Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć po ile osób tutaj gra dziennie i czy warto zaczynać ? :).

chciałem to samo napisać :D

ale dodam coś od siebie :

dużo osób jeszcze w v2 expi ? trudno o eq ? Jak z PD już działają (sorki , nie śledzę tematu :) ?

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Cześć po ile osób tutaj gra dziennie i czy warto zaczynać ? :).

Mysle ze gra cos kolo 300-500 osob.

Pewnie ze warto zaczynac, to swietny server ;d

chciałem to samo napisać :D

ale dodam coś od siebie :

dużo osób jeszcze w v2 expi ? trudno o eq ? Jak z PD już działają (sorki , nie śledzę tematu :) ?

W v2 jest malo osob, spociki wolne, nic tylko expic.

Czy trudno, hmm... To medium wiec nie jest super łatwo ale wszystko jest tak zrobione i dopasowane ze starania sie o eq są wręcz przyjemnoscia.

Pd juz w pelni działają.

Wgl juz spokojnie z 80% bugow zostalo wyeliminowane.

Server jest stabilny, team bardzo sie stara, super server, dosłownie ideał :D

Jedynym problemem jest ilosc graczy, ale ta rosnie.

Napewno macie dosc server ktore maja 1k graczy ale padają po tygodniu, ja tez dlatego gram tu.

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

Tak jak osoba up pisze potwierdzam już większśc bugów poszła zapomnienie nic tlyko polecać serwer (do hejterów, nie płacą mi).

Pozdrawiam w grze ~~FagAs™

Opublikowano

Patcher coś przestał działać :P Poza tym fajnie się gra. 56 lvl i rośnie ; )

@EDIT:

Czemu nie mogę podnieść dropu osoby z którą jestem w PT ? Denerwujące kiedy jestem w PT ze swoim buffkiem.

Opublikowano

obrazpm.png

Mamy zaszczyt i przyjemność ogłosić konkurs na najlepszy Gameplay z serwera NEXANITY METIN2.

obraz1lo.png

Film musi spełniać warunki :

- Czas trwania minimum. 9 minut

- Jakość nagrania minimum. 720p [HD]

- Mogą zostać użyte materiały jedynie z serwera Nexanity (nie wliczając intro i efektów specjalnych)

- Data opublikowania filmiku jest późniejsza niż data opublikowania tego postu.

Czas zakończenia konkursu : 11 Maja 2013r.

Nagrody :

1. Miejsce - 500 SM, Zbroja Hwang na okres 30 dni + Niespodzianka.

2. Miejsce - 250 SM + Zbroja Hwang na czas 30 dni.

3. Miejsce - 100 SM + Zbroja Hwang na czas 30 dni.

Sposób oceny : Filmiki zostaną ocenione przez każdego z członków administracji.

Każdy z członków zespołu Nexanity METIN2, oceni każdy filmik w skali od 1 do 10 nie konsultując swojej decyzji z innymi. Potem nastąpi podsumowanie punktów, a autorzy filmików z trzema największymi ilościami punktów zostaną wynagrodzeni!

Gdzie wysyłać filmiki? - Filmiki wstawiamy na portal YouTube, następnie przekierowanie (link z YouTube) wstawiamy do posta w Hydeparku w specjalnym dziale "Konkursy - Załączniki". Tytuł tematu musi wyglądać w ten sposób : [KONKURS GP] NICK

-- Zapraszamy do udziału i życzymy powodzenia! --

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Chłopaki, misje zresrarciło wszystkie ;/

+ o kurna nie wiem jak się z tego wykręcicie ale i mi i ludziom po znikało eq.

Miałem szamanke 47 lvl znikła razem z eq i kasą,

wojownik ma ten sam lvl co wbiłem, ale eq ze wczoraj, wszystkie misje które zrobiłem mam od nowa,

mało tego w ciul eq cofło i ludziom bdb rzeczy.

Jak nic z tym nie zrobią to żegnam ;(

Opublikowano

Ciekawe ile teraz osób odejdzie... Serwer na prawdę ciekawy, dużo nowości, fajne dangeony. Tylko szkoda, że władowałem tak kasę w IS ;/ i teraz wszystko poszło...

Opublikowano

hahaha nie skomentuje tego hahahah. Stanowczo odradzam gry na owym serwerze... Kto robi konserwacje a nie robi kopi bezpieczeństwa na wszelką ewentualność....

All eq stracone :D I w zadość uczynienie 80 SM hahaha... A serwer fajny się wydawał :D

Opublikowano

Dobra, myślałem, że serwer już ogarnia, ale dziś od 8 do 11 sobie grałem (dropiłem, expiłem), a teraz wbijam, patrze i dupa całe eq jakie dropłem znikło (10 rad, 8 egzo, zbroja, fms i 2 Aury i inne KU) nie opłaca się tam grać widać, że administracja się stara, ale przez znikające eq (nie wiem czy tylko mi) zakańczam grę na tym serwerze.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

CH*j serwer grałem grałem i dzisiaj ku*wa itemy zostały stracony i k*rwa straciłem postać z sure skill g czarowae ostrze i k*rwa wszystko straciłem i już w to nie gram

