Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

348 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      297
    • Nie
      51

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TeamSpeak 3 jest!
Niestety póki co nie stać nas na własną licencję TS, dlatego mamy strefę na :

ts-tgaming.com

---> Strefa o nazwie Ethana.eu, zapraszamy!
Możecie już prosić o kanały gildyjne na pw na ts.
Admini mają rangę "Ethana Team".

(Strefa znajduje się nad strefą Vip)

Został również nieco zmodyfikowany system ulepszeń broni Ninjy (sztylety) wedle prośby graczy na forum.

Przez noc będzie wrzucał się client, jeżeli nie wystąpią problemy np. wyłączenie internetu to rano będzie udostępniony!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Trochę inaczej pisaliśmy o broniach na ninje na forum, ale jest okej, niech już tak zostanie:D

Co do zbroi, przemyślałem i nawet są spoko, bo hwangi są na diamondzie, nawet podzielone na poziomy, a ten serwer diamondem nie jest.

W sumie, jak zrobicie update(zwiększycie max lvl itd.) możecie dodać jakieś 2,3 hwangi na wyższy lvl i będzie okej.

Pytania, które zadawałem wcześniej(1 strona), a nikt nie raczył odpowiedzieć:

1. Czy na serwerze będzie system kostiumów?

2. Czy w WW końcowym bossem jest smok? Jeśli tak to czy to ten sam smok co w komnacie?

3. Dłonie kryta, przeszywki oraz błogo ataku, życia z czego będzie dropić?

4. Dlaczego BM ma 5 broni, szaman 4(dzwony), a reszta po 6 sztuk?

5. Opiszcie bardziej system petów(skąd dropią, co dają itp.)

Opublikowano

Zagram jeżeli będzie naprawdę dopracowany client nie wywalający błędu typu ???????????? bądź coś z c++ bo ostatnio nie mam szczęścia do tych spraw, po prostu nie używacie gotowych clientów, zróbcie all od zera;p

rush12_by_rush1213-d71mpr3.png
Gdy pomoge daj LIKE

Opublikowano

Zostały wprowadzone informacje o wczorajszych aktualizacjach w prezentacji na prawie samym dole.

Zapraszam do zapoznania się.

Propo tych 5 pytań, to technik się wypowie na ich temat ;) Bo ja Ci niewiele pomogę...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ostatnia broń dla ninji w prezentacji jest tak słaba, że szok.. zmieńcie tą broń.
Jeśli chodzi o zbroje - zmieńcie przedostatnią zbroję na coś w stylu czarno-czerwony hwang i będzie dobrze. :)
Zagram

sygnatura.png

Opublikowano

Serwer fajnie sie prezentuje, w obliczeniu ten kto chce grac bm'em bardzo sie zawiedzie. Z full eq na magie i rosami jest 65% na magie. Czyli wiecej co na miecze, sztyly, 2 reke. Wiec ninja archer bedzie na serwerze najlepszy. Na strzaly nikt bonow nie bedzie robil wojennych. Ale co tu duzo mowic, exp ciezki, zadnego boss'a sie nie ubije :P Kto co lubi.

Kiedy start, ktora godzina raczej ? :P I kiedy bedzie klient dostepny mial byc 2 dni przed startem, zostal 1...

Opublikowano

Można już pobierać Clienta ze strony. Launcher o wadze 10 mb pojawi się dzisiaj wieczorem.

Dziękujemy za info ;)

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

No ciekawy serwer...zobaczymy ile ludzi zacznie grac :)

Nie przesadzacie z lekksza 30 zl pierscien na 24h ? Ogarnijcie to troszke;) bo przesadzone sa te ceny w is i suma za 30 zl ;)

Pierscien Doswiadczenia (24h ) (400 Monet)

500 Smoczych Monet
30,75 zł z VAT

N2

53519159361813611914.gif

Opublikowano

Nie przesadzacie z lekksza 30 zl pierscien na 24h ? Ogarnijcie to troszke;) bo przesadzone sa te ceny w is i suma za 30 zl ;)

500 Smoczych Monet

30,75 zł z VAT

N2

Może tylko dodali możliwość IS ale jeszcze przy nim cen nie ruszali?

Na pewno zmienią.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Może tylko dodali możliwość IS ale jeszcze przy nim cen nie ruszali?

Na pewno zmienią.

No miejmy nadzieje...bo ceny sa przerazajace...;) Jesli jest mozliwosc to prosze dodania PayPala;d

53519159361813611914.gif

Opublikowano

500 Smoczych Monet

30,75 zł z VAT

N2

Ja tam widze 800 SM za 20 zł czyli jest okej jeszcze

Opublikowano

500 Smoczych Monet

30,75 zł z VAT

N2

A ja tam sie ciesze :) czym wieksze ceny tym Mniej ludzie bedą kupywać a to znaczy ,że na servie nie będą grały dzieci Is :) Pozdrawiam :* Czekam na Start :]

Opublikowano

Serwer wyglada na fajny tylko ten system ulepszeń jest kijowy np: ostatnia broń dla woja i zbroja tak jak dla innych klas teraz to mogli by powprowadzać stare zbroje podobne jak na Pandora,Diamond tera te co wprowadzaja to wielka lipa

riiXrMY.jpg

PS. podoba ci się sygnaturka o naszym FuBu (Jareczku) to daj Like!!!

Opublikowano

A ja tam sie ciesze :) czym wieksze ceny tym Mniej ludzie bedą kupywać a to znaczy ,że na servie nie będą grały dzieci Is :) Pozdrawiam :* Czekam na Start :]

Mi chodzi w sumie tylko o PD,Rekawice zlodzieja i monetke... wszystko jest wsadzone w IS przypomina mi serwer tylko na zarobek; )

53519159361813611914.gif

Opublikowano

Dokładnie, ceny is'a są idealne wg mnie. I nie płaczcie wszyscy o ten system ulepszeń cały czas bo to i tak najlepszy serwer jaki powstaje w przeciągu ostatniego miesiąca.

Szukałem dużo, nic fajnego nie znalazłem aż tu nagle takie zaskoczenie. Zabezpieczcie się dobrze przed DDoSami bo zakraja się oporowa rozgrywka. Można wiedzieć gdzie VPS'a kupiliście?

Opublikowano

Dokładnie, ceny is'a są idealne wg mnie. I nie płaczcie wszyscy o ten system ulepszeń cały czas bo to i tak najlepszy serwer jaki powstaje w przeciągu ostatniego miesiąca.

Szukałem dużo, nic fajnego nie znalazłem aż tu nagle takie zaskoczenie. Zabezpieczcie się dobrze przed DDoSami bo zakraja się oporowa rozgrywka. Można wiedzieć gdzie VPS'a kupiliście?

A co bogaci rodzicie i dla Ciebie jest zajebiscie zaladuejsz 120 zl i spokoj bedziesz mial nie? :D

53519159361813611914.gif

Opublikowano

A co bogaci rodzicie i dla Ciebie jest zajebiscie zaladuejsz 120 zl i spokoj bedziesz mial nie? :D

Nie.

I generalnie to każdy serwer jest pod zarobek bo inaczej nie byłoby itemszopów w ogóle. Taka ludzka natura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...