Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

348 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      297
    • Nie
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież nie potrzeba żadnej aktywacji. No... ja jakoś nie musiałem aktywować ;)

mi przy rejestracji pisało żeby aktywować ale i tak działa ;D juz

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja nie potrafie zrobić konta na stronie >.<

wpisuje wszystko napewno dobrze i wyskakuje Rejerstracja nie powiodła sie : wszystkie pola musza być wczerpane czy cos takiego , a wszezdie wpisywalem

chyba ze gdzies trzeba akceptowac regulamin , ale zadnego ptaszka tam nie widzialem zeby zaznaczyc

Przy rejestracji na dole pisze: "Rejestrując się akceptujesz regulamin", więc to o coś innego chodzi. Może źle przepisałeś kod z obrazka lub coś.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie Kuponów SM,czy będa one dostępne w grze czy tylko w IS.?

@Up

Przy podawaniu hasła nie mogą występować znaki specjalne np.!@#

Też miałem taki problem z założeniem konta ale rozkminiłem że o to chodzi.

Opublikowano

Mam pytanko odnośnie Kuponów SM,czy będa one dostępne w grze czy tylko w IS.?

Na forum serwera jest ankieta zrobiona odnośnie dropu + Team jeszcze myśli nad tym :f

Opublikowano

Mam nadzieje,że było WSZYSTKO sprawdzane ,żeby nie było , że Waszym zdaniem elegancko a tu du*a bug yang na fms;D

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować, ciągle wyskakuje błąd.. LIPTON

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Zmieńcie wygląd tych dzwonków , bo ten jest żałosny ... :///

Ja zmieniłbym dzwonki na ładne laski oraz ostatni wachlarz na normalny wachlarz, a nie jakąś kose. WTF!?

Ale te zmiany to dopiero po starcie, po co go opóźniać. Admini pewnie dodadzą jakąś łatke i można o tym napisać na forum serwera.

Teraz pozostaje tylko czekać do 17.

Opublikowano

Nie mogę się zarejestrować, ciągle wyskakuje błąd.. LIPTON

Może wstaw SS to postaram ci się pomóc.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Te "nowe" wierzchowce, fryzury, wygląd miast, emotikony są z 2011/2012 rok więc takie "nowe to nie są" ...

Takich serwerów jest mnóstwo, prawie jak Quadron. Te zbroje i bronie z PL'a... Załosne, już nie macie skąd kopiować?

Tak tylko ci powiem, że prawie wszystkie zbroje na xxx są z xxx :* zagram na obydwu serwerach i sam ocenię, na jakim lepiej mi się gra.

Opublikowano

Może wstaw SS to postaram ci się pomóc.

Wyskakuje mi ciągle komunikat : Rejestracja nieudana: wypełnij wszystkie pola poprawnie! Choćbym niewiadomo co zmieniał, ciągle to samo. Jeżeli jesteś w stanie uratować mi tyłek, z góry dzięki.:)

Opublikowano

To chcoiaz powiedz czy ma byc z glosem czy bez .. Bo jesli z to ja dziękuje ale mikro nie mam

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Powiedźcie mi aby, czy możecie się zalogować ? Lub przychodzi Wam jakaś wiadomość na Email odnośnie rejestracji ?

Opublikowano

Ethana - dla mnie fajny projekt, oby jeszcze lepszy serwer. Nie róbcie sobie nic z tego, że Was hejtują. Róbcie swoje i tyle ;)

" Najważniejsze w życiu, to być szczęśliwym "

Opublikowano

mi przyszla i jak kliknelem w link aktywacyjny to pisalo ze nie powiodlo sie, ale zalogoweac sie moglem na strone...

sygnatura.png

Opublikowano

Powiedźcie mi aby, czy możecie się zalogować ? Lub przychodzi Wam jakaś wiadomość na Email odnośnie rejestracji ?

Ja mogę się zalogować, a na e-maila nic nie przychodziło.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

A ja się nie mogę ani zalogować, ani nie przyszła mi informacja na email. Po kliknięciu rejestruj już taki błąd niestety wyskakuje. No nic, będę musiał ruszyć główką. :)

Oke, już wszystko działa. Pozmieniałem jakieś ustawienia i reje pynkło.:D

Opublikowano

A ja się nie mogę ani zalogować, ani nie przyszła mi informacja na email. Po kliknięciu rejestruj już taki błąd niestety wyskakuje. No nic, będę musiał ruszyć główką. :)

A.. może już ktoś zajął twoją nazwę użytkownika ?

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Jeżeli macie problem z rejestracją to jest wina iż w login/hasło podaliście znaki specjalne np.!@#$

Nie mogą one występować bo nie powiedzie się rejestracja.

Sam miałem taki problem i rozwiązałem go w taki sposób.

Opublikowano

Ponawiam pytanie, jak z expem np. nowa mapka jest na 145 to jak exp będzie leciał na 143 - 144 i jak długo będziemy go wbijać?

Będziemy expić tak jak na diamondzie w grocie i katakumbach czy odbiegacie od niego i macie nowe mapki itp?

Opublikowano

Ponawiam pytanie, jak z expem np. nowa mapka jest na 145 to jak exp będzie leciał na 143 - 144 i jak długo będziemy go wbijać?

Będziemy expić tak jak na diamondzie w grocie i katakumbach czy odbiegacie od niego i macie nowe mapki itp?

Exp jest zupełnie inny niż na diamondzie , nie będzie ani trudno ani też łatwo.

Wszystko zależy od umiejętności graczy.

u6pv.jpg

Opublikowano

Exp podobno dopracowany i nie będzie z tym problemu :).

Opublikowano

Są nowe mapki, mam nadzieję, że w żadnym etapie gry nie będziemy się musieli cofać do groty, bo wtedy to już gwóźdź do trumny dla serwera ode mnie.

Na tym etapie już, możecie potwierdzić start o 17 czy będziemy przesuwać do 22/23?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...