Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Własny serwer DarkOrbit - działające (zmodyfikowane) pliki!

Gość tolvat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Dziękować, jutro się tym zajmę.

@EDIT

Aktualizacja amunicji w kliencie - gotowa :)

@UPx2

Nie opowiadaj głupot, nie bije się po 500.

• Odpowiedzi 764
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Szukaj "DocumentRoot", i zmień domyślną ścieżkę na ścieżkę gdzie wypakowałeś pliki strony (np. C:\DarkOrbit\Web) "
jak to robie to mi wyksakuje blad mozna o caly wiersz tego zapisu lub plik ? ? ? z gory dzieki pozdrawiam

KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE

Opublikowano

Jedno podstawowe pytanie dacie full source ?

Nie chce mi się szukać postu tolvata, ale gdzieś napisał, że nie udostępni pełnego kodu, co w pełni popieram.
Opublikowano

Okey, właśnie zacząłem przepisywać całą stronę.

Myślę że jeśli dzisiaj odpalimy testy, to możecie spodziewać się sklepu :)

Opublikowano

Weeee fajnie a o której będą?

Śledź ten temat a na pewno będzie info czy serwer jest włączony czy testy przełożone

Okey, właśnie zacząłem przepisywać całą stronę.

Myślę że jeśli dzisiaj odpalimy testy, to możecie spodziewać się sklepu :)

No to git majonez :D Już się nie mogę doczekać :)

Powodzenia ;>

jp8p35.png
Opublikowano

Jest wyłączony ale w porównaniu do pierwszej wersji tego silnika widać ogromny postęp.

No, a teraz zapierdalaj do roboty <joke>

Opublikowano

Jak widać będziemy mieli konkurencję - Miszcza. oraz (chyba) Anonymousa :)

Będzie większa motywacja żeby rozwijać serwer

Mam nadzieję że oba serwery będą dobre, i graczy na nich nie zabraknie :)

Opublikowano

Najważniejsze na razie to sklep i wyposażenie bo nie można skakać przez skokówke ani się naprawiać. GG i Profil Pilota to już podchodzi bardziej pod bajery ale to nie znaczy że ma być lekceważone ;>

jp8p35.png
Opublikowano

@UP

Naprawianie jest automatyczne :) Wystarczy po zginięciu przeładować stronę z mapą i możesz grać dalej (później to zmienię).

Wszystko dodamy w odpowiednim czasie, profil pilota będzie, ale bardzo prymitywny.

Opublikowano

@UP

Naprawianie jest automatyczne :) Wystarczy po zginięciu przeładować stronę z mapą i możesz grać dalej (później to zmienię).

Wszystko dodamy w odpowiednim czasie, profil pilota będzie, ale bardzo prymitywny.

Oto chodzi, proste rzeczy to dobre rzeczy, profil latwo zrobic bo wystarczy przycisk ktory pobierze uridium a doda np. kilka % dmg.

Tylko nie przesadzaj z cenami, bo nie chce grac miesiacami zeby cos osiagnac, mam ochote tak w 3 dni grania po 12 godzin zbudowac ladna fullke i byc jednym z najlepszych. Na razie fast game zrób.

Opublikowano

@UP

Na początku wszyscy dostaną ileś tam uridium i kredytów i będą musieli kupić to i tamto, ale tak żeby starczyło jeszcze na amunicję i naprawę :)

Potem po restarcie myślę że każdy dostanie phoenixa, jednak exp, uridium itp. będą zwiększone, a w profilu pilota głównie będzie się robiło większy DMG i grube lasery :D

Opublikowano

@UP

Na początku wszyscy dostaną ileś tam uridium i kredytów i będą musieli kupić to i tamto, ale tak żeby starczyło jeszcze na amunicję i naprawę :)

Potem po restarcie myślę że każdy dostanie phoenixa, jednak exp, uridium itp. będą zwiększone, a w profilu pilota głównie będzie się robiło większy DMG i grube lasery :D

I większą osłone do tego można dodać efekt bańki i tarcz :D

I mój pomysł jest jeszcze taki by w Hangarze była oddzielna zakładka i pisało jaką ma się rangę ile trzeba pkt do następnej rangi i ile ma się pkt rangi :D

jp8p35.png
Opublikowano

@UP

To będzie na stronie głównej (aleja sław)

@UPx2

Na razie pracuję nad samą stroną, więc dzisiaj raczej nie.

Ale... teraz przez 5 dni mam wolne od szkoły więc będę pracował, pracował i jeszcze raz pracował :)

Opublikowano

Mam pytanie ile map planujecie ?? :D

Na początek jedną, gdy będzie taka potrzeba - 2, 3 lub więcej, wszystkie bitewne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...