Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

348 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      297
    • Nie
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooo. Aż 50% jak ty to wyliczyłeś? Einstein się chowa przy twoich zdolnościach matematycznych.

Jak mnie wkurwiają niektórzy ludzie, którzy piszą teksty typu "nie zrobicie tego lub tamtego to stracicie 70% graczy", czy coś w tym stylu. Nwm wy macie zamiar w ten sposób jakoś przestraszyć administrację? Jeszcze pisząc takie rzeczy. Jak można takie pierdoły wypisywać. 50% graczy odejdzie dlatego, że w isie są bronie 55%? To jest jakiś żart. Może kilka osób to zauważy, bardzo ich to zniechęci i nie skorzystają, ale nie można odrazu tak wyolbrzymiać sprawy, nwm co mając na celu...

Nie wiem co wnosi do tej rozmowy Twój post?

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie/pogląd dotyczący jakiejś rzeczy.

Mi też się to nie podoba, że w IS są takie rzeczy.

Z pewnością jeżeli nie zostanie to usunięte, to ceny i przedmioty w IS będą ludzi odstraszać od serwera, tyle na temat.

12412png_newnawr.png

;33

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz, jeżeli ktoś widzi że na serwie szansę być 'kimś' mają tylko osoby, które wydają dużą ilość pieniędzy na IS to na pewno odstrasza .. również powinieneś pomyśleć kilka razy zanim coś napiszesz

Widzę, że niestety nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Takie proste rzeczy, a tak trudno zrozumieć. Nie będę się rozpisywał drugi raz. Przeczytaj jeszcze raz to co ja napisałem i porównaj to z twoim odniesieniem do mojego postu. Jak nie zrozumiesz to nic nie poradzę.

Nie wiem co wnosi do tej rozmowy Twój post?

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie/pogląd dotyczący jakiejś rzeczy.

Mi też się to nie podoba, że w IS są takie rzeczy.

Z pewnością jeżeli nie zostanie to usunięte, to ceny i przedmioty w IS będą ludzi odstraszać od serwera, tyle na temat.

Ty także widzę nie zrozumiałeś...

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Ooo. Aż 50% jak ty to wyliczyłeś? Einstein się chowa przy twoich zdolnościach matematycznych.

Jak mnie wkurwiają niektórzy ludzie, którzy piszą teksty typu "nie zrobicie tego lub tamtego to stracicie 70% graczy", czy coś w tym stylu. Nwm wy macie zamiar w ten sposób jakoś przestraszyć administrację? Jeszcze pisząc takie rzeczy. Jak można takie pierdoły wypisywać. 50% graczy odejdzie dlatego, że w isie są bronie 55%? To jest jakiś żart. Może kilka osób to zauważy, bardzo ich to zniechęci i nie skorzystają, ale nie można odrazu tak wyolbrzymiać sprawy, nwm co mając na celu...

Nie rozumiesz - nie komentuj.

Przestraszyć? w końcu My - gracze wiemy najlepiej co jest dla nas najlepsze. Chcę im tylko pomóc, ponieważ z doświadczenia wiem, że jeżeli IS nie jest dobrany prawidłowo to mogą się liczyć z tym, że nie będzie tłumów. Ja tylko wyrażam swoją opinię na temat serwera.

Kilka osób zauważy broń w is 55 % i pierścionki 20 ludzi, potwory etc? <ściana>

ps. nie rób z siebie Boga, bo gó*no wiesz, a dużo gadasz. : )

@antywarn

forum zostanie takie jak jest, czy zmieniacie?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Co do forum wieczorem podamy Wam, jak dokładnie sprawa wygląda.

IS będzie na 100% zmieniany!! Potraktujcie go póki co - jakby go nie było.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że w is nie będzie itemów które b.cieżko zdobyć w grze... Zapowiada się naprawdę dobrze także lepiej przemyślcie co dacie do tego itemshopu ;)
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na start ;)

@Down.

Gracze ktorzy chcą cieszyć się równą grą napewno by nie zagrali ; )
Więc jedynie się ośmieszasz w tych swoich marnych komentarzach :)

sygnatura.png

Opublikowano

Nie rozumiesz - nie komentuj.

Przestraszyć? w końcu My - gracze wiemy najlepiej co jest dla nas najlepsze. Chcę im tylko pomóc, ponieważ z doświadczenia wiem, że jeżeli IS nie jest dobrany prawidłowo to mogą się liczyć z tym, że nie będzie tłumów. Ja tylko wyrażam swoją opinię na temat serwera.

Kilka osób zauważy broń w is 55 % i pierścionki 20 ludzi, potwory etc? <ściana>

ps. nie rób z siebie Boga, bo gó*no wiesz, a dużo gadasz. : )

@antywarn

forum zostanie takie jak jest, czy zmieniacie?

Boga z siebie robie? Please bitch ;D. Mózgi waszej gildii fearless są widzę zbyt małe, żeby zrozumieć mój post. Nie chcę nikogo obrażać, ale stwierdzam fakty ;).

Ja się zgadzam. Może wielu osobom się to nie spodoba i nie skorzystają z serwera, nawet mi kilka rzeczy trochę sie nie podoba w is, ale po co odrazu to sprowadzać do zdań typu "50% graczy nie skorzysta". Zastanów się. Pół serwera miało by nie zagrać z takiego powodu. Właśnie to mnie wkurwia takie sprowadzanie wszystkiego do konkretnych wielkości i wyolbrzymianie tego o 100 razy. Nie wiem czy zrozumiałeś. Jak nie to już nie chcę mi się pisać.

