Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

348 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      297
    • Nie
      51

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest zabezpieczony , ale zawsze znajdzie się ktoś , kto zrobi BS'a na tego serwa.

Ale będziemy się starali aby BS się nie pojawił , a jeśli już się pojawi na pewno będą gracze sprawdzani.

Dokładnie zostaw BS w spokoju. Nie ma co zabezpieczać , stracicie tylko graczy. Praktycznie 90 % graczy to używa na prywatnych serwerach , jeżeli coś zrobicie , że będzie działać niestety ja i moja ekipa grać nie będziemy, nie będziemy siedzieć cała noc i dzień i ręcznie bonować , mamy również życie prywatne. Tym bardziej jak macie za to banować , to jak będzie 500 graczy, zrobi się 50 ;)

Mam nadzieje,że start będzie dziś. Powodzenia.

xD 

Opublikowano

Sądze, że można dodać coś takiego jak na niektórych ex. privach, tam dropiły takie szkatki i z nich mogły by nam wypaść itemy do biologa, kupony na te 50SM(rzadko ;D),

może jakieś przywołania bossów itp lub losowe KU. To by napewno urozmaiciło rozgrywke i zachęciło do gry noych graczy.

Przemyślcie to.

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Sądze, że można dodać coś takiego jak na niektórych ex. privach, tam dropiły takie szkatki i z nich mogły by nam wypaść itemy do biologa, kupony na te 50SM(rzadko ;D),

może jakieś przywołania bossów itp lub losowe KU. To by napewno urozmaiciło rozgrywke i zachęciło do gry noych graczy.

Przemyślcie to.

Zgłosze to technikowi.

u6pv.jpg

Opublikowano

Zmieniliście wygląd tych armorów czy zostaną już te pokolorowane stalki?

Przynajmniej te zbroje są lepsze, jak kolorowe hwangi..

astiumsign.png

Opublikowano

A jak z skilami ?? KU dostępne u handlary czy dropic

Potrafisz czytać?

Co%20Ze%20skillami.png

Umiejętności zdobywamy w następujący sposób:

Na 5 poziomie wybieramy się do instruktora aby wybrać drogę duchową.

Dostajemy 4 punkty umiejętności.

M1-G1 - musimy przeczytać 10 instrukcji, które znajdziemy u instruktorów mocy.

G1 - P - musimy przeczytać 10 Kamieni Duchowych.

Szansa na przeczytanie kamienia duchowego to 100%.

50513.pngKamień Duchowy - dropi z każdego metina. Ilość kamieni zwiększa się wraz z poziomem metina.

71001.pngZwój Egzorcyzmu oraz 71094.pngRada Pustelnika - można je kupić u Księżniczki Aline.

Opublikowano

Z pewnością zagram, gdyż zmieniliście tamten "pokolorowany" system ulepszeń. To do 17 :)

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Szukam ziomka do gry. Ja zagram szamanem smokiem i mogę buffac . Niech piszą ci którzy chcą z mną expić od początku. (najlepiej wojo/sura)

45910285 PISAĆ

sygna1.gif

Opublikowano

I KURWA NAJWAZNIJSZA RZECZ NA KAZDYM SERWERZEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOMUNIKAT

Sprawdzcie Biologa ,czy chodzi poprawnie,czy nagrody nie sa zbugowane itd :) zeby wszystko bylo ok i zebyscie nie mieli na starcie niepotrzebnego jęku typu (w chuj bogow ,mamaskra ,ale gowno ) gimbaza lubi slowa tego typu uzywac :)

P.s takie mala uwaga :) Pozdrawaim

Opublikowano

Szukam ziomka do gry. Ja zagram szamanem smokiem i mogę buffac . Niech piszą ci którzy chcą z mną expić od początku. (najlepiej wojo/sura)

45910285 PISAĆ

Na forum serwera jest specjalny temat od tego aby znaleźć sobie kolegę do gry.

u6pv.jpg

Opublikowano

Przynajmniej te zbroje są lepsze, jak kolorowe hwangi..

Ale zawsze mogło być np. tak - stalka zwykła- stalka niebianka- hwang zwykły- [tutaj jakaś fajna zbroja privowa] - najnowsza zbroja z pl`a.

@

czekam na serwer, miejmy nadzieję, że silniejszych ataków na serwer nie bedzie :)

@EDIT

Wydaje mi się, że 2 nowe mapy to zbyt mało.. Komu będzie się chciało expić 45 lvli na jednej mapie..

sygnatura.png

Opublikowano

I KURWA NAJWAZNIJSZA RZECZ NA KAZDYM SERWERZEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOMUNIKAT

Sprawdzcie Biologa ,czy chodzi poprawnie,czy nagrody nie sa zbugowane itd :) zeby wszystko bylo ok i zebyscie nie mieli na starcie niepotrzebnego jęku typu (w chuj bogow ,mamaskra ,ale gowno ) gimbaza lubi slowa tego typu uzywac :)

P.s takie mala uwaga :) Pozdrawaim

Serwer jest dopracowany w 100% , jest już gotowy do odpalenia , ale czekamy na założyciela bo dziś zerwał nockę jeszcze , dokańczał wszystko , potem powiadomimy was o nowym forum i startujemy o 17:00 , będzie się działo.

