Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

krzysio78

Gra na serwerze  

348 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Ethana.Eu ?

• Tak
      297
    • Nie
      51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hax1or nie jest w Team'ie Ethany. Jedynie udziela nam strefy. :)

Za takie rzeczy już niestety nie bierzemy odpowiedzialności.

No może jeszcze powiesz że nie wasza wina ? Wy wybieraliście Ts gdzie dali wam strefe więc wy powinniście wiedzieć jacy są Rooty zanim to zrobicie

Mam nadzieje że z czasem z kasą z is kupicie swojego Ts.

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No może jeszcze powiesz że nie wasza wina ? Wy wybieraliście Ts gdzie dali wam strefe więc wy powinniście wiedzieć jacy są Rooty zanim to zrobicie

Mam nadzieje że z czasem z kasą z is kupicie swojego Ts.

Prosze cie , na sam poczatek to czytaj posty że kupują ts tylko narazie nie mają funduszy .... , a tak na logike to zapewne musiales cos zrobic ze cie zbanowal :)

Opublikowano

Prosze cie , na sam poczatek to czytaj posty że kupują ts tylko narazie nie mają funduszy .... , a tak na logike to zapewne musiales cos zrobic ze cie zbanowal :)

Nic nie zrobiłem prócz zgłoszenia błędu ale nie bede sie wypowiadał i rozpisywał bo dostałem UB od innego ROOT'a

;]

Opublikowano

Dobra proszę nie spamować , za 4 godziny będzie pompa na całego , zapraszajcie znajomych !

Na TS'a musimy pierwsze zarobić :( , forum IPB będzie na 101% jutro z oryginalną licencją.

u6pv.jpg

Opublikowano

Nic nie zrobiłem prócz zgłoszenia błędu ale nie bede sie wypowiadał i rozpisywał bo dostałem UB od innego ROOT'a

;]

Jak dostałs UB to sie nie uzalaj i nie spamuj :)

@ Czekamy na serwer jest pompa ;D

Opublikowano

Jak dostałs UB to sie nie uzalaj i nie spamuj :)

@ Czekamy na serwer jest pompa ;D

Ub dostałem 5 min po napisaniu tak bym tego nie pisał ..

Opublikowano

Hmmm moze byc ciekawie jezeli wystartuje normalnie i nie bd przekladany chuj wie ile razy bo cos ostatnio bylo tak z kazdym serwerem to zawitam : ) .

42421797.jpg

Opublikowano

Może i przypomnia diamonda , ale to nie jest to , przekonasz się o tym w rozgrywce.

Dla wszystkich którzy nie wiedzą , NNO w expie można odbugować poprzez ściągnięcie i ubranie tarczy.

Tak da się zdejmować.

Ale pytam się czy będzie ta męczarna z lvlem np. 143 - 145 na nową mapkę, że będziemy w grocie to wbijać ponad 3 godziny czy całkiem normalnie expimy na jakiejś mapce?

Bo mam nadzieję, że exp nie będzie taki jak na diamond opierał się tylko grota/katakumby.

Opublikowano

Czytaja wasze kurwa wszystkie posty zastanawiam sie ,Ktora pizda takie glupie dzieci rodzi??!!^^ wasze pytania typu serwer diamond,ile kasy bd itd ,kurwa no bezsens ...

Ogarnijcie pizdy to raz 2 wyjdzie taki projekt jaki oni zrobili ,i przestancie pierdolic glupoty ze cos nei tak cos beznadziejne...dosc zrobili na wasza prosbe do chuja ,reszte dajcie zeby on zdecydowali co bd a co nie.

Takze uwaga z mojej strony ,przestancie pierdolic glupoty na tym forum,nei zadawajcie zjebanych pytan jak w przedszkolu tylko piszcie konkrety ,bo co wam po tym ze zaspamujecie cale forum...nic

Pozdrawaiam nupow z malym mozgiem ^^

Opublikowano

Strasznie okropnie przypomina mi diamonda, czy to będzie ten sam etap expienia, że np. do nowej mapki będziemy się męczyć godzinami do lvla i mam nadzieję, że exp nie będzie się opierał na samej grocie i katakumbach jak na diamond..

