Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo szumu wokół tego serwa ale po prezentacji widać że drugie dno po Tuorze. Jedyną rzeczą, która mi się tutaj podoba to właśnie bronie. Pierwsza myśl - chińskie serwy, za którymi tak tęsknie. Jakby jeszcze dodali inne stare bronie jak tigram, strumyki czy baron to byłoby wspaniale. <3 Stare, dobre, dopracowane i tego się trzymać. Wiem że z pewnością większość tutaj ludzi, to dzieci dla których liczą się jakiekolwiek nowości, które nie zawsze są dopracowane byle tylko kuło w oczy. Jednak po pięknej sprawie z broniami wracamy do dna. Bony - tak jak na Tuorze w m1 dniami i nocami będą stać boty z bs'em. A ci, którzy go nie będą używać będą jawnie pokrzywdzeni. Wytłumaczcie swoja logikę w ustawianiu takich bonów. Będziecie mieli wieczny płacz tych, którzy nie będą potrafili odpalić bs'a. Metali nie ma w shopie tak jak i kamieni duchowych. Ja na pewno nie będę się męczyć z dropieniem tego co powinnam mieć postawione pod nos na złotej tacy. Dla mnie to już przekracza granicę medium/hard. Handlarze zrobieni też na odpierdol się a z pewnością w oficjalnej prezentacji już będzie w nich zupełnie co innego. Serwer roku 2013 miał być Tour, który długo nie wytrzymał. 360 nie pierdol że biedny proboszcz zwinął hajs i wam nawalił bo to również wasza wina. o.O Osobiście nie zagram i nie polecam. Ale życzę powodzenia w postawieniu i utrzymaniu tego burdelu. Przyda się.

Opublikowano

Piotruś bylaby możliwośc dostania 3/2kont?;] Z moimi kolegami z chęcią byśmy potestowali. Mamy całe wolne dni +ts;> Jeśli będzie trzeba to napisz to wejdziemy z chłopakami na ts'a i się dogadamy;d

Ps. Pisałem wcześniej o testowanie do jakiegoś "orgin men" bo w sygnie miał "beta testerów zapraszam na pw" napisałem bez żadnego inf:> Dostałem odp. NIE:> A naszych roczników nie napisałem;d

Opublikowano

Dużo szumu wokół tego serwa ale po prezentacji widać że drugie dno po Tuorze. Jedyną rzeczą, która mi się tutaj podoba to właśnie bronie. Pierwsza myśl - chińskie serwy, za którymi tak tęsknie. Jakby jeszcze dodali inne stare bronie jak tigram, strumyki czy baron to byłoby wspaniale. <3 Stare, dobre, dopracowane i tego się trzymać. Wiem że z pewnością większość tutaj ludzi, to dzieci dla których liczą się jakiekolwiek nowości, które nie zawsze są dopracowane byle tylko kuło w oczy. Jednak po pięknej sprawie z broniami wracamy do dna. Bony - tak jak na Tuorze w m1 dniami i nocami będą stać boty z bs'em. A ci, którzy go nie będą używać będą jawnie pokrzywdzeni. Wytłumaczcie swoja logikę w ustawianiu takich bonów. Będziecie mieli wieczny płacz tych, którzy nie będą potrafili odpalić bs'a. Metali nie ma w shopie tak jak i kamieni duchowych. Ja na pewno nie będę się męczyć z dropieniem tego co powinnam mieć postawione pod nos na złotej tacy. Dla mnie to już przekracza granicę medium/hard. Handlarze zrobieni też na odpierdol się a z pewnością w oficjalnej prezentacji już będzie w nich zupełnie co innego. Serwer roku 2013 miał być Tour, który długo nie wytrzymał. 360 nie pierdol że biedny proboszcz zwinął hajs i wam nawalił bo to również wasza wina. o.O Osobiście nie zagram i nie polecam. Ale życzę powodzenia w postawieniu i utrzymaniu tego burdelu. Przyda się.

Gwarantuje ci ze nie odpalisz BS'a ;)

@up

beta juz zamknieta. Musicie poczekac do piatku

Opublikowano

Byly rozdawane konta na TS'ie

Ja miałem być testerem (blog Hajdy), ale nie było mnie na TS'ie dzisiaj bo niestety nie mogłem wejść z powody wyjazdu.

