Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] BloodWar

SigMan

Pytania o server  

665 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy jest oficjalny start serwera?

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

• Odpowiedzi 362
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaki ts3?

LOGIN NAWI: root HASŁO NAWI: adiro123 LOGIN GM: edilsa00 HASŁO GM: 12345 LOGIN NAWI: root HASŁO NAWI: adiro123 14304911070893192318.jpg SUPRISE MEAN X_D FANKS FOR JU ! SERWER OFF FOREVER YOUNG HANAMANE FOREVER JUNG :D

Eq z navi na becie, też mi coś. Daj se sianka chłopku, na becie to norma. ;)

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

Eq z navi na becie, też mi coś. Daj se sianka chłopku, na becie to norma. ;)

YOO NORMA :D

danie haseł do navicatu i usunięcie jakigos gowna z bazy to tez norma :P

Opublikowano

yyy scr nie jest z naszego servera chlopczyku :))
i takie bujdy mozesz mamusi opowiadac
nie bylo u nas takiego konta w bazie nigdy nawet ip servera jest inne i dane logowania tez

Opublikowano

Czemu prezka od nexanity ? + Pliki nexanity + Pliki venoxa = BloodWar ?

Neutral

Zreszta widze ze juz hacked by ravzdan

Szybko ^

Nawet nie wiem co to za server Venox, a nexanity? ich pliki ciekawe skadd wzielismy ; x ich prezk? tez ciekawe daj mi ss z ich prezki gdzie jest tak samo to uwierze.

@antywarn zle klikniecie zamiast edytuj, odpowiedz.... prosilbym o zlaczenie postu

Opublikowano

Dalej nie wiem kiedy start czy ktoś może odp

Tylko Bóg Może Nas Sądzić!

Opublikowano

przeciez ci napisali ze trwa beta zamknieta i jak sie skonczy bedzie openbeta 3dni i odrazu start... czytaj ze zrozumieniem

Opublikowano

Wbiję na serwer, zgarnę Pleya 3, a co do Kainsa to jedyne co widzę podobne z Nexa*ty to ten drop z bossów, bo jest bardzo podobny : )

@topic

Serwer jest bardzo zrobiony, wbiję na serwer dla nagród o ile te nagrody istnieją bo było już mnóstwo serwerów co obiecywali, że dadzą nagrodę a co się okazało?, Gdy gracz osiągał maxymalny lv, administracja zwlekała z rozdaniem nagród po czym zamykali serwer i zganiali na UPADEK SERWA kogoś innego : ).

Tutaj mam nadzieję, że takiego czegoś nie będzie, radzę Wam:

*Wykupić reklamę u kamera

*Kupić reklamę u youtuberów

*Jak macię naprawdę dużo kasy, to kupić reklamę google

Bo zobaczcie każdy serwer, który wychodzi z myślą, że Ich serwer będzie "najlepszy" i "najstabilniejszy" robią prezkę na mpc i tylko tyle, co prawda na starcie jest te 800 osób czasami 1k a czasami też 400 osób, dlatego na dłuższą rozgrywkę z metinem, należy pomyśleć też o graczach, bo kto będzie chciał grać na serwie gdy jest online 400 osób ?

sygna.png

Opublikowano

yyy scr nie jest z naszego servera chlopczyku :))

i takie bujdy mozesz mamusi opowiadac

nie bylo u nas takiego konta w bazie nigdy nawet ip servera jest inne i dane logowania tez

OEMDZI WITIFI NA AJJPII?!

34414510324474196237.png HASŁO ZMIENIONE NO LOOL :C

Opublikowano

Nawet nie wiem co to za server Venox, a nexanity? ich pliki ciekawe skadd wzielismy ; x ich prezk? tez ciekawe daj mi ss z ich prezki gdzie jest tak samo to uwierze.

http://www.nexanitymt2.com/forum/index.php?/topic/119-prezentacja-na-mpcforum/

Prezka Ne***ity.

Nie wszystko jest tak samo lecz parę bossów się zgadza itd :) wiadomo że to nie ich prezka, ale robiona na ich podstawie Wasza jest bardzie uboga, a Nexa**ty nie dopracowany jak cholera że już nie wspomnę o nie ogarniętej Administracji, ale jakoś u Was szału też nie robi, ale Powodzenia. Może się skuszę z nudów.

