Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nexanity [Dedyk]

Mentor™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer typowo pod IS ,widac ,że Kains ma to w dupie i zamknie serwer po 3 miesiącach .

1. PD z IS za 15 zł ,na balmo*e jest po 11 zl , dzik po 23 ,na mediumach typu Diamo*dMT2 jest po 6 zł.

Miałem cos wydać na IS ,ale zoabczyłem te smieszne ceny i ilosc graczy i bugów to odrazu zakonczylem grę na 50 LvLu.

Pozdrawiam.

tylko tu pd na 3 dni jes za około 15zł....a na innych za 11zł masz na tydzień ... wszystko pod kase ;]

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Kainsowi chodziło o rzeczy które mogą pomóc, a nie dać przewagę. W IS nie ma zbroi,broni itd. są tylko rzeczy które są dostępne również na innych serwerach, wiec na prawdę zamknij morde ;)

1336584123357966.png

Opublikowano

Kids, kids everywhere :)
Dobiłem 89 lvl bez IS'u. Dzisiaj jest mega konserwacja, więc zapewne dodadzą możliwość handlowania pd z IS i naprawią PD z lasu.

PD te co są w IS dropią z bossów na mapce 100+ (poza 3 dniowymi etc.) Nikt Ci nie karze kupować tych pd 3 dni, 7 dni itd. Bez tego też da się expić.

Na serwer zapraszam!

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Co wam przeszkadzają wysokie ceny w is'ie?
Płaczesz o to że server pod is oraz o za wysokie ceny przedmiotów z is.
Mogę przez to zrozumieć że jeśli było by tańsze to byś to kupił i zamknął swoją niewyparzoną mordę, i sobie grał w spokoju.
Ceny są ustalane przez administrację nie masz co tego krytykować. To ze jesteś biedakiem i masz ból dupy o to że cię nie stać na sm to ich nie kupuj, nie musisz pokazywać każdemu swojej biedy. Porównujesz is do innych serwerów. IS TO JEST TYLKO DODATEK DO GRY! WSZYSTKO Z IS'U NA TYM SERVIE (oprócz przepustki 1) MOŻESZ ZDOBYĆ W GRZE! (nawet i mounty można było dropnąć na evencie z bossa).
Płaczesz również o bugi. Wszystkie bugi są naprawiane na bieżąco, wystarczy zgłosić do administracji a w najbliższej bądź kolejnej przerwie technicznej jest to naprawiane.
Wszystkie problemy w grze, niedziałające misje itp. wystarczy zgłosić a administracja ci pomoże. Ja tak miałęm z misją na militara pomoc natychmiastowa.
Co prawda serwer miał na początku miał mały niewypał z tymi resetami, jednak teraz po ustabilizowaniu się i widocznych efektach pracy zespołu administracji nad rozwojem serva jestem pewny że jest i będzie to coś wielkiego.
JAK NAJBARDZIEJ POLECAM SERVER!
Pozdrawiam:
90lvl - iNqui0rra (0 IS'u płaczku)

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Co wam przeszkadzają wysokie ceny w is'ie?

Płaczesz o to że server pod is oraz o za wysokie ceny przedmiotów z is.

Mogę przez to zrozumieć że jeśli było by tańsze to byś to kupił i zamknął swoją niewyparzoną mordę, i sobie grał w spokoju.

Ceny są ustalane przez administrację nie masz co tego krytykować. To ze jesteś biedakiem i masz ból dupy o to że cię nie stać na sm to ich nie kupuj, nie musisz pokazywać każdemu swojej biedy. Porównujesz is do innych serwerów. IS TO JEST TYLKO DODATEK DO GRY! WSZYSTKO Z IS'U NA TYM SERVIE (oprócz przepustki 1) MOŻESZ ZDOBYĆ W GRZE! (nawet i mounty można było dropnąć na evencie z bossa).

Płaczesz również o bugi. Wszystkie bugi są naprawiane na bieżąco, wystarczy zgłosić do administracji a w najbliższej bądź kolejnej przerwie technicznej jest to naprawiane.

Wszystkie problemy w grze, niedziałające misje itp. wystarczy zgłosić a administracja ci pomoże. Ja tak miałęm z misją na militara pomoc natychmiastowa.

