Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RescariaMt2 [Dedyk]

Menshu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 415
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ic ? z tematu ?

od widze administracja broni sie z double kontami na mpc to skutkuje permem moge sie o to postarac

ale nie dziwie wam sie nikt sie nie przyzna ze ma w teamie zlodzieja proboszcza

zycze wam szybkiego upadku :)

Synu słuchaj straszyć to ty se możesz małe dzieci mikolajem a na multi to chyba ciebie zrobili nie masz dowodów to tak nie pisz bo wyjdziesz na kretyna i po co ci to .

Opublikowano

ic ? z tematu ?

od widze administracja broni sie z double kontami na mpc to skutkuje permem moge sie o to postarac

ale nie dziwie wam sie nikt sie nie przyzna ze ma w teamie zlodzieja proboszcza

zycze wam szybkiego upadku :)

Double kontami? Już na prawdę nie masz czego wymyślać? Daj se siana człowieku, bo tylko co raz bardziej się pogrążasz i upewniasz mnie w przekonaniu, że jesteś idiotą, a zapewne i tak wejdziesz na serwer, jak 3/4 tych, co piszą że serwer słaby.

Doobryy! GRAM SE POD NICKIEM KOMEDIANTIX.

Opublikowano

hahahah... Ludzie jak tak teraz patrze i to sobie czytam ze strony 19 to stwierdzam ze polowa uzytkownikow MPC forum jest malo inteligenta, pisze co palce na klawiature naniosa i nie wiedzac totalnie nic o serwerze udziela sie nie potrzebnie... A te wasze spiny to jak miod na Moją usmiechnieta buzie :) Czytaj i sie nie posmiej... nie mozliwe :))

Dasz + super

Dasz - tez fajnie

Opublikowano

Z tego co widzę to Menshu musi robić wszystko sam. Team ma bardzo ogarnięty, gdy serwer był online wchodzili tylko po to, żeby postać w m1 i pobonować eq, a żeby pomóc w tych pracach to nawet nie ma mowy.. Ale cóż... "Kazał pan, musiał sam" :D

666 post \m/

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Zgodzę się z tobą ze został sam i sam wszystko musi ogarnąć wiec bądźcie cierpliwi a nie tylko piszecie kiedy on kiedy start i czy w ogóle będzie

Opublikowano

Nie wiem poco ludzie biorą się za robienie serwerów , jeżeli nie potrafią go ogarnąć i się zabezpieczyć przed atakami. Tak to jest jak się jedzie na gotowcach myślą że wszystko potrafią a tak naprawdę nic nie umieją. W tym roku wystartowało już tyle serwerów , a żaden niestety nie jest porządny , albo mało ludzi, ale padnie , albo coś jeszcze. Masakra.

Jeżeli ten serwer w ogóle ruszy, to bądźcie przekonani , że długo nie pogracie (znam to z doświadczenie) i wiem jak będzie.

Pozdrawiam.

xD 

Opublikowano

Po co rozdawać warny? Zajebcie mi bana, nie mam zamiaru tutaj wysłuchiwać hejtów w moją stronę, ktoś spierdolił sprawę, ale tym razem nie ja. Pliki jak i strona zostaje oddana w czyjeś ręce. Już mnie nie obchodzi co będzie z nimi. Przepraszam tych co czekali.

Modek, jebnij mi perma, sam cię proszę, bo chyba muszę sobie odpocząć od mpc.

Opublikowano

3x startować i jeszcze takie cyrki odpierdalać... Metin naprawdę schodzi na psy :D Dziękuję, dobranoc.

Wiedziałem że tak będzie... Ew. myślałem, że koło 13:00 napiszesz że start w piątek xdd

1377019234-U697852.png

Opublikowano

3x startować i jeszcze takie cyrki odpierdalać... Metin naprawdę schodzi na psy :D Dziękuję, dobranoc.

Wiedziałem że tak będzie... Ew. myślałem, że koło 13:00 napiszesz że start w piątek xdd

Ja tego nie napisze, ale Ci co maja pliki moze tak ? :D

edit. dostane tego bana ? ;c <admin mpc to chuj > jebnij mi perma, nie łam sie ;d

Opublikowano

Ja tego nie napisze, ale Ci co maja pliki moze tak ? :D

edit. dostane tego bana ? ;c <admin mpc to chuj > jebnij mi perma, nie łam sie ;d

Wyszło jak wyszło..Aczkolwiek i tak czekałem na ten serwer .. Powodzenia w rl, chybaa, że zaczniesz coś tworzyć .. To pisz ^^ gg Twoje mam :c

Opublikowano

Wyszło jak wyszło..Aczkolwiek i tak czekałem na ten serwer .. Powodzenia w rl, chybaa, że zaczniesz coś tworzyć .. To pisz ^^ gg Twoje mam :c

byłem zmuszony do zmiany nr :)

nie miałem zamiaru czytać spamu, bo to nie ja zawaliłem z tym dostępem itd.

powodzenia , dziękuję wszystkim za cierpliwość ;)

Opublikowano

Aj lipa :D

Serwer był zajebisty :D przez kilka godzin ale był ;)

Pozdrawiam Admina i powodzenia w rl :)

Opublikowano

Menshiu .. widać że nie masz siły do serwera ;-0 .. po co się bierzesz za coś czego nie potrafisz , każde zadanie przerasta kogoś ale trzeba go dokonać... Jeżeli masz taką psychikę że masz wyjebane na wszystko bo cię to przerasta to Cya ; *

mumup.jpg

Opublikowano

najlepszy serwer czekałem i czekałem a tu takie coś ? ;c szkoda powodznia Menszuu :)

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...