Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

348 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      297
    • Nie
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na kiedy przewidywany jest start, oraz o której godzinie?

Jaki jest adres TeamSpeak'a 3?

Start odbędzie się 1 maja , tj. jutro o godz 17/20.

Adres IP TS'a : ts-tgaming.pl

u6pv.jpg

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otwórzcie najpierw jedno królestwo bo za malo osób jest . !

a jak sie ustawkuje to moze dać graczom darmowy olejek wygnania .

odpiszcie?

Jest już ustalone, 3 królestwa.

Może przy aktualizacjach zrobimy 2, ale to jedynie słowa ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

serwer Calkiem calkiem wbijemy i zobaczymy jak tam z Grupa. :)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

ItemShop został poprawiony, masakryczne ceny i itemy zostały usunięte, np. bronie 55% śr.

Zostały zmienione ceny np. ulepszaczy.

Ustawiliśmy sklep wedle zachcianek graczy, mamy nadzieję, że to docenicie i będziecie

w dalszym ciągu wspólnie uczestniczyć w rozwoju serwera.

Wszystkie dotychczas znalezione bugi zostały usunięte. Bronie i zbroje przetestowane w nocy, do rana.

Client znajduje się na stronie w zakładce download.

http://www.ethana.eu/index.php?s=downloads

Start około (16:30, 17:30) godziny 17:00.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Prezentacja zrobiła na mnie ogromne wrażenie + zachęcił mnie do gry inny osobnik. Grafika broni fajna, nie za skromna i nie przesadzona. Co do Teamu mam pewnie zastrzeżenia, ale myślę że nic poważnego się nie wydarzy. Jedyna wada to że start serwera jest o 17, a w tym czasie mnie nie będzie, no ale nie zawsze pójdzie coś w 100% po mojej myśli ;P

Ps. to z IS'u by mogło zniknąć -> Zwój Powrotu Statusu (300 Monet)

Pozwala Ci zresetować wszystkie swoje umiejętnosci i punkty statusu.
Opublikowano

Prezentacja zrobiła na mnie ogromne wrażenie + zachęcił mnie do gry inny osobnik. Grafika broni fajna, nie za skromna i nie przesadzona. Co do Teamu mam pewnie zastrzeżenia, ale myślę że nic poważnego się nie wydarzy. Jedyna wada to że start serwera jest o 17, a w tym czasie mnie nie będzie, no ale nie zawsze pójdzie coś w 100% po mojej myśli ;P

Ps. to z IS'u by mogło zniknąć -> Zwój Powrotu Statusu (300 Monet)

Pozwala Ci zresetować wszystkie swoje umiejętnosci i punkty statusu.

Tak , ale przydatny jest ten zwój jeśli np. komuś znudzi się Body , to będzie miał możliwość zmiany na mentala a nie będzie musiał męczyć się aby ponownie nabić poziom.

u6pv.jpg

Opublikowano

Tak , ale przydatny jest ten zwój jeśli np. komuś znudzi się Body , to będzie miał możliwość zmiany na mentala a nie będzie musiał męczyć się aby ponownie nabić poziom.

No tak, ale już widzę zmianę WP -> BM - szybko nabije się topkę EQ, a później na BM'a. Moim zdaniem jest to zbędne skoro ktoś zaczyna grę bodym to niech gra nim od końca lub założy od nowa postać.

Także w IS'ie widziałem kupony na SM. Czy w grze będzie można je zdobyć, czy to jakaś tajemnica/specjalny drop? Może gdzieś pisaliście*, ale 7 stron szukania to jednak troszkę czasu jest.

Opublikowano

No tak, ale już widzę zmianę WP -> BM - szybko nabije się topkę EQ, a później na BM'a. Moim zdaniem jest to zbędne skoro ktoś zaczyna grę bodym to niech gra nim od końca lub założy od nowa postać.

Także w IS'ie widziałem kupony na SM. Czy w grze będzie można je zdobyć, czy to jakaś tajemnica/specjalny drop? Może gdzieś czytaliście, ale 7 stron szukania to jednak troszkę czasu jest.

No tak jednak z tym surą masz rację , zgłoszę to zaraz technikowi aby przemyślał.

Co do zwoju na SM możesz go zakupić jedynie od graczy na serwerze , ale można wprowadzić także możliwość

dropu zwojów po 50/75/100sm.

u6pv.jpg

Opublikowano

No tak jednak z tym surą masz rację , zgłoszę to zaraz technikowi aby przemyślał.

Co do zwoju na SM możesz go zakupić jedynie od graczy na serwerze , ale można wprowadzić także możliwość

dropu zwojów po 50/75/100sm.

Zawsze jest to jakieś urozmaicenie i możliwość zdobycie czegoś na co każdy nie ma pieniędzy lub po porstu nie chce wydawać(IS). Nie musi dropić Kupon na 500 czy 1000 SM, jak dla mnie wystarczą dropne kwoty przykładowo takie jakie Ty podałeś i dajmy na to kilka % na jego dropnięcie z Metinów czy też bossów.

