Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa wam teraz strona?

Bo ja nie moge wbić może bana na ip dostalem, ale w sumie za co skoro tam nie grałem xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Memor21234 nie płacz i nie przeklinaj, bo to nieładnie.

Nie grajcie na tym badziewiu! Administracja robi z Was idiotów, żeby zarobić! Już zrobili trzeci reset! To jest badziewie nie serwer!

Gadu-Gadu: 45807851

Opublikowano

Dla przypomnienia..

Licznik Online Serwera Nexanity Znajdziecie tutaj:

http://azaron.pl/system/lol.php

Poraz kolejny oszukujecie graczy twierdząc że macie łącze 10gbps (W Hosteamie) Tylko was wyśmiać nic więcej..

Macie zwalonego game panowie i to nie wina serwerowni.. Fachowcy za 2 piątki.. 350 online i za dużo połączeń? Umieram ze śmiechu

Opublikowano

Team - Powinniscie teraz zrobic 4 reset bo wam jakos nie wypalil.. 1/4 graczy bedzie rzygala spotami na lepszych mapkach.. A tak jak wspomnial "kahan" my bedziemy sie bili o moby

Opublikowano

No teraz to na prawdę się postaraliście. Wszystko działa, wgl nie ma lagów. Jak już ludzie będą mogli się zalogować to będzie super. Na ile czasu jest ten Amulet Byka z IS?

jest na 10h, cały czas pracują nad tym aby było widać ivvana i można było się zalogować ;)

Opublikowano

Ja już nie daje im szans. Jutro rano ponowny restart kont, aby "Każdy mógł zacząć od nowa". Padło logowanie, na innym serwerze potrzebują na naprawę tego około 10 sekund, tutaj do 8 rano. To byłoby na tyle. Żegnam :)

Opublikowano

Gościu ma już 57lvl a na serwie tylko 108 osób..

Porażka na całej lini to ma być fer wobec graczy? Pfff

Znowu powinien być restart bo kuwa niczego nie potrafią zrobić...

Co za Team! Nie dawajcie kasy w IS bo tylko kase stracicie pewnie serwer wytrzyma 1-2 dni i będzie restart ;]

Opublikowano

Nie płaczcie gimbusy że nie będziecie w topce -,-.

Żadnego restartu nie będzie..

Nie płaczcie gimbusy że nie będziecie w topce -,-.

Żadnego restartu nie będzie..

Skąd możecie wiedzieć ile online?? Przez jakiś sfałszowany licznik??

Opublikowano

Nie wiem czego nie możecie wbić , ale ja się ciesze grą i ciesze się tym , że nie ma tak dużo ludu jest ok 400 online a jak byście jeszcze wy doszli to masakra.

Serwer polecam 9,5/10

Prezka 10/10

Polecam 100% serwer.

@Edit Logowanie chyba już działa bo zalogowałem się bufem normalnie teraz.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja też nie gram przez logowanie, ale nie ma 2 takiego serwera więc czekam.. Jak nie chcecie grać to nie spamujcie tym w prezce tylko idźcie szukać nowy serwer.

Opublikowano

podacie mi jakis ts serwera gdzie moglbym sie czegos wiecej sie dowiedziec na temat logowania?

Spokojnie masz tutaj nie ich ts-3 ; ) ts3.net.pl

Ale tam niczego nie zanjdziesz administracji nigdy nie ma ; )

A jak jest to zmutowana i tyle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...