Opublikowano

Serwer na obecną chwilę jedyny interesujący :) Oczywiście zobaczycie mnie w grze. Podobny schemat co do serwera Nexa... na którym dobrze się bawiłem, lecz przez administrację wszystko legło w gruzach. Mam nadzieję, że tutaj takie buble się nie pokarzą i nie będzie żadnych cofek. Podoba mi się ten schemat wyzwań, wież istniejących na serwerze. Chętnie je przetestuję z kolegami :)

Opublikowano

Sorki bardzo z tego co widze ponad 10 serv ma w ten spr zrobioną prezentacje.To znaczy, że ściągneli od tego nax... weście ogarnijcie bo to żałosne. Co do servera prezentacja 9.5/10 zagram i przekonam się ;) . I wam też radze najpierw sprawdzić serv a potem oceniać

signatura.png

Opublikowano

Sorki bardzo z tego co widze ponad 10 serv ma w ten spr zrobioną prezentacje.To znaczy, że ściągneli od tego nax... weście ogarnijcie bo to żałosne. Co do servera prezentacja 9.5/10 zagram i przekonam się ;) . I wam też radze najpierw sprawdzić serv a potem oceniać

Pokaż mi na PW 10 tych serwerów co mają taką prezke i zobaczymy kto jest taki żałosny :), ale pamiętaj 10 ;), a założę się że nawet 5 nie znajdziesz ;)

P.S Zresztą może mieć i 20 to nie zmienia faktu że nie przejdzie i skończy jak każdy w tym roku bo jeszcze w 2013 nie wyszło nic co jest godne uwagi i na którym można zagrać dłużej.

Opublikowano

Poczekam na serwer ponieważ wszystko co startuje to jest parodia pada po 1h a z taką maszynką to sb mogą ale bić piescią o ścianę ;] .

07519388326783314691.gif

Opublikowano

Widzę , że już konkurencja nie śpi i flooduje tsa oraz strone, heh to jest żenujące. już 6 ip poszło do rejestru AC i ma wyciety dostep do 90% stron na 48h, ponowny atak z tych adresów będzie skutkował konsekwencjami prawnymi, kieruje tą wiadomość do osób, które atakują i mają pewnie po 14-15 lat. Uważajcie co robicie, żebyście sobie życia za młodego nie zniszczyli. Nie jesteśmy serverem, który będzie odpowiadał atakiem tak jak robi to cała reszta i olewał atakujących. My wyciągamy z tego konsekwencje prawne. Dodam, że wystarczy około 25-30 sekund ataku abyśmy przejeli nad nim kontrole i sciągneli dane potrzebne do zgłoszenia do rejestru(mówiąc ogólnikowo do laików). A druga rzecz to wasze ataki są kompletnie nie szkodliwe dla nas, a dla was już tak. :)

Przepraszam za chaotyczność wypowiedzi ale to ze względu na pore.

Pozdrawiam

Spoko, tylko wyjaśnij mi jedno. Łącze 100 Gbps i padacie od jakiś DDos? I gdzie wy takie łącze macie? Hee? Ktoś tu ściemnia chyba... Ogólnie serwer to kopia Nexanity - nie zagram.

anonymous--sygna-animacja_zpsc83a8884.gi

Opublikowano

Parametry maszyny to jedna wielka ściema. Przy takiej przepustowości nawet nie powinno być laga przy nawet kilkudziesięciu atakach na raz. Nie warto okłamywać ludzi,ponieważ i tak większość zna prawdę... Podszywanie się pod amerykańską firmę czego to ludzie jeszcze nie wymyślą...

@Topic serwer na kopii plików z domieszką nowości. Może się uda czemu nie. Osobiście wbije i zobaczę jak to wyjdzie w praniu.

Opublikowano

Moim zdaniem serwer nie jest aż tak ciekawy w patrząc na pliki od innych serwerów które padły bo miały maszyny słabe. W tej prezentacji przyciągneła mnie tylko maszyna, bo nic więcej pozytywnego nie mogę powiedzieć.

P/S zagram ewentualnie .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Hmm. Może Przestańcie już Spamować I poczekajcie aż Server wystartuje ?
Jak Już Wystartuje możecie się wypowiedzieć bo to co tutaj Wypisujecie ten Cały spam jest tylko waszymi przypuszczeniami ...
Gdy Tylko Będziemy Coś wiedzieć Będziemy Was Informować . SigMan Już ma Dość Spamowania a wy ciągle Malo -.-

Pozdrawiam Przyszły TGM Servera BloodWar ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...