Opublikowano

Z tego co widzę te bronie o które tak bardzo płakaliście i które wywołały taką burzę w temacie już zniknęły z is'a.

Ciekawią mnie natomiast Kupony SM, nimi będzie można handlować? Będą dropić gdzieś w grze (mocne bossy, metki high-lvl)?

@up: było by milej gdybym mógł od czasu do czasu wyjąć coś z is'a bez tracenia gotówki.

Opublikowano

Z tego co widzę te bronie o które tak bardzo płakaliście i które wywołały taką burzę w temacie już zniknęły z is'a.

Ciekawią mnie natomiast Kupony SM, nimi będzie można handlować? Będą dropić gdzieś w grze (mocne bossy, metki high-lvl)?

Tak , kupon na SM będzie można sprzedać w grze. Jeśli chodzi o jego drop to zastanowimy się nad dropem zwojów o wartości 50/75 sm.

u6pv.jpg

Opublikowano

jeżeli nie wypali serwer na którego idę to na pewno tutaj wbije :]

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Podacie dokładną datę, godzinę startu? ;/

17:00 max możemy opóźnić się do 17:30.

jeżeli nie wypali serwer na którego idę to na pewno tutaj wbije :]

Zapraszamy , nie pożałujesz.

u6pv.jpg

Opublikowano

Fajny serwer na 100% wbije.

Mam pytanie jakieś zabezpieczenie przed BS bedzie ??

Serwer jest zabezpieczony , ale zawsze znajdzie się ktoś , kto zrobi BS'a na tego serwa.

Ale będziemy się starali aby BS się nie pojawił , a jeśli już się pojawi na pewno będą gracze sprawdzani.

u6pv.jpg

Opublikowano

Fajny serwer na 100% wbije.

Mam pytanie jakieś zabezpieczenie przed BS bedzie ??

W 100% nie zabezpieczysz serwerka przed BS'em bo zawsze znajdzie się jakieś obejście lub zrobienie programu.

Mam nadzieję że przykrej niespodzianki na starcie nie będzie :P

Opublikowano

Zostaw Bs w spokoju ^^ zdobywaj lv,eq itd a nei sie przejmujesz bs :) nie placz ,bd wszystko ok ;)

BS właśnie powinien być zablokowany i oduczyć noobków że samemu też można zrobić bony !!

Ja już od roku robie sam bony, i jak robię bony to x3 15 i HP, jakoś samemu też można zrobić bony a nie tylko na BS -.-.

Jak później ktoś ma x3 15 i HP to co to ma być za sens pvp ... na skilla ?

Opublikowano

na tym launcherze wszystko bedzie dzialac??

Raczej tak problem może być z itemkami na 150 poziom + , ale to ''Chyba'' bo nie testowałem lunchera.

BS właśnie powinien być zablokowany i oduczyć noobków że tylko botują i nic więcej ...

Ja już od roku robie sam bony, i jak robię bony to x3 15 i HP, jakoś samemu też można zrobić bony a nie tylko na BS -.-.

Jak później ktoś ma x3 15 i HP to co to ma być za sens pvp ... na skilla ?

Będę łapał graczy na BS'ie ale niech pierwsze w ogóle powstanie :P

u6pv.jpg

Opublikowano

Serwer jest zabezpieczony , ale zawsze znajdzie się ktoś , kto zrobi BS'a na tego serwa.

Ale będziemy się starali aby BS się nie pojawił , a jeśli już się pojawi na pewno będą gracze sprawdzani.

"Gracze beda sprawdzani" nie strasz :D bo Ci sie uda wykryć bs'a ;) Klient nawet HS'a nie ma. Zreszta nawet kamer chodzi u Was na kliencie.

A co wy mówicie o bs'ie xD Bedziesz pisał pw do graczy którzy afczą w m1, żeby ich sprawdzić, jak Ci nie odpiszą przez 10min to kick, rozumiem. Haha xD

Edit.

Wiecie co z tym zrobic ;)

--- 1. Ethana---
Login IP: 
Opublikowano

"""""""""""""BS właśnie powinien być zablokowany i oduczyć noobków że samemu też można zrobić bony !!
Jak później ktoś ma x3 15 i HP to co to ma być za sens pvp ... na skilla ?""""""""" by Reaper99

nobkow^^wymieszaj eq 4x15 na serwerze przy wartosciach 5-10-15 zebys nie padal na skila u ktorejs klasy bo nie masz tego 4 bonu-bs nie jest zadna przeszkoda,to tylko pomocne urzadzenie dla urozmaicenia gry :) wojny bez bs ??? bezsens:)

Opublikowano

Zmieniliście wygląd tych armorów czy zostaną już te pokolorowane stalki?

Na razie zostanie tak jak jest w prezentacji , kolejne zmiany będą podczas aktualizacji.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...