Ale zawsze mogło być np. tak - stalka zwykła- stalka niebianka- hwang zwykły- [tutaj jakaś fajna zbroja privowa] - najnowsza zbroja z pl`a.

@

czekam na serwer, miejmy nadzieję, że silniejszych ataków na serwer nie bedzie :)

Wczoraj technik sam atakował sobie serwer DDoS'ami i wszystko było powstrzymywane w ciągu kilku sekund :)

u6pv.jpg

Opublikowano

To czekamy do 17. Będzie pompa.

Jeszcze nie słyszałem, żeby admini atakowali swój serwer :D, ale testy się przydadzą.

Już nie mogę się doczekać, ciekawe ile osób zagra.

Niech ktoś zrobi porządną zapowiedź na YT i tutaj wsadzi, a także na stronie serwera.

Zostało niewiele czasu do startu, trzeba ten serwer jakoś zareklamować.

Zapraszajcie kumpli, koleżanki do gry, musimy rozkręcić tą imprezę:D

Opublikowano

Moglibyście zrobić inne świecenie dla tych ostatnich zbrojek :) To samo, ale np zółte. Nie ma z tym większego problemu, bo sam tak zrobiłem, a takie małe a jednak cieszy :) Powiedzcie mi jeszcze czy na serwerze będą te mapki z PL'a oraz "skybox"? System ulepszania tych zbrojek taki jak zazwyczaj czy będzie to nowe okienko jak na PL? Drop jest edytowany ze szkatułek, że drop jest bez śmieci? :)

@EDIT

Moglibyście zmienić wartości kd tylko tych woj, sura, szaman, ninja z 35 % na klasę na np 25 % ponieważ PvP będzie za szybkie jak to np. na balmorze było tymbardziej, że to serwer hard :)

11573538277329494069.gif

Opublikowano

To czekamy do 17. Będzie pompa.

Jeszcze nie słyszałem, żeby admini atakowali swój serwer :D, ale testy się przydadzą.

Już nie mogę się doczekać, ciekawe ile osób zagra.

Niech ktoś zrobi porządną zapowiedź na YT i tutaj wsadzi, a także na stronie serwera.

Zostało niewiele czasu do startu, trzeba ten serwer jakoś zareklamować.

Zapraszajcie kumpli, koleżanki do gry, musimy rozkręcić tą imprezę :D

Będzie pompa oj będzie , zapraszamy o 17 !

Moglibyście zrobić inne świecenie dla tych ostatnich zbrojek :) To samo, ale np zółte. Nie ma z tym większego problemu, bo sam tak zrobiłem, a takie małe a jednak cieszy :) Powiedzcie mi jeszcze czy na serwerze będą te mapki z PL'a oraz "skybox"? System ulepszania tych zbrojek taki jak zazwyczaj czy będzie to nowe okienko jak na PL? Drop jest edytowany ze szkatułek, że drop jest bez śmieci? :)

Drop z szkatułek chodź by bosów jest edytowany , usunięte śmieci.

Zróbcie w Publikacji serwerów Dedyk, będzie więcej osób. Najlepiej przed startem. : /

Postaram się lub ktoś z teamu przed 13 zrobić.

u6pv.jpg

Opublikowano

Zróbcie w Publikacji serwerów Dedyk, będzie więcej osób. Najlepiej przed startem. : /

Najlepiej jest właśnie tak zrobić. Zgadzam się, bo tamten temat odwiedza najwięcej "metinowców".

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Propo prezentacji w publikacjach musimy poczekać, bo tam możemy tylko i wyłącznie umieszczać serwery po starcie.

Ale myślę, że moderatorzy przymkną oko na jakieś 2h przed startem ^ ^

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dziękujemy wam że jesteście z nami :) , dziś powinno pojawić się już forum IPB , więc czekajcie bacznie na informacje co do forum jak i serwera.

Dajcie lepiej wyglądające dzwony ... Te sa żałosne -_-

Weź już nie wymyślaj , za 6 godzin startujemy a wy dalej zmian chcecie , nie da się wszystkim dogodzić ...

Przez te zmiany tylko start się opóźniać może.

u6pv.jpg

Opublikowano

Macie jakąś ogarniętą reklamę na YouTubie? :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Elegancko ; ))))

- Oby ten 180 lvl się wbijało przynajmniej 2-3 miechy, a nie, że 3 tygodnie i już jest ktoś z maxem.

- Bronie 75 tylko z ripa ?

Opublikowano

Macie jakąś ogarniętą reklamę na YouTubie? :)

Nie , nie mamy :( ale widzę co oferujesz w sygnaturce więc zgłoś się do mnie na PW bądź do Murilz'a.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...