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

Powtórze jeszcze raz, że żaden nowy serv nigdy nie bedzie tak stabilny jak Virtu*lmt2 i wszystkie nowe będą padały po kilkuch miechach bo admini nowych servów maja w nosie graczy, ale postawienie przecietnej maszyny na start i potem ewentualnie jak server dobrze prosperuje to kupują lepszą, ale Nexie daje 2-3 miechy i słuch po servie zniknie bo jak juz gra tam tylko ok. 400 graczy to co będzie później. Nie czarujmy się teraz zaden nowy serv juz nie będzie konkurencja dla takich privów jak virt*almt2, Rav*a, Balm*ra. A tutaj jeszcze Mentor w teamie to juz nie musze chyab tego komentowac chociaz w sumie napisalem o nim juz na kilku kartach wczeniej w poscie jego mroczna przeszlosc ktora tutaj kontynuuje..

Opublikowano

@up nie reklamuj winnych prezkach jakiegoś serwera ja ciągle tutaj gram bo lagodzą sytuacje a nie jak niektórzy na tych pro elo ,,serwach" olewają sprawę i pełno navi.

Serwer polecam wciąż się rozwija więc zapraszam :)

Opublikowano

@up nie reklamuj winnych prezkach jakiegoś serwera ja ciągle tutaj gram bo lagodzą sytuacje a nie jak niektórzy na tych pro elo ,,serwach" olewają sprawę i pełno navi.

Franiu na tamtych servach przynajmniej na vIRTU*L, NIE WIEM JAK na innych Gm ciagle coś robią a Navi nigdy nie mialo miejsca. Zobacz a sam sie przekonasz i bedziesz mnie całowaj po rękach, że Ci o tym powiedziałem. Nexa miala byc hitem a jak przecietnym servem jakich wiele obecnie.
Opublikowano

Co się rozwija ? puki co to się cały czas cofa.

Ha ha, zabawne.

Nie prawidłowa nazwa konta pfff.

Przypomnienie hasła nie działa.

Na stronie napisane szamanka 74lvl a w grze jej nie mam hahah.

Co za żałosny serwer. Boooże.

80sm zadość uczynienia za stracone eq warte w ch...

nie mówiąc o SM innych ludzi.

Nigdy więcej.

Ze strony nie da się wylogować,

patcher nie pobiera plików, ogólnie nie działa.

STANOWCZO ODRADZAM, WIELU GRACZY STRACIŁO OSTATNIE 2 DNI PRACY + EQ OD POCZĄTKU GRY A NAWET POSTACIE.

Są oczywiście farty które mają wszystko ok, ale to tylko kilku.

Nie odpowiedzialne osoby w teamie.

Kains Twoje zachowanie woła o pomstę do nieba Ty ciulu :)\

I dostałem bana tylko dlatego, że zapytałem czy da się oddzyskać konto żenada a miałem grać dalej stanowczo odradzam !!!!!!!!!!!

Opublikowano

Co się rozwija ? puki co to się cały czas cofa.

Ha ha, zabawne.

Nie prawidłowa nazwa konta pfff.

Przypomnienie hasła nie działa.

Na stronie napisane szamanka 74lvl a w grze jej nie mam hahah.

Co za żałosny serwer. Boooże.

80sm zadość uczynienia za stracone eq warte w ch...

nie mówiąc o SM innych ludzi.

Nigdy więcej.

Ze strony nie da się wylogować,

patcher nie pobiera plików, ogólnie nie działa.

STANOWCZO ODRADZAM, WIELU GRACZY STRACIŁO OSTATNIE 2 DNI PRACY + EQ OD POCZĄTKU GRY A NAWET POSTACIE.

Są oczywiście farty które mają wszystko ok, ale to tylko kilku.

Nie odpowiedzialne osoby w teamie.

Kains Twoje zachowanie woła o pomstę do nieba Ty ciulu :)\

I dostałem bana tylko dlatego, że zapytałem czy da się oddzyskać konto żenada a miałem grać dalej stanowczo odradzam !!!!!!!!!!!

Dostałeś bana za swoje naganne zachowanie.

My nie tolerujemy takich rzeczy.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Up takich rzeczy nie... to teraz Ja do Ciebie kotek napiszę.

Ban za gildie AnalTerror do której wstąpiłem kilka h przed tym jak ban poszedł.

Dostałem wiadomość na forum od GA/HA Demetri po czym czekałem down i gówno.

UB nie było 2 tygodnie,dałem wycinke ss z forum na pw na forum do działu dyskusje po czym ban na forum o_O.

Profesjonalna administracja,a tutaj ss na dowodzik że takowa wiadomość istniała.

okr58x.jpg

Na serwer szkoda czasu,jak nie zniknie eq,(a zniknie) zrobisz nowe to cie zbanują.

Cya

Opublikowano

Taka super maszyna a cofka na na 2 dni. To jest hard i ludzi sporo czasu poświęcają a tu taki klops i cały czas poszedł ich nie powiem gdzie.. To na hamachi nie jednym takich akcji nawet nie ma jak na tym dedyku. Miał być serv marzeń a jest niewypał roku ktory zniknie do 3 miechow bo nie wierzę, ze bedziecie trzymac 50 graczy... co za pewien czas przy waszych akcjach będzie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...