Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Quadron.pl

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona w ciągu 30 minut, super posunięcie start 18-21 ^^ 20:58 włączycie stronę gratuluję.

12412png_newnawr.png

;33

• Odpowiedzi 668
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak to jest w dzisiejszych czasach nic nie jest na czas :p ja tam czekam jak na razie to first wina musze zrobic wiec dla mnie luz te pół godz

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Strasznie w chu*a walicie z tą stroną. Miała być 2 dni przed startem, później 17, 20, a nagle godzina 20:36 i znów przekładacie.

I znów odpalicie reje wraz ze startem serwera?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Strona miała być 30 min przed startem więc wychodzi, że start będzie już opóźniony, no no, ale i tak życzę powodzenia i czekam ;D

Nigdzie nie było napisane , że strona będzie 30minut przed startem. Jedynie było napisane , że launcher będzie 30 minut przed startem.

Opublikowano

Dajcie siana nie chcecie grac to nie grajcie jejku nie piszcie głupot dopóki nie zagracie proste a tak to wypad !!

PS. Nie wiem jak sie grało przedtem niby na ich serwerach ale patrzcie na ten nie inne

77492161201307340538.png

Opublikowano

A ja czekam w dupie mam czy strona bd na starcie czy przed byle byla max na start serwera . Dla mnie moze byc nawet zwykla strona z rejestracja w notatniku zrobiona byle by byla i serwer wypalil.

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Nie wiecie jak to jest ;). Gdy robi się serwer to ma się wrażenie, że wszystko jest skończone. Ale jeżeli przychodzi pora do startu nagle wszystko się przypomina czego się nie zrobiło i gdzie są błędy.

360, też Cię pozdrawiam i powodzenia ze startem :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

To jest już oficjalny clijent gry czy beta?

Client z bety, ale parę stron szybciej była łatka do owego clienta - i na tym cliencie będzie można śmigać ; )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Szukam topowej gildi w shinso z ts'em ! Proszę o pw lub odpowiedź w temacie

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Skoro launcher 30 min przed startem to za 3 minuty JUŻ GRAMY ! FUCK YEA

Jejciu , spokojnie. Nie bądź taki dokładny.Najlepiej jakbyście się nie czepiali co do sekundy, proszę was.

Opublikowano

Nie mogę się nacieszyć tym serwerkiem. Długo czekałem na taki właśnie serwer. Myśle ze to przebije te wszystkie gówna ;D

Opublikowano

jak wam nie działa? mi śmiga, już 3 konta sobie zrobiłem:

- główne

- buffka

- shopa

teraz tylko czekać na start :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...