Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebał, bo zajebał, ale na jego miejscu też bym tak postąpił. Nie najlepiej zjebać wszystko na ProBoszcza, a 360 to niewiniątko.

Tak go bronisz żeby nie DDoS'ował twojego serwa? o jej przykre :< znowu wystartujecie i będziecie robić 10x restart postaci ^^?

Co do serwa to ponawiam pytanie : Kiedy zostaną pokazane bronie na 130lvl i reszta rzeczy które miały być pokazane podczas bety ?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To ci powiem ze masz bardzo trafne info.

Nie dosuje serwerów ale dobra niech ci będzie słuchaj się Wojtka aka ProBoszcza.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

' Nic o mnie nie wiesz wiec wiec nie pierdol ' ...

ojej, nic nie wiem? Jesteś grubasem, weź calgon, bo ci bęben pierdolnie spaślaku, będziesz mnie banował? Schudnij.

Opublikowano

Piotrek PW, Jak ktoś ma bana na Ts odbanujecie? Forgame?

Nie.

Srsly? Jak administracja sie mogla nie zmienic skoro ani ja , ani hajda nie uczestnilismy w Tuorze? Prosze cie...

Dokładnie. Nie uczestniczyłem w projekcie Tuora.

Jestes zwyklym GM i wydaje mi sie ze sie zbytnio nie znasz albo wcale na tworzeniu serwera czy robieniu klienta. To samo Hajda.

Wiec ogolem serwer robi stara administracja Tuora bez jednej osoby.(tak mi sie wydaje)

PS:kiedy start wogole bo nie chce mi sie sprawdzac 300postow wczesniej.

Netrodal z całym szacunkiem,lecz nie znasz mnie od stron technicznych etc.

Lecz masz rację od strony technicznej Quadrona nie robiłem.

Start masz już w Piątek 19.04.2013.

Opublikowano

Witam wszystkich, do tej pory zbytnio się nie udzielałem bo mam natłok pracy. Ale jedną sprawę chciałem sprostować, co do wypowiedzi ProBoszcza mianowicie.

Po 4: I tu jest najwazniejsza sprawa. Postawiłem Tuora... Fakel i Haya zasponsorowali nam dedyka bo tez z OVH padał. Kody z SMS było podzielone na 2 czylo 50/50 po czym wchodze rano na strone a wasz 360™ zmienił wszystkie kody na swoje przez co ja nie miałem żadnych dochodów z serwera którego postawiłem JA. Wiem ze wy i tak wiecie lepiej ale mam nadzieje ze da wam to cos do myślenia.

Było ustalone że zmieniamy operatora SMSów (nowy dodatkowo oferował przelewy online). Ta operacja była obustronnie korzystna tj. gracz zyskiwał więcej za mniej a zespół Tuora był obciążony mniejszymi prowizjami. Nie rozumiem do tej pory dlaczego (mimo wcześniejszych ustaleń i zgody całego zespołu) pan ProBoboszcz nagle zmienił zdanie po czym skasował bazę danych która jak wszyscy wiedzą stanowi podstawowy zbiór informacji. Na koniec udostępnił publicznie moją autorską stronę internetową, która moim zdaniem jak i pod względem prawnym jest ona moją własnością intelektualną. Serwerowi Tuor.pl udostępniłem tylko i wyłącznie możliwość korzystania z niej w trakcie jego pracy.

W tej sprawie tyle. Nie zamierzam publicznie prać brudów bo jest to żenujące i godne jakiegoś napalonego małolata który potrafi tylko nawrzucać innej osobie. Nie potrafi się on zastanowić, tylko klepie w klawiaturę i wypisuje dziwne treści na forum de facto o niczym nie mając pojęcia.

Oczywiście zapraszam wszystkich na Quadrona uważam że jest to jeden z najlepszych projektów przy których pracowałem ale to jaki będzie/jest pozostawiam do oceny graczom/beta-testerom.

Opublikowano

Po 1 nie mów do mnie dziecko gościu, bo mnie nie znasz. A po drugie, nie

nasłuchałem się plotek tylko rozmawiałem z ProBoszczem i mi powiedział

jaka maniane odpierdolił 360, wiec nie pierdol, ze to proboszcza wina. Z

fartem

Gratuluje tak niedojrzałego podejścia do sprawy i wyciągania wniosków, poznawszy sytuacje tylko z jednej strony. Wydaje mi się, że zanim zacznie się oceniać i oczerniać, to warto by było, zapoznać się zarówno z punktem widzenia dwóch stron, czyli proboszcza oraz 360.

Nie rozumiem, jak można wierzyć w jego bajki, skoro jest to po prostu nielogiczne. Wytłumaczcie mi w sposób racjonalny, kto przy zdrowych zmysłach zamknąłby serwer, który nie dość, że przynosił zyski, to jeszcze jego frekwencja z dnia na dzień rosła, jak i popularność? Ja również pracowałam przy Tuorze i byłam w jego teamie i wierzcie mi, że gdybyśmy chcieli zakończyć współpracę z Proboszczem, załatwilibyśmy to, jak należy, bez wymyślania dziecinnych historyjek, jak niektórzy uważają, że zostało to zrobione. Za 360 stoję ja, jak i reszta teamu, która pracowała przy Tuorze, i która również została przez niego oszukana. Za Proboszczem stoją tylko głupie łebki, które uwierzyły w jego ckliwe opowiadania.