Pozdro, Unek.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Prosimy już nie kłócić się, wyraziliście własne opinie i poglądy, starczy...

Chciałbym jeszcze powiedzieć, że obiecujemy IS zrobić tak, aby Wam odpowiadało,

bowiem zależy nam na graczach, jaki byłby sens robić serwer bez graczy?

Serwerem jesteście - Wy i jest on dla Was... Nam pieniądze potrzebne są wyłącznie na opłacenie

maszyny i licencję ipb... z których korzystać będziecie Wy :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wielką chece robicie z tym IS'em. :) zainteresowanie się serwerem przez graczy jest i tak małe więc co mają do stracenia. ? oO

Opublikowano

Boga z siebie robie? Please bitch ;D. Mózgi waszej gildii fearless są widzę zbyt małe, żeby zrozumieć mój post.

Ja się zgadzam. Może wielu osobom się to nie spodoba i nie skorzystają z serwera, nawet mi kilka rzeczy trochę sie nie podoba w is, ale po co odrazu to sprowadzać do zdań typu "50% graczy nie skorzysta". Zastanów się. Pół serwera miało by nie zagrać z takiego powodu. Właśnie to mnie wkurwia takie sprowadzanie wszystkiego do konkretnych wielkości i wyolbrzymianie tego o 100 razy. Nie wiem czy zrozumiałeś. Jak nie to już nie chcę mi się pisać.

Pozdro, Unek.

Po pierwsze nie mierz nas wszystkich jedną miarą.

Jesteś zbyt infantylnym człowiekiem żeby w ogóle do nas się odnosić.

Nie znasz nas i mówisz o nas? Żałosny jesteś człowieku. Nie umiesz nawet uargumentować swojej wypowiedzi.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Jeżeli bedzie bardzo mało osob to pojde na innego serwa, bo widze ze tam bedzie sporo wiececj, osob, no ale wy wydajecie sie lepsi :)

sadze ze bedzie +/- 250 osob, narazie moze otworzylbym jedno królestwo , i jak sie rozkręci troche ludność to mozna by dąc darmową zmiane królestwa :>

Opublikowano

Prosimy już nie kłócić się, wyraziliście własne opinie i poglądy, starczy...

Chciałbym jeszcze powiedzieć, że obiecujemy IS zrobić tak, aby Wam odpowiadało,

bowiem zależy nam na graczach, jaki byłby sens robić serwer bez graczy?

Serwerem jesteście - Wy i jest on dla Was... Nam pieniądze potrzebne są wyłącznie na opłacenie

maszyny i licencję ipb... z których korzystać będziecie Wy :)

Murliz , nie rób z siebie HA :) , cały czas piszesz "my , my " jakbyś ty był głównym administratorem , chłopcze ty jesteś tylko grafikiem a nie wiem kim więc ogau troche

Opublikowano

Widzę, że niestety nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Takie proste rzeczy, a tak trudno zrozumieć. Nie będę się rozpisywał drugi raz. Przeczytaj jeszcze raz to co ja napisałem i porównaj to z twoim odniesieniem do mojego postu. Jak nie zrozumiesz to nic nie poradzę.

Ty także widzę nie zrozumiałeś...

No więc jak iść twoim tokiem myślenia to.. niech dodadzą 4x 15 i hp/eq z navi itd .. przecież w końcu kto będzie chciał to kupi, a kto nie to nie ...

Topic@ mam nadzieję że usuniecie te nie potrzebne itemy z is..

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Murliz , nie rób z siebie HA :) , cały czas piszesz "my , my " jakbyś ty był głównym administratorem , chłopcze ty jesteś tylko grafikiem a nie wiem kim więc ogau troche

Jestem w Teamie, piszę w imieniu wszystkich, bo to jest zespół, nie działamy solo, wiesz?

Teraz chciałeś mi jakoś dojechać czy coś? Wyłącznie dlatego, że ci napisałem prawdę? biegasz po 3 serwerach i polecasz, piszesz mi na gg o konkurencji, mówisz że tu zagrasz, zaraz zapraszasz na inny, zdecyduj się...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wielką chece robicie z tym IS'em. :) zainteresowanie się serwerem przez graczy jest i tak małe więc co mają do stracenia. ? oO

ItemShop będzie edytowany na 100% i proszę zakończyć kłótnię albo zaczniemy zgłaszać

''reporty'' aby was trochę uspokoili.

u6pv.jpg

Opublikowano

Po pierwsze nie mierz nas wszystkich jedną miarą.

Jesteś zbyt infantylnym człowiekiem żeby w ogóle do nas się odnosić.

Nie znasz nas i mówisz o nas? Żałosny jesteś człowieku. Nie umiesz nawet uargumentować swojej wypowiedzi.

Widziałem zachowanie niektórych z waszej gildii na wielu serwerach + zła opinia od wielu innych osób. To mi wystarcza, żeby oceniać was jak oceniam.

I jak opanowałem umiejetność uargumetnowania swojej wypowiedzi, bo nie wiem czy dalej ćwiczyć ;/?

No więc jak iść twoim tokiem myślenia to.. niech dodadzą 4x 15 i hp/eq z navi itd .. przecież w końcu kto będzie chciał to kupi, a kto nie to nie ...

Topic@ mam nadzieję że usuniecie te nie potrzebne itemy z is..

Heh. No niestety o to też mi nie chodzi. Napisałem w jednym z moich postów na 7 stronie.

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

TS jest podany na 1 stronie w prezentacji w ważnych linkach.

Pozwólcie, że go przytoczę:

ts-tgaming.pl
---> Szukajcie strefy ;)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...