Podrzuć passki na GG :f

@down

Jestem wyjątkowy i nie mam paska ostrzeżeń :>

Opublikowano

Ja miałem być testerem (blog Hajdy), ale nie było mnie na TS'ie dzisiaj bo niestety nie mogłem wejść z powody wyjazdu.

offtopic Normalny uzytkownik mialby juz 5% warna. Piotrek skad masz pewnosc,ze bs bedzie zablokowany?Obejscia znajda sie juz w 1 dzien serwera.Jedyne wyjscie to zmiana bonow u npc.
1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl
Opublikowano

@down

Jestem wyjątkowy i nie mam paska ostrzeżeń :>

Ja taka sama sytuacja :/

Czyli jak mnie nie bylo na TS bo bylem u rodzinki to juz passow na bete nie dostane?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

No no, fajnie się zapowiada, jedynie co mnie ciekawi to cena pereł u handlarza bo jeżeli są głównym ulepszaczem z tego co widzę to powinniście dodać je do dropu lub dać "kosmiczne" ceny na nie.

Czekam niecierpliwie do piątku.

Parę pytań:

Co ze ślubem (pierścionki zaręczynowe, u handlarza ich nie widzę)?

Co tarcza smoka robi u handlarza? Jak już dodawać to wszystkie.

Będzie możliwość wytworzenia zielonych rosek (powiększony drop kwiatków + butelek) czy znowu BM będzie przekokszony mając najmniej absa na niego?

I chyba tyle, powodzenia ze startem bo jak widzę zainteresowanie jest bardzo duże i obyście tego nie spieprzyli :D

Opublikowano

Niby taki pro elo team a tak naprawdę nie widzę aby serwer różnił się czym od innych ;/. No ale poczekam do oficjalnej prezentacji może wtedy coś się zmieni.

Opublikowano

ZAGRALBYM ALE TE BONY MNIE ODPYCHAJA :( NIE MOZECIE DAC ZEBY ODRAZU FULL WCHODZILY? WTEDY KAZDY MA SZANSE A TERAZ TO LUDZIE NA BS-ie BEDA JECHAC I NIE BEDZIE SZANS RECZNIE WYBONOWAC.

NIE ZAGRAM

Opublikowano

Idz Diamondmt2 tam przeżyjesz takie atrakcje aka bronie ;)

07519388326783314691.gif

Opublikowano

hmm...

Wydaje mi się, że diabelski wachlarz robi się z wachlarzu zbawienia, więc dlaczego ten drugi wylądował w sklepie? :)

default2.png

Opublikowano

ZAGRALBYM ALE TE BONY MNIE ODPYCHAJA :( NIE MOZECIE DAC ZEBY ODRAZU FULL WCHODZILY? WTEDY KAZDY MA SZANSE A TERAZ TO LUDZIE NA BS-ie BEDA JECHAC I NIE BEDZIE SZANS RECZNIE WYBONOWAC.

NIE ZAGRAM

Ktoś z adminów pisał, że bs'a się nie odpali no ale zobaczymy jak to będzie :) tak więc każdy będzie mieć takie same szanse jeżeli to będzie prawda ;p

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Idz Diamondmt2 tam przeżyjesz takie atrakcje aka bronie ;)

A jak Tobie się podobają wymalowane w paincie bronie i stalki to również idź gdzie indziej. Widać nie można mieć własnego zdania bo zaraz jakiś lepki przeczep się przyczepi jednego zdania, źle przez niego zrozumianego i pisze takie bzdury ^^ Powodzenia w dalszym rozwoju ;]

Piotrek czekam na te wasze super zabezpieczenia przed BS'em. I w ogóle chciałabym zobaczyć ten wasz pełny profesjonalizm. ;) Na pewno będę od czasu do czasu śledzić wasze poczynania na tym serwie oraz śmiać się w duchu że nie zmarnowałam swojego cennego czasu na grę, tak jak na Tuorze.

Opublikowano

hmm...

Wydaje mi się, że diabelski wachlarz robi się z wachlarzu zbawienia, więc dlaczego ten drugi wylądował w sklepie? :)

default2.png

Handlarz ten został lekko zmieniony nie ma już broni, z których robi się epika.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...