Zakończcie tą głupią wojnę i dyskusje na temat tak mało znaczącej osoby, jak Proboszcz. Jeżeli chcecie dyskutować lub też wyrażać swoje opinie, to tylko i wyłącznie na temat serwera Quadron. Konfliktów nam tutaj nie potrzeba, a tym bardziej wzmianek na temat tego oszusta, które po prostu są już nudne.

A teraz, by nie robić spamu:

Może warto byłoby zmienić częstotliwość oddawania itemków do biologa na wyższych lvl? Może nie wprowadzać bardzo dużego przedziału czasowego, ale żeby chociaż lekko utrudnić te questy? ;-)

A, i czy te itemki będzie trzeba dropić, czy też będzie można zakupić u handlarzy?

Opublikowano

Gratuluje tak niedojrzałego podejścia do sprawy i wyciągania wniosków, poznawszy sytuacje tylko z jednej strony. Wydaje mi się, że zanim zacznie się oceniać i oczerniać, to warto by było, zapoznać się zarówno z punktem widzenia dwóch stron, czyli proboszcza oraz 360.

Nie rozumiem, jak można wierzyć w jego bajki, skoro jest to po prostu nielogiczne. Wytłumaczcie mi w sposób racjonalny, kto przy zdrowych zmysłach zamknąłby serwer, który nie dość, że przynosił zyski, to jeszcze jego frekwencja z dnia na dzień rosła, jak i popularność? Ja również pracowałam przy Tuorze i byłam w jego teamie i wierzcie mi, że gdybyśmy chcieli zakończyć współpracę z Proboszczem, załatwilibyśmy to, jak należy, bez wymyślania dziecinnych historyjek, jak niektórzy uważają, że zostało to zrobione. Za 360 stoję ja, jak i reszta teamu, która pracowała przy Tuorze, i która również została przez niego oszukana. Za Proboszczem stoją tylko głupie łebki, które uwierzyły w jego ckliwe opowiadania.

Zakończcie tą głupią wojnę i dyskusje na temat tak mało znaczącej osoby, jak Proboszcz. Jeżeli chcecie dyskutować lub też wyrażać swoje opinie, to tylko i wyłącznie na temat serwera Quadron. Konfliktów nam tutaj nie potrzeba, a tym bardziej wzmianek na temat tego oszusta, które po prostu są już nudne.

A teraz, by nie robić spamu:

Może warto byłoby zmienić częstotliwość oddawania itemków do biologa na wyższych lvl? Może nie wprowadzać bardzo dużego przedziału czasowego, ale żeby chociaż lekko utrudnić te questy? ;-)

A, i czy te itemki będzie trzeba dropić, czy też będzie można zakupić u handlarzy?

najlepiej jest wysłuchać dwóch stron. Ja miałem taką okazję i nie mam zamiaru niczego pisać bo podzielam zdanie tutaj Sandry i Pawła ,że nie ma co dalej kontynuować tą próżną dyskusję dot. serwera Tuor.

To tyle. Oczywiście zapraszam na serwer gdyż Administracja jest świetna i zna się na rzeczy. Po pominięciu mnie w Pub. postanowiłem odciążyć Administracje i odejść.

Polecam gorąco !

Opublikowano

Nie wiem czemu się kłócicie. Lepiej pobrać klienta i sprawdzić samemu, znam team dobrze i wiem, żę będą się starać jak najlepiej utrzymać serwer pod względem bugów. O stabilność tez nie musicie się przejmować bo nie padnie.

Gorąco polecam serwer !

Opublikowano

setu broni na 120-130lvl jak nie bylo tak i nie ma podobnie z bizuteria,strona tez nie za ciekawie wyglada :mellow:
nie ma co idziecie jak burza.
o stabilnosc bedzie dbalo forGame ? to chociaz o to mozecie byc spokojni

Opublikowano

Było generalnie tak, wiem bo pracowałem przy Tuorze. 360 i Vasker zmienili kody SMS bez ostrzeżenia. Po tym proboszcz wiadomo co zrobił i na tym się skończyła przygoda z Tuorem. 360 polizał anus Forgame i mamy właśnie tego skutki. Serwera nie polecam, bo pewnie przy 'profesjonalnych zabezpieczeniach' skończy się jednym wielkim lagiem jak Troja czy niedoszły Draconis. Jak ktoś mi napisze 'Zajmij się azaronem' to odpowiadam wprost, że ja w teamie nie egzystuję od bodajże 5 kwietnia - od dnia gdzie wszystko zaczęło się pierdolić ;)

1367133050-U891712.jpg

Opublikowano

Zagram, ale jak padnie po tym jak przyjebie stówkę w IS, to zajebie komuś w ryj.

Spokojnie ;)

@topic

Do wszystkich 'koleguff' proboszcza i tych co go bronia to naprawde radze sie zapoznac nie tylko z historia Tuora bo koles osmiesza sie i robi wszystkich jak chce z roku na rok

Opublikowano

nieno

Kiedy start serwera?

nieno bez jaj za takie pytania powinien byc ban na 24

iles to mozna tego wycztywac ...

wiecie moze dlaczego mi pokazuje zla godzine napisania postu tzn godzina do przodu ?

Opublikowano

Start w godzinach wieczornych dokładną godzinę podam jutro po południu, lecz napewno nie będzie to wcześniej niż 18.00

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ponawiam pytanie czy spróbujecie zabezpieczyć serw przed bsem?

Gwarantuje ci ze nie odpalisz BS'a ;)

Czy na prawdę tak trudno przeczytać cały temat i dopiero zadawać kolejne, głupie i takie same pytania?

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...