Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

348 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      297
    • Nie
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę zaprzestać kłótni, wyraził każdy swoją opinię.

Nie ma sensu się wyzywać.

Ludzi z PolishWor*d i naszych graczy proszę o pokój ;)

Czas pokaże, jakie serwery wyjdą.

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra bo ja mam 200 widzow prawie . To nie ma nawet po co . Meczyc sie kilka godzin nad zrenderowaniem i wgl . Tak na marne to ja podziekuje /

99857302683828452735.jpg

Nadal rośnie PIISS JOŁ

Opublikowano

Dobra cicho , bez kłótni , wysłałem już kilka słów do Pustoszyciela , ale jak nie chce

dojść do porozumienia to zostawcie ich , niech idą na swojego PolishWorld'a i tam siedzą.

u6pv.jpg

Opublikowano

Synu ... , Wybrałeś już swój serwer gdzie pójdziesz i gdzie grasz? to po

co wchodzisz do nas i krtytkujesz jesli i tak nie zagrasz :) prosze wyjdz i nie wracaj:)

Wolność słowa w Polsce dozwolona, więc mogę pisac co chcę. ;)

No wy tylko przyjmujecie komentarze"woow, super! zagram" A trochę krytyki to już złość i do widzenia z tematu? Krytyka powinna mobilizować do pracy.

#Edit Powodzenia w starcie i w grze. Nie wiadomo który wypali ;>

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Dobra bo ja mam 200 widzow prawie . To nie ma nawet po co . Meczyc sie kilka godzin nad zrenderowaniem i wgl . Tak na marne to ja podziekuje /

Jeżeli film będzie dobry, nagroda Cię nie ominie.

No wy tylko przyjmujecie komentarze"woow, super! zagram" A trochę krytyki to już złość i do widzenia z tematu? Krytyka powinna mobilizować do pracy.

Krytyka jest potrzebna, owszem.

Aczkolwiek to już zamienia się w kłótnię.

Jeżeli jeszcze jakieś uwagi - napisz na PW, tutaj nie zaśmiecajmy prezentacji.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jeszcze wrócisz tu z placzem i przeprosinami jak Polish. nie wystartuje;)

Opublikowano

Zagram ale wkurwia mnie to, że ktoś z waszego teamu zachowuje się jak dziecko i robi jakieś kłótni PolishW*rld..

Opublikowano

Jeszcze wrócisz tu z placzem i przeprosinami jak Polish. nie wystartuje;)

Prosiłem o coś...

Zachowaj spokój i nie prowokuj.

Zagram ale wkurwia mnie to, że ktoś z waszego teamu zachowuje się jak dziecko i robi jakieś kłótni PolishW*rld..

Raczej sytuacja się nie powtórzy, zrozumiał swój błąd.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dobra spokój chłopcy i dziewczęta :) Pożyjemy, zobaczymy, więc nie ma się co kłócić. Czas pokaże.

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Hmm twój serwer to gówno :)

Za pewnie przyjdziesz tutaj jak ten twój Polish World nie wystartuje i się skończy babci sranie.

Jak ci się nie podoba to wyjdź i nie krytykuj serwa bo Polish wcale nie jest lepszy ;>

Pozdrawiam :) !!

Opublikowano

dobra ew. zagram tutaj jeżeli nie będą występowały żadne dosy problemy z zalogowaniem i startem to tu zostanę. W inny wypadku wracam na polisha.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

25 osob przeglada temat.. 2 godz temu bylo 160..

Forum się coś jebie tutaj...

Opublikowano

25 osob przeglada temat.. 2 godz temu bylo 160..

Błędy na MPCforum, nie przejmuj się tym.

Jeszcze skorzystam z okazji i zapytam jak wygląda sprawa z ulepszaczami? Od jakiego poziomu są one potrzebne?

Opublikowano

Jeszcze skorzystam z okazji i zapytam jak wygląda sprawa z ulepszaczami? Od jakiego poziomu są one potrzebne?

bronie 65+, stalki 70+

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Te "nowe" wierzchowce, fryzury, wygląd miast, emotikony są z 2011/2012 rok więc takie "nowe to nie są" ...

Takich serwerów jest mnóstwo, prawie jak Quadron. Te zbroje i bronie z PL'a... Załosne, już nie macie skąd kopiować?

Kolego dobry serwer nie musi mieć nowości tylko klimat gry, a Ty widocznie mało wiesz i stawiasz na pixelowe nowości rodem z WoW'a.

@top

Lejcie na tych którzy piszą głupoty i hejtują, nie dajcie się sprowokować :]

Opublikowano

Jak z ulepszaniem i ulepszaczami to nie wiem ale wiem że ulepszacze dropią w czasie expienia z bossów i metków itp ...

Opublikowano

Mam pytanie. Założyłem konto dostałem email aktywowałem a na stronie pisze, że aktywacja nie powiodła się !

Opublikowano

Mam pytanie. Założyłem konto dostałem email aktywowałem a na stronie pisze, że aktywacja nie powiodła się !

Przecież nie potrzeba żadnej aktywacji. No... ja jakoś nie musiałem aktywować ;)

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

A ja nie potrafie zrobić konta na stronie >.<

wpisuje wszystko napewno dobrze i wyskakuje Rejerstracja nie powiodła sie : wszystkie pola musza być wczerpane czy cos takiego , a wszezdie wpisywalem

chyba ze gdzies trzeba akceptowac regulamin , ale zadnego ptaszka tam nie widzialem zeby zaznaczyc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...