Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

348 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      297
    • Nie
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Jest coś cennego co można zdobyć w grze a nie ma tego w is?

Dobrze by było gdybyście jeszcze usuneli te ulepszacze z is -.- .... A te pierścienie jak i lizak dajcie do dropu w grze np. z Azreala czy innego bossa :]

Co do dropu broni to jeszcze bosy oraz w/w.

+ metki 85 + :)

85+ poziom :

-kd +4

- Kamyki duchowe

- Marmur Błogosławieństwa

- Bronie na 65 +9

- Bronie na 75 +6

- Stalki +6

- Skrzynia Kartera

- Rękawica Złodzieja

- Pierścień Doświadczenia

sygnatura.png

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elegancko ; ))))

- Oby ten 180 lvl się wbijało przynajmniej 2-3 miechy, a nie, że 3 tygodnie i już jest ktoś z maxem.

- Bronie 75 tylko z ripa ?

Wszystko zależy od umiejętności gracza , jeden wbije w półtorej miesiąca a drugi będzie się męczył kilka miesięcy.

Co do dropu broni to jeszcze bosy oraz w/w.

Dobrze by było gdybyście jeszcze usuneli te ulepszacze z is -.- .... A te pierścienie jak i lizak dajcie do dropu w grze np. z Azreala czy innego bossa :]

Ulepszacze także dropią z bosów oraz podczas exp'a.

u6pv.jpg

Opublikowano

Elegancko ; ))))

- Oby ten 180 lvl się wbijało przynajmniej 2-3 miechy, a nie, że 3 tygodnie i już jest ktoś z maxem.

- Bronie 75 tylko z ripa ?

1. Expiąc około 12h wbijesz 100 lv, później jest trudniej. Zabawa zaczyna się od 100 +

2. Z metków 85+, aby każdy miał równe szanse, np. bm czy archer cięzko będzie im zdobyć z rip'a.

To akurat jest wprowadzone wedle życzenia graczy, o zmianach nie ma mowy.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Na serwerze zagram 100% Zapraszam Czerwoni ! Genues <3

@Edit Dajcie Eq na start +9 , a jak nie to gdzie można to zdobyć eq bo chyba przeoczyłem ;-)

zbyt duza sygna

Opublikowano

1. Expiąc około 12h wbijesz 100 lv, później jest trudniej. Zabawa zaczyna się od 100 +

2. Z metków 85+, aby każdy miał równe szanse, np. bm czy archer cięzko będzie im zdobyć z rip'a.

Moze wreszcie dostane odp czy będzie anty exp ??

Opublikowano

Na serwerze zagram 100% Zapraszam Czerwoni ! Genues <3

@Edit Dajcie Eq na start +9 , a jak nie to gdzie można to zdobyć eq bo chyba przeoczyłem ;-)

eqnastart.png

dostaniesz broń+9 ;> Mogliby dać także togę lub zbrojkę.

Opublikowano

Ant expa chyba nie ma bo wiem że pare razy poszło te pytanie :).

Mam małe pytanko czy ten olejek niebios co potrzeba na ulepszanie kd :) to będzie on szybko dropił z mobków w grocie ?

Opublikowano

No to co :) ? Pozostaje czekac do 17 teraz jakies piwko inna gra i lecimy :) , zobaczymy czy noramlnie wystartuje czy bedzie kabaret;D

Jak nie wystartuje to nie będzie kabaret tylko masowy spam hejterów, a tera ide w CoDa napier*alać (sory za słownictwo, ale ja tak mam).

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Ant expa chyba nie ma bo wiem że pare razy poszło te pytanie :).

A szkoda. Bo nie każdy lubi expić, ja np. wolę zostać na danym lvl'u i posiedzieć na metkach w red lesie czy innych mapach.

Opublikowano

A szkoda. Bo nie każdy lubi expić, ja np. wolę zostać na danym lvl'u i posiedzieć na metkach w red lesie czy innych mapach.