Bo tak na razie wszystko git, tylko system ulepszeń 2 ręki strasznie beznadziejny.

Mam to samo też mi się strasznie z nim kojarzy... i to samo pytanie z expem

Opublikowano

Miło nam poinformować iż do Teamu dołączyła nowa duszyczka.

MenegeR'

Jego zadaniem będzie nagrywanie eventów , nowości , GP serwera itd ...

Gratulacje.

Rozumiem że jest to You-tuber , to można jakis link do kanału?

Opublikowano

Admin hejtuje inne serwy bez żadnych argumentów :D pozdro on sam sobie rozjebie ten serw :)

To nie admin, to Moderator.

Wyraził opinię o serwerze co może zrobić każdy.

Może przesadził, ale proszę bez takich założeń, że sam sobie rozwali serwer, bo nawet nie ma dostępu ;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Te "nowe" wierzchowce, fryzury, wygląd miast, emotikony są z 2011/2012 rok więc takie "nowe to nie są" ...

Takich serwerów jest mnóstwo, prawie jak Quadron. Te zbroje i bronie z PL'a... Załosne, już nie macie skąd kopiować?

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Admin hejtuje inne serwy bez żadnych argumentów :D pozdro on sam sobie rozjebie ten serw :)

Te "nowe" wierzchowce, fryzury, wygląd miast, emotikony są z 2011/2012 rok więc takie "nowe to nie są" ...

Takich serwerów jest mnóstwo, prawie jak Quadron. Te zbroje i bronie z PL'a... Załosne, już nie macie skąd kopiować?

I po jakiego kija zaczynacie hejtować ten srv... Zaraz zlęca się inni na prezke Polish i bd jeden wielki spam ;o

Opublikowano

A co ty kurwwa w wowa chcesz grac czy w metina???!!! wszyscy w tym temacie chca grac na klasyku przypominajacym pl a nie na wowie jak ci sie nie podoba to spierdalaj i nie hhejtuj pajacu:)

Opublikowano

Ciebie żegnamy i odsyłamy na prezentację PolishWorld ;)

Tam oczekuj na swój serwer, albowiem daj pracować przy Ethanie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

I po jakiego kija zaczynacie hejtować ten srv... Zaraz zlęca się inni na prezke Polish i bd jeden wielki spam ;o

Między hejtowaniem, a wyrażaniem opini jest różnica. ;) Zlecą się tak jak wy się zlecieliście i zaczęliście spamować ;)

Ja nie hejtuje tego serwera, piszę całą prawdą jaka jest. Bo te "nowości" są stare....

Ciebie żegnamy i odsyłamy na prezentację PolishWorld ;)

Tam oczekuj na swój serwer, albowiem daj pracować przy Ethanie.

Odsyłasz mnie? Hahaha. Prosze Cię.... Trochę krytyki na temat serwera :) To ty odeślij tych swoich kozaczków z prezentacji Polisha ;)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Dbra ja nie kibicuje żadnemu srv... Ale zdziwicie się jak jutro wrócicie z płaczem do tego tematu... Albo moze być odwrotnie. :> tego to najstarsze mohery z pod kościoła nie wiedzą. :)

Opublikowano

Między hejtowaniem, a wyrażaniem opini jest różnica. ;) Zlecą się tak jak wy się zlecieliście i zaczęliście spamować ;)

Ja nie hejtuje tego serwera, piszę całą prawdą jaka jest. Bo te "nowości" są stare....

Odsyłasz mnie? Hahaha. Prosze Cię.... Trochę krytyki na temat serwera :) To ty odeślij tych swoich kozaczków z prezentacji Polisha ;)

Synu ... , Wybrałeś już swój serwer gdzie pójdziesz i gdzie grasz? to po co wchodzisz do nas i krtytkujesz jesli i tak nie zagrasz :) prosze wyjdz i nie wracaj:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...