Co prawda serwer miał na początku miał mały niewypał z tymi resetami, jednak teraz po ustabilizowaniu się i widocznych efektach pracy zespołu administracji nad rozwojem serva jestem pewny że jest i będzie to coś wielkiego.

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM SERVER!

Pozdrawiam:

90lvl - iNqui0rra (0 IS'u płaczku)

po 2tygodniach wbiles 90 lvl lal!! Ile dziennie musiales siedziec dropic PD i expic jak na mediuma

Opublikowano

mam rozegrane 8000 min

expi się przyjemnie

ps: już 91 ;d

a to oznacza ze okolo 8h minimum dziennie grałeś 2 tyg aby wbic taki lvl, wiec co to oznacza ? Jesteś pierdolonym nolifem i przyjebanym bambusem.

A co do tematu to serwer stawiony na is i masa bugów. niby naprawiają, ale to wszystko powinno być przes startem naprawione. W tych czasach wbijanie skili na 1 kamyku.........???

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

a to oznacza ze okolo 8h minimum dziennie grałeś 2 tyg aby wbic taki lvl, wiec co to oznacza ? Jesteś pierdolonym nolifem i przyjebanym bambusem.

A co do tematu to serwer stawiony na is i masa bugów. niby naprawiają, ale to wszystko powinno być przes startem naprawione. W tych czasach wbijanie skili na 1 kamyku.........???

Przestaniesz w końcu płakać i łaskawie wypierdolisz z tego tematu ? Po co się tutaj wypowiadasz, skoro nie grasz na tym serwerze ?

1336584123357966.png

Opublikowano

Przestaniesz w końcu płakać i łaskawie wypierdolisz z tego tematu ? Po co się tutaj wypowiadasz, skoro nie grasz na tym serwerze ?

przepraszam bardzo a czy musze grać aby udzelać się w tym temacie ? Wystarczy że wiem co się dzieje, bo grałem i sam na bugu zarobiłem troche pieniążków, ale to nie oznacza, że nie będę krytykował skoro mam do tego podstawy. A ty najlepiej idź do nauki bo jutro gimbaza od rana zapewne.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Oni się uwazają za wyjatkowy server a nawet licencji nie mają, ale dobra :D

Który prywatny serwer ma licencje? :X

Zapraszam na serwer, gra jest przyjemna, a administracja cały czas walczy z bugami oraz uprzyjemnia nam grę.

Jedyny minus to konieczność dropienia po 23 lub od 5 rano ponieważ dużo ludzi gra i nie ma metków :P

Opublikowano

Grałem na serwerze i żałuję mojego czasu na nim.

Administracja może i zła nie jest, bo coś robią, ale dla mnie projekt do bani. Wolę grać na łatwiejszy serwerach i tracić mniej czasu.

Powdzenia z serwerem i dla graczy którzy tam grają.

Opublikowano

@up pisane było że to server hard/medium wyszedł bardziej hard niektórzy lubią takie servery a nie w 2dni max level ;)

1356885104-U84203.png

Opublikowano

up pisane też było,że administracja to banda debili.

Po tym co ujawniłem u nich na forum dostałem tam bana. (boją się prawdy) profesjonalna administracja.

Straciłem ok. 2/3k min na starcie i żałuję nie grajcie na tym gównie.

Opublikowano

@up około 600 - 700 osób

chyba serwery pomyliłeś...

Tam grało tyle osób... a kolega pyta ile gra aktualnie, Liczba nie przekracza 300 OnLine <3

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Buenos przyznaj się lepiej ile Ci administracja oferuje Sm za pisanie pozytywnych postów na forum? które są sprzecze z apsektami tegóż servera

Nie staraj mi się tutaj pierdolić literackim językiem. Jesteście po prostu jebanymi hejterami tzw. POLACZKAMI i taka jest rzeczywistosc. Wejdz na serwer teraz i sie kurwa obudz.

1336584123357966.png

Opublikowano

Gdzie są zmianki bonów?!

Bonki mieszasz poprzez przeniesienie itemu na NPC Szybki Ivvan, ncp ten znajduje się obok Octavio oraz Kapitana. ( chyba że zmienili nazwę ;d )

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...