy był w topce przez pierwsze 3 tyg :)

A jakieś dowody że w teamie jest santriel ?

Ja nie gram nigdy dla nagród tylko żeby się pobawić ;)

Topic@ co z roskami ?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Znowu santriel i superniebo, tylko zamiast xboxa - ps3 :D

Powiem wam tyle, admin zrobi sobie priv postacie i da im max lvl po czym bedzie udawał że nagrody rozdane :D tak jak było na superniebo, wiem bo moj znajomy był w topce przez pierwsze 3 tyg :)

NIe mam pojecia o kim lub o czym mowisz czy to server czy osoba. Nie znasz administracji, a mówisz takie bzdury? na żadnym serverze u nas nie ma nagród a u nas są nawet jakby ich nie było jakie to ma znaczenie do jakości servera... a gwarantuje Ci , że nagrody są i będą.

A jakieś dowody że w teamie jest santriel ?

Ja nie gram nigdy dla nagród tylko żeby się pobawić ;)

Topic@ co z roskami ?

Mavex roski sa tak jak na PLu w grze został zwiększony drop "roślinek" oraz planujemy dodać system zielarstwa który będzie z tym powiązany oraz z alchemią

Reklama na yt będzie. Zrobimy konkurs na najlepszy gameplay servera (nagroda w postaci SM). Planujemy także reklame na innych stronach.

Pozdrawiam

@edit

Dodaliśmy nową sygnature, oraz poprawiliśmy lekko estetyke prezentacji, aby była bardziej czytelna. To jeszcze nie wszystko do wieczora "ogarniemy" cała reszte, żeby wyglądała jeszcze lepiej.

W ciagu najbliższych 3dni dodamy PART2 prezentacji z nowymi rzeczami, nad którymi teraz pracujemy po sugestiach graczy na TS..

Pozdrawiam

Opublikowano

ZAJEBISTA MASZYNA, nikt was nie zgasi, pierwszy serwer który nie padnie !!!!!!!!!!

` żartowałem oczywiście, maszyny takiej nie macie i mieć nie będziecie, widze po właściwościach, kogo wy chcecie oszukać ? sami siebie?

wpisujac taka maszyne, "chakerzy" będą jeszcze bardziej was "gnębić".

//a nagrody tez dojebaliscie ;o.

Napisy w zapowiedzi troche mało czytelne.

//Pozdrawiam i udanego startu ;o

Opublikowano

ZAJEBISTA MASZYNA, nikt was nie zgasi, pierwszy serwer który nie padnie !!!!!!!!!!

` żartowałem oczywiście, maszyny takiej nie macie i mieć nie będziecie, widze po właściwościach, kogo wy chcecie oszukać ? sami siebie?

wpisujac taka maszyne, "chakerzy" będą jeszcze bardziej was "gnębić".

//a nagrody tez dojebaliscie ;o.

Napisy w zapowiedzi troche mało czytelne.

//Pozdrawiam i udanego startu ;o

Czlowieku przeczytaj sobie te parametry 3 razy zauważszysz , że pisze maxymalnie (co nie znaczy ze caly czas standardowo mamy 64gb ram i procek chodzi na tyle ile potrzeba), łacze 100gb nie wierzysz? mamy wykupione miejsce w szafie w gdansku w Amazonie ze swiatlowodem podlaczonym prosto do maszyny. Parametry w prezentacji sa maxymalne do jakich maszyna sie moze rozszerzyc w ciagu sekundy w zaleznosci od potrzeby. To, ze sie nie znasz nie znaczy , że musisz hejtować bo twój server nie wypalił(my ci go nie hejtowalismy)

Nie wiem co znaczy "chaker" jest haker jak juz i napewno nie hakerzy beda nam sie wlamywac tylko crackerzy. Zanim zaczniesz wyciagac dziwne opinie przeczytaj 5 razy co piszesz wpisz sobie w google, poczytaj.

A gnebic pewnie beda i co z tego? nie sa w stanie przy takim laczu i firewallu oraz innych zabezpieczeniach uwalic serva.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...