Ja również :) Gamus, a gdzie będziesz grać ?

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Propo prezentacji w publikacjach musimy poczekać, bo tam możemy tylko i wyłącznie umieszczać serwery po starcie.

Ale myślę, że moderatorzy przymkną oko na jakieś 2h przed startem ^ ^

Dedyk możesz stworzyć, gdy do startu zostało 24h, jeśli się nie mylę?; o

77771909559090086048.gif

Opublikowano

Tak , na serwerze nie ma anty-expa , ale jeśli chcecie i jest dużo osób chętnych zgłoszę technikowi aby dodał do Aline.

Ja również :) Gamus, a gdzie będziesz grać ?

Ta będzie , wiesz co to za reklama jak Gamus gra xD

u6pv.jpg

Opublikowano

Nom dobrze by było gdybyście dali całe eq +9 na start i pierścień anty-expa do handlarki.

EDIT: I tych lizaków, pierścieni itd. też dobrze by było dodać drop z metków / bossów.

Jaka jest cena zmianek i ros u handlarzy?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Może exp nie będzie leciał tak szybko na metinach na tym 75/85, a jak nie to trzeba znalezć gildie do oddawania expa... trzeba sobie jakoś radzić :)

+ faktycznie mogliby dodać jakieś eq na start ( zbroja, tarcza )

Opublikowano

Prosilbym o dodanie przy starcie calego eq.. buty, wisior itp...

Prosilbym o dodanie piersciena anty expa

Prosilbym zeby roznego typu rodzaje lizakow wprowadzic do dropu z bossow..

Opublikowano

1. Chciałbym się jeszcze dowiedziec co dropi z tych różnych skrzyń, które dropią z metinów, bo w prezentacji tego nie widze ;x

2. Jak wygląda system petów? Tylko IS?

help4you.png

Opublikowano

@Joseito

Dodajcie, nic Wam nie zaszkodzi, jedynie będzie więcej dogodności. ;)

@Edit

Dodajcie eq na start!! Koniecznie!!

77771909559090086048.gif

Opublikowano

A jaka jest szansa na drop broni na 75 ? Zróbcie lepiej żeby właśnie ona była taka unikalna, a nie, że co drugi ją będzie miał :P Jak już ma być z tych metków to niech będzie chociaż mały % na drop.

Opublikowano

Może exp nie będzie leciał tak szybko na metinach na tym 75/85, a jak nie to trzeba znalezć gildie do oddawania expa... trzeba sobie jakoś radzić :)

+ faktycznie mogliby dodać jakieś eq na start ( zbroja, tarcza )

Jak widać dobrze na ss zamieszczonych w prezentacji ekwipunek na 1 poziom jest u handlarzy , a cena ich jest tak mała , że za 1 spota można już kupić całe to eq , a zbroje są już od 9lv +9 u handlarza.

u6pv.jpg

Opublikowano

I jak strat już dziś bo sie niemoge doczekać :) PS jakiś koles robi Niby reklamę waszego serwa a daje link do innych forum ...

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

A jaka jest szansa na drop broni na 75 ? Zróbcie lepiej żeby właśnie ona była taka unikalna, a nie, że co drugi ją będzie miał :P Jak już ma być z tych metków to niech będzie chociaż mały % na drop.

Tak , jest bardzo mały % dropu z metków broni na 75 poziom.

I jak strat już dziś bo sie niemoge doczekać :) PS jakiś koles robi Niby reklamę waszego serwa a daje link do innych forum ...

Tak wiem <facepalm>

@Joseito

Dodajcie, nic Wam nie zaszkodzi, jedynie będzie więcej dogodności. ;)

@Edit

Dodajcie eq na start!! Koniecznie!!

Zgłoszę to technikowi aby dodał.

Proszę was miejcie wyrozumiałość was jest 170 w temacie i ciągłe pytania a ja sam , Murilz gdzieś poszedł , a reszta śpi bo dziś